причем. не важно, водитель ли это или пешеход!
Я когда перехожу дорогу, дожидаюсь зеленого света. На меня смотрят как на долбодятла те, кто не смотрят на пешеходный светофор, и прут на любой свет.

Колись на перехресті привселюдно відматюкав мамашу з дитинчатами, яка на червоне світло перла через дорогу. Бо, дідько лисий, не ВСТИГНЕ за ці 20 секунд, що потрібно почекати. Куда? Чого летиш? Дура безмозка. Та ще й з дітьми.
Так в процесі мого матюкання з півдесятка людей, що вже занесли свою ногу перти слідом за нею, завмерло на місці. А то б по-інерції поперли би на червоний під колеса.
А одного разу довелося висловити всі свої знання в росіянській народній одій молодій мамашці з дитинчам у візочку. Вона намагалася посеред дороги, не на перехресті, повз припарковані машини, на 4-х полосах руху перейти дорогу. Так як падлюка безмозка переходить! Випирає перед собою візочок з дитиною і лише тоді виглядує через припарковані автівки, чи ніхто не їде!!! Візочок з дитинчам вже на проїздній частині, а воно тупоголове тільки тоді починає виглядати. Абзац.
Може дійсно в Харкові стільки розумово відсталих? Ну ще, біс би їх взяв, само перло на дорогу, а то ж дітей за собою, або ПЕРЕД собою, волочать.
я лично пропускаю всегда!
но при переходе дороги нужно смотреть внимательно в оба, а не щелкать, ибо если машина летит, то она не успеет остановится и нех. лезть переходить, если ктото быстро едит или както оно стремновато...
уступи дорогу дураку...

Нажаль це в нас золоте правило.
Бо одні дурні тільки бабло на дорогах рубають, замість реального регулювання руху і наказування порушників, а інші цим внаглу користуються.