Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

воєнний стан

Чи підтримуєте ви введення воєнного стану?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Сподіваюсь що як його введуть закриють всі кордони.
В тебе прострочиться віза Польська, в до України тебе не пустять.
Ото номер буде :)

Таке неможливо за Конституцією України, та низьки інших законів. Але у разі такого випадку я отримаю притулок та згодом громадянство ес, буду сидіти у Германіії на соціалі, і вважати що життя вдалося, за умови інших перспектив. Тому гірше особисто мені цим не зробите

Таке неможливо за Конституцією України, та низьки інших законів. Але у разі такого випадку я отримаб притулок та згодом громадянство ес, буду сидіти у Германіії на соціалі, і вважати що життя вдалося, за умови інших перспектив. Тому гіше особисто мені цим не зробите

Я так і гадав з самого початку, чому ти ВС просиш :)

Ні, я хочу щоб тебе, та таких як ти нарешті спіймали, видали зброю, та відправили воювати з окупантом.

ойойой :браво:

fee4eb.gif

Після перезмінки не забудь напарнику нагадати щоб українською писав, вояка Польський :D

Ні, я хочу щоб тебе, та таких як ти нарешті спіймали, видали зброю, та відправили разом зі мною воювати з окупантом.
Ну чого одразу разом з тобою? Може і я матиму честь відпиздити цього обісраного аватара.

типичный россиянин

ffg7ec.webp

почалося

&feature=player_embedded

Сподіваюся введуть військовий стан по всій теріторії України, та нарешті арештують проросійських та їх активи.

Ну вот, в Х-ве ввели. Но, арестовали только шубы на Барабане. А пророссийские тараканы как сидели в ворсоветах, так и сидят.

Дивна реакція на мої слова про арешт агентури кремля на теріторії України, а також бажання спільними зусиллями звільнити Україну від окупантів

Дивна реакція на мої слова про арешт агентури кремля на теріторії України, а також бажання спільними зусиллями звільнити Україну від окупантів
Ти багато слушних думок завжди мав. Проте твоя зацикленність на бляхах та зраді з зубожінням змісьила моє ставлення до тебе.

Сучасна гібридна війна тим і складна, що тут не так все просто, шаблею махнув і все стало добре.
Тут складніше. І боротись треба і в інформаційному просторі.
А заклики до хаосу після силового зверження поточної влади України, аж ніяк нам не на користь. Проте саме це мрія хуйла.

Для чого введений Військовий Стан Президент пояснював в півгодинному інтерв'ю. Подивись його і спробуй не спекудювати на темі :)

Ти багато слушних думок завжди мав. Проте твоя зацикленність на бляхах та зраді з зубожінням змісьила моє ставлення до тебе.

Сучасна гібридна війна тим і складна, що тут не так все просто, шаблею махнув і все стало добре.
Тут складніше. І боротись треба і в інформаційному просторі.
А заклики до хаосу після силового зверження поточної влади України, аж ніяк нам не на користь. Проте саме це мрія хуйла.

Для чого введений Військовий Стан Президент пояснював в півгодинному інтерв'ю. Подивись його і спробуй не спекудювати на темі :)

Я дійсно вважаю, що зрада має місце, нажаль.
Стосовно можливої "революції гідності 2", нащо її називати як ватники називають?
Я ж тільки за, щоб Порошенко нарешті почав діяти, та поскручував шиї юлькам та бойкам. Дав реального підсрачника рпц, та передавив всі залишки взявших зброю ватанів танками. Можна моїми руками, буду сидіти за ричагами.
А те що він робить, він втрачає підтримку серед громадян, бо в нього немає активного виборця, та цільової аудиторії. На виборах з великою долею верогідності йому амба, і тоді вже точно пізлець и повний реванш. І оті реваншисти сюсюкатися не будуть. І зроблять все те, тільки з нами, і навіть гірше. Мені особисто наразі вибори не потрібні. Мені потрібно щоб ті, хто завдяки революції прийшов до влади нарешті почали діяти. Військовий стан -дуже слушна нагода. Спіймати туж юлю, чи бойко, вивезти до зони с вп, де показово арештуати, осудити та розстріляти як чаушеско. Чи ще якось. Люди п'ятий рік гинуть за це, щоб викоринити всю цю гидоту. А не за те, щоб він з ними по кабінетах піздів та домовлявся про долю України. Така його системна поведінка -це зрада особисто мене. І з такими як я він не хоче домовлятися взагалі. Він вважає таких как я одноразовим бросовим ресурсом для всіх цих договорняків. Він діє як Януковіч, думаючи, що тіж самі мусора його захистять, а з ватою він домовиться. Дурень.

І його дійсно не потрібно зкидати революцією. Він сам просирає все як Ющенко, та приведе до влади росіян знову. Тільки він с'їбеться до Іспанії, а нам тут жити. Він немає ніякого права просрати всі ті життя, котрі віддали щоб він щось робив. Але він вважає інакше. Ну окей. Я розумію, що це все веде до піздецю навіть якщо він виграє. Просто стогнація розтягнеться ще на 5років, і навіть таких мілких піздюків як я або посадять, або вб'ють.

Я ж тільки за, щоб Порошенко нарешті почав діяти, та поскручував шиї юлькам та бойкам. Дав реального підсрачника рпц, та передавив всі залишки взявших зброю ватанів танками. Можна моїми руками, буду сидіти за ричагами.
Я також за!
І я бачу дії, звісно не такі яскраві як хотілося би.
Я просто розумію що політика - це брудна сітка, де дуже багато вузелків. І Порошенко, як би нам не хотілось, не бог та не цар. Він - не єдиновласний володар України. Тому він не може рухом пальця змусити суди зрізати всі гілки на яких вони самі сидять...та і сам Порошенко також не на одній гілочці сидить.

І на жаль не існує такої людини в наш час, що зможе стати на його місце, та також зруйнувати всю систему одним рухом. З тих самих причин.
По перше такої людини просто не існує. Он хочаб Торі, що була для мене авторитетом. Я поважаю її заслуги у волонтерстві та підтримці і ніколи не забуду і вдячний за її вклад! Проте вона в своїх судженнях вже прийшла до висновку "якщо їм можна, то чому нам не можна чинити те саме". І це людина що мала дуже стійкі патріотичні погляди і ні дня не була при владі.
До чого я веду.
Що всі ми почавши рух по східцях влади перетворимось на "чому мені не можна раз їм можна".
І коли піднімемось достатньо високо щоб від нас щось залежило на рівні держави - ми будемо на той час такими самими олігархами.
Приклад - Парасюк. Звичайний бовдур з простих людей. Якому дали владу...і що з цього сталось?

Тому я в котре наголошую, внутрішні справи України наразі рухаються в позитивному напрямку. На жаль революцією краще не зробити 100%. Наш шлях зараз - еволюція. І наша з вами задача - зберігати вектор руху та нарощувати темп!

На мій погляд це єдиний вірний варіант що дозволить нам розвиватись а не відкидатись назад з втратами які неможливо відновити.

А те що він робить, він втрачає підтримку серед громадян, бо в нього немає активного виборця, та цільової аудиторії.
Моє суб'єктивне бачення цілком протилежне.
Серед всіх знайомих кого я питав про підтримку на виборах - люди поділяються на два типи. Ті хто одразу відповідають що підтримують Порошенка (чи як кращого, чи як кращого серед гірших) і ті хто не можуть сказати бо не знають, їм ніхто не подобається.

Підтримка у Пороха величезна. Найбільша серед кандидатів. Тому його перемога гарантована.

Назад
Зверху Знизу