Ти багато слушних думок завжди мав. Проте твоя зацикленність на бляхах та зраді з зубожінням змісьила моє ставлення до тебе.
Сучасна гібридна війна тим і складна, що тут не так все просто, шаблею махнув і все стало добре.
Тут складніше. І боротись треба і в інформаційному просторі.
А заклики до хаосу після силового зверження поточної влади України, аж ніяк нам не на користь. Проте саме це мрія хуйла.
Для чого введений Військовий Стан Президент пояснював в півгодинному інтерв'ю. Подивись його і спробуй не спекудювати на темі
Я дійсно вважаю, що зрада має місце, нажаль.
Стосовно можливої "революції гідності 2", нащо її називати як ватники називають?
Я ж тільки за, щоб Порошенко нарешті почав діяти, та поскручував шиї юлькам та бойкам. Дав реального підсрачника рпц, та передавив всі залишки взявших зброю ватанів танками. Можна моїми руками, буду сидіти за ричагами.
А те що він робить, він втрачає підтримку серед громадян, бо в нього немає активного виборця, та цільової аудиторії. На виборах з великою долею верогідності йому амба, і тоді вже точно пізлець и повний реванш. І оті реваншисти сюсюкатися не будуть. І зроблять все те, тільки з нами, і навіть гірше. Мені особисто наразі вибори не потрібні. Мені потрібно щоб ті, хто завдяки революції прийшов до влади нарешті почали діяти. Військовий стан -дуже слушна нагода. Спіймати туж юлю, чи бойко, вивезти до зони с вп, де показово арештуати, осудити та розстріляти як чаушеско. Чи ще якось. Люди п'ятий рік гинуть за це, щоб викоринити всю цю гидоту. А не за те, щоб він з ними по кабінетах піздів та домовлявся про долю України. Така його системна поведінка -це зрада особисто мене. І з такими як я він не хоче домовлятися взагалі. Він вважає таких как я одноразовим бросовим ресурсом для всіх цих договорняків. Він діє як Януковіч, думаючи, що тіж самі мусора його захистять, а з ватою він домовиться. Дурень.
І його дійсно не потрібно зкидати революцією. Він сам просирає все як Ющенко, та приведе до влади росіян знову. Тільки він с'їбеться до Іспанії, а нам тут жити. Він немає ніякого права просрати всі ті життя, котрі віддали щоб він щось робив. Але він вважає інакше. Ну окей. Я розумію, що це все веде до піздецю навіть якщо він виграє. Просто стогнація розтягнеться ще на 5років, і навіть таких мілких піздюків як я або посадять, або вб'ють.