Анжела б прокормілаПоэтому и не женился тогда. Понимал, что мне Анжел не прокормить
Я била молода, мнє були нужні дєньги (с) 😁 шутю канєш.Анжело, ну от нащо хизуватись тим, що Ви власною піхвою на початку 90-х вдало проторгували і мали що їсти їстивне?
А я в то время работал искусствоведом с окладом аж в целых 40 гривен.
Поэтому и не женился тогда. Понимал, что мне Анжел не прокормить.
Ты тоже. Гривну ввели в оборот только 02 сентября 1996.
Да щас.Насмешил, на ночь глядя, спасибо.
И шо тут не сложилось?
на початку 90-х... А я в то время работал искусствоведом с окладом аж в целых 40 гривен.
А это уже отсыл к экономике начала девяностых. "Год новый наступил - кушать стало нечего", "я накормлю тебя, если ты не гордая".PS. И чем "Два кусочека колбаски" не угодили?
Та знають усі, що то шедевр. Як-не-як, 40 тижнів поспіль на першому рядку Білборда, 2 місце в списку Ролінг Стоун всіх часів і народів, 4 мільярдів копій продано (і це лише в сссрі, продаж у світі підрахувати неможливо), 8 Гремі і 8 мільярдів каверівТыне матюкайся, ради матюка. А напиши лучше третий аккорд в последовательности этой типа примитивной езатейливой "песенки", допустим в тональности Ля-минор.
Аm, E, ... ?
С четвертым и пятым задрачивать не буду.
Милая ты моя, девочка голодная. ©
Звісно, що держава. Т.я. не отримала податківТы ржешь, а я на ней при официальной (с уплатой налогов) зарплате в 40 грн. 100 баксов вчерную поднял.
И кто из нас лох был в 1995?
В 1995-му році стодоларові купюри валялися пачками під ногами і потрібно було бути дурнем, щоб їх не збирати. Але ще більшим дурнем потрібно було бути, щоб замовляти у кабаку пісню про 2 шматка ковбасиІ ти, як держслужбовець, отримав облизня.
Тому й бісишся.
...чувак,ті 100 доларів,мабуть найбільша сума,яку ти тримав у життіВсе з тобою зрозуміло.
Побачимось у Буковелі.
Гонор - це пишатися тим, що працював у кабаках, де замовляли гівно пісні замість, наприклад, СатісфекшнЧи ти з тих, хто за українськими собчаками чумойдана носив? Судячи по гонору...
а жмуриков лабал, лабух?И кто из нас лох был в 1996?
ти вже сам собі відповідаєш, заєбланився, буваєЧи ти з тих, хто за українськими собчаками чумойдана носив? Судячи по гонору...
на кожаной флейте?Тебя отлабаю, если пригласишь. Даже репертуар разучу ради такого случая.
Сколько денег платишь?
Сер Елтон? Вибачте, не впізнав вас у гримі. А, ні, ви - Чак Беррі, точно!Я ніколи в житті не працював у кабаках. Я грав на весіллі. Як запрошений музика.
не усірайся Рокфеллер, ти ж не лох, ти просто лабух)Купи себе шлюху и успокойся. Или у тебя денег нет на нее?
Нервный ты какой-то, неудовлетворенный.
так коли б ти не писав, про свої таланти, ніхто і не знав би, шо ти лабухЯ вже років так з 30, як біля лабухів не знаходжусь. Але вас все одне, ковбасить, як ті два шматочка
А от інтересно, а були тада такі кабаки? Ну чи щас? 😳Гонор - це пишатися тим, що працював у кабаках, де замовляли гівно пісні замість, наприклад, Сатісфекшн
Він ще й талановитий математик. Перельман, мабуть. 2025 - 1996 (чи 1995?). Виходить, що то був останній бенефістак коли б ти не писав, про свої таланти, ніхто і не знав би, шо ти лабух
Звісно. Ну, як мінімум, Ролінги десь же починалиА от інтересно, а були тада такі кабаки? Ну чи щас? 😳