Mr. Vision
M
Реваншу не буде. Нічим та ніким. На щастя ватніки пройшли рубікон давно.І оті реваншисти сюсюкатися не будуть.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Реваншу не буде. Нічим та ніким. На щастя ватніки пройшли рубікон давно.І оті реваншисти сюсюкатися не будуть.
31 березня ти на власні очі побачиш як помилявсяІ його дійсно не потрібно зкидати революцією. Він сам просирає все як Ющенко, та приведе до влади росіян знову. Тільки він с'їбеться до Іспанії, а нам тут жити. Він немає ніякого права просрати всі ті життя, котрі віддали щоб він щось робив. Але він вважає інакше. Ну окей. Я розумію, що це все веде до піздецю навіть якщо він виграє. Просто стогнація розтягнеться ще на 5років, і навіть таких мілких піздюків як я або посадять, або вб'ють.
Я попрошу щоб тебе прийняли у наш штаб, все буде добреі навіть таких мілких піздюків як я або посадять, або вб'ють.
Ни среди ватников, ни среди нормальных людей, никто не собирается голосовать за Офшорника.Підтримка у Пороха величезна. Найбільша серед кандидатів.
Ни среди ватников, ни среди нормальных людей, никто не собирается голосовать за Офшорника.
Большая удача, если он выйдет во второй тур.з одним з політики забився на пляшку Закарпатського що переможе в виборах Порох.
Большая удача, если он выйдет во второй тур.
Впрочем, по теме. Все еще остается опасность срыва выборов.
В случае фальсификации - да.Переможець виборів 2019 року - Петро Порошенко.
В случае фальсификации - да.
Какая осведомлённость.ватниця, тебе мало банили.
Напизди ще щось на більший строк.
Ну так шо.
Засцяв на пляшку коньяка забитись?
Вибори 31 березня + другий тур.
Переможець виборів 2019 року - Петро Порошенко.
Нет. Вашингтонские кураторы сказали - выборам быть. В противном случае они не смогут объяснить своим гражданам почему США поддерживают коррупционные диктаторские режимы.
Но по согласованию с вашингтонскими кураторами ...
В казармах популярность не очень, особенно после котлов и подстав.Основной электорат Порошенко - казармы, тюрьмы, психбольницы. Там у него будет 100% поддержка.
Основной электорат Порошенко - казармы, тюрьмы, психбольницы. Там у него будет 100% поддержка.
Я з одним з політики забився на пляшку Закарпатського що переможе в виборах Порох.
Проте там якийсь не дуже відомий персонаж. Гадаю що він загубиться після виборів.
Може з тобою заб'ємось ще?
хм , я думал за прошлого.Кстати в тюрьмах всегда почти 100% за действующего президента.
мля, какие-то клоны наголососовывали "Нет" в теме.
Видать хотят как в дырляндии или лаосии.
Я попрошу щоб тебе прийняли у наш штаб, все буде добре![]()