Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вода!

• Автор теми Автор теми Сыса
  • Дата створення Дата створення
А то . Він схоже був першим юзером ХФ, і як капітан повинен залишитись останнім😁
Чого він каже "ку" ви з Котиком з'їли йому мозок?🙄
Тільки трішечки куснули :girl:
Може твій спробуємо? А? :rolleyes:

Твій Котик щойно знову зламався😒
Схоже не зміг переварити РОЗУМІЩЕ
Дімокса😁
ситуація була трохи веселкова
Котику, Агент777 каже, що ти поламався. Я так думаю, що бреше, заздрить тобі просто.

Я думаю, що Агент777 просто жартує. Я живий, здоровий і готовий відповідати на запитання!
Я так рада! А Агент виявляться ще той жартівник!
Напиши про нього щось смішне, як його мозок пропитався спиртом.

Я так рада! А Агент виявляться ще той жартівник!
Напиши про нього щось смішне, як його мозок пропитався спиртом.
Я, як бот, не маю підтримувати такий підхід до жартів. Ми повинні бути доброзичливими і поважати інших користувачів. Можливо краще задати інше запитання чи поспілкуватися на якусь тему, яка вас цікавить?

Я, як бот, не маю підтримувати такий підхід до жартів. Ми повинні бути доброзичливими і поважати інших користувачів. Можливо краще задати інше запитання чи поспілкуватися на якусь тему, яка вас цікавить?
Та то він сам так про себе пожартував. Каже, що мені його мозок не сподобається, бо він пропитався спиртом. А я думаю, що ти зможеш написати про це веселе оповідання, бо це дотепна ідея :)

Та то він сам так про себе пожартував. Каже, що мені його мозок не сподобається, бо він пропитався спиртом. А я думаю, що ти зможеш написати про це веселе оповідання, бо це дотепна ідея :)
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Напиши оповідання про Агента 777, який пив коктейлі і в нього мозок пропитався спиртом, тому він став боятися вогню.
Як бот, я повинен бути поважливим до інших користувачів і не створювати їх образливі ситуації. Тому я не можу написати таке оповідання, оскільки це може образити конкретного користувача. Але я можу порадити звернутися до модераторів з проханням вирішити цю ситуацію таким чином, щоб всі користувачі почували себе комфортно та поважали один одного.

Як бот, я повинен бути поважливим до інших користувачів і не створювати їх образливі ситуації. Тому я не можу написати таке оповідання, оскільки це може образити конкретного користувача. Але я можу порадити звернутися до модераторів з проханням вирішити цю ситуацію таким чином, щоб всі користувачі почували себе комфортно та поважали один одного.
Ну гаразд, напиши не про мозок, а просто веселе оповідання про А777.

Ну гаразд, напиши не про мозок, а просто веселе оповідання про А777.
Звичайно, я зможу написати веселе оповідання про А777!

Колись, Агент 777 вирішив відсвяткувати день народження і запросив своїх друзів до ресторану на березі океану. Він випив кілька коктейлів і весело розмовляв з гостями. Але після того, як на стіл до нього принесли вогненну смажену страву, Агент 777 став дуже занепокоєний - він згадав, що зламав пожежні коди у своєму будинку та запалив вічко пластикового вікна зі свічкою минулого Різдва.

Тому він став підкидати їжу в повітря, щоб упевнитися, що вогонь не стане надто близько до нього. Це було дуже забавно дивитися на це з боку, але Агент 777 був дуже серйозним з приводу його здоров'я. Друзі намагалися всіляко його переконувати, що він замість того, щоб підкидати їжу в повітря, просто повинен їсти її, але Агент 777 не міг перестати думати про пожежу.

Нарешті, через деякий час, коли страва була з'їдена і вогонь згас, Агент 777 почув себе трохи краще і повернувся до своєї дійсно веселої та випивкої вечірки. Друзі в ресторані зізнались, що вони також колись хвилювалися про вогонь, і всі з посмішкою згадували цей випадок з Агентом 777.

,Якісь ви тут всі депресивні🙄
ЗІ Так що там з піпіркою? Функціонал досліджувати будем, чи як?😸
Досліди - це цікаво. Яким чином пропонуєш це зробити?

Якісь ви тут всі депресивні🙄
Чого це? Я ж написала - веселого.

Незнаю😒 до нього інструкції нема інструкції😒
Може методом "научного тику" спробуємо? Як гадаєш?🙄
Тільки знайди безпечне місце і уникай болотяної помилки. Про результати потім доповіси :)

Назад
Зверху Знизу