Статус: Офлайн
Повідом.: 6958
Повідом.: 6958
Соберитесь тряпки!!! Распустили тут сопли

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

я вважаю дурістю проявляти ввічливість з огляду на марку/тип авто.
Пропускаю, коли дозволяє обстановка (не прийдеться стопати 15 машин позаду мене, аби виїхав хтось один,
або тому, кого випускаю, не доведеться пробиратися навпомацки через 3 смуги - бо за мною хєр чого побачиш))
- пропускаю, незважаючи на марку авто
хай хоч це буде п'яний туркменський таксист 30-40 на заниженому спортбайку на бляхах.
Хоча ні, про п'яного - це перебор))
ещё каблука и иногда Газели
![]()
так, їдеш собі згідно ПДР, і тут на хвіст сідає бус або каблук, майже підштовхує, порушуючи швидкісний режим та розмітку, коїть незрозумілі маневри... Тапку придавити можна і на Таврії, на другій передачі десь до 80-90 дуже весело їхала...ви,мабуть,їм заздрите,що вони можуть нажати тапку і поїхати швидше вас,водіїв,
Так ведь и тема уже ушла от одной лишь скорости бусов.газели не обсуждаются потому как они быстро не ездят из-за конструктивных особенностей, а также таки этот вид транспорта приобретался не как жоповозка, а целенаправленно для перевозки грузов.

Мене вчора двічі обганяли Таврії, порушуючи швидкісний режим. І які я маю зробити з цього висновки? Що всі водії Таврій єдараси або педуарди?так, їдеш собі згідно ПДР, і тут на хвіст сідає бус або каблук, майже підштовхує, порушуючи швидкісний режим та розмітку, коїть незрозумілі маневри... Тапку придавити можна і на Таврії, на другій передачі десь до 80-90 дуже весело їхала...

Мене вчора двічі обганяли Таврії, порушуючи швидкісний режим. І які я маю зробити з цього висновки? Що всі водії Таврій єдараси або педуарди?![]()
В 20.52?Ты сделал мой день!

ты ездил на таврии, я ездил на таврии, выводы напрашиваются ))))))

так, їдеш собі згідно ПДР, і тут на хвіст сідає бус або каблук, майже підштовхує, порушуючи швидкісний режим та розмітку, коїть незрозумілі маневри... Тапку придавити можна і на Таврії, на другій передачі десь до 80-90 дуже весело їхала...
,я сам з"їду в правий ряд,якщо бачу,що я заважаю Багатьом водіям рухатися з потоком,а по трасі я не їду швидше 100-110 км,за випадком коли треба обігнати фуру,бо більша швидкість мені не комфортна (та і більша швидкість на витрати пального відображається не кращим чином та на безпеку в керуванні авто по нашим не дуже гарним шляхам)якщо я правильно зрозумів твоє питання, то ні, я не працюю на Атб.
До речі, не бачив жодної Атб-шної машини, яка б їздила 100+
В 20.52?![]()

зазвичай не роблю так
можу на розгоні притриматися, шоб він встиг вскочити,
або якщо бачу, що зупинитися доведеться перед ним, перекривши йому шлях, тоді зупиняюсь трохи раніше.
А я езжу по трассе на бусе редко когда быстрее 90 - оно у меня быстрее не едет)
Мне давали в пару рейсов Актрос одинарку рэф. Самый мощный двигатель в гамме, вроде 520 лошадей и снятый ограничитель.
Это ебалда хоть пустая хоть с 12 тоннами разгонялась до 129 км в час по жпс. Выше видимо мешала аэродимамика как у дачного домика.
Дождь ли, сухо, вниз или на затяжной подъем, ей побарабану, только груженая разгонялась чуть медленней.
Сколько у легковушек и бусиков осталось седых волос после моих обгонов я не знаю но бибикать или резать никто не решался. Даже отбитые автобусы Махачкала-Москва не связывались.
Впечатления на всю жизнь, шо те бусики)
А из бусов крут только трехлитровый Ивеко, тоже весёлый агрегат, на остальных прокатится не доводилось.

СочувсивуйПо тахометру самое тоо
А на 12 летнем дизеле 3500 постоянно держать, сочувствую я этому бусику...