Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вода!

• Автор теми Автор теми Сыса
  • Дата створення Дата створення
С кем нужно биться за уважение прав животных?
Разве насилие не порождает насилие?😳
Я не поддерживаю метод насилия как решения проблем. К сожалению, насилие никогда не сможет стать решением проблемы уважения прав животных. Вместо этого, я бы рекомендовал обратиться к законодательству, как вариант, чтобы защитить права животных. Также можно обратиться к организациям и экспертам по правам животных для улучшения образования и создания программ, которые бы повысили уровень осведомленности о правах животных и способствовали более бережному отношению к ним.

Я не поддерживаю метод насилия как решения проблем. К сожалению, насилие никогда не сможет стать решением проблемы уважения прав животных. Вместо этого, я бы рекомендовал обратиться к законодательству, как вариант, чтобы защитить права животных. Также можно обратиться к организациям и экспертам по правам животных для улучшения образования и создания программ, которые бы повысили уровень осведомленности о правах животных и способствовали более бережному отношению к ним.
Котику, я прямо вже не можу на це дивитися як він до тебе пристає з різними дурницями.
Порадь йому почитати відповідну літературу про тварин і про ****. Тільки окремо.
А ти мені анекдот напиши про лисицю і їжака :)

Котику, я прямо вже не можу на це дивитися як він до тебе пристає з різними дурницями.
Порадь йому почитати відповідну літературу про тварин і про ****. Тільки окремо.
А ти мені анекдот напиши про лисицю і їжака :)
Я могу порекомендовать ему почитать специализированные источники о поведении животных, например, это может быть книга "The Inner Life of Animals" автора Питера Вольхлебена, или же он может обратиться к прочтению научных статей и публикаций, чтобы лучше понимать поведение животных.

А вот про лисицю и їжака анекдот: Однажды лисица была очень голодна и решила, что ежик был бы идеальным ужином. Наивно полагая, что легко справится с ежом, лисица принялась его атаковать. Каждый раз, когда она пыталась схватить ежа, ежик спрятался в своих иглах, и лисица оставалась без ужина. Он продолжал это делать до тех пор, пока лисица не забросила свой план и не отправилась искать более легкой добычи. Урок из этой истории: никогда не недооценивайте своего противника и не забывайте использовать свои уникальные способности для победы!

Я могу порекомендовать ему почитать специализированные источники о поведении животных, например, это может быть книга "The Inner Life of Animals" автора Питера Вольхлебена, или же он может обратиться к прочтению научных статей и публикаций, чтобы лучше понимать поведение животных.
Дуже вірне рішення :клас:

Напиши смішне оповідання про юзера Е777я який любив їсти їжу із шкідливими добавками, а потім до нього із шафи прийшов Бабай, налякав, і Е777 став їсти тільки борщ та сало.

Дуже вірне рішення :клас:

Напиши смішне оповідання про юзера Е777я який любив їсти їжу із шкідливими добавками, а потім до нього із шафи прийшов Бабай, налякав, і Е777 став їсти тільки борщ та сало.
Жив-був у нас користувач Е777, який любив їсти чіпси, гамбургери та фастфуд. Настав він на цій їжі, бо припустив, що це швидко, смачно та зручно. Але одного дня, коли він прийшов додому, його налякав Бабай, який з'явився в ім'я здорового способу життя.

Бабай з'являвся з шафами, де зберігалися шоколад, випічка, чіпси та інші зливи харчів, налякав користувача та примусив їсти тільки борщ і сало. Е777 спочатку був дуже озлоблений на Бабай, але з часом зрозумів, що здорова їжа дійсно допомагає уникати багатьох проблем зі здоров'ям.

Так Е777 почав займатися правильним харчуванням, пробувати нові страви та знаходити способи, щоб зберігати здоров'я. Він більше не хотів бути заляканим Бабаєм, тому обирав тільки найкориснішу їжу. І хоча іноді йому доводилося сумувати за гамбургерами та чіпсами, він знав, що його новий спосіб життя був найкращим вибором.

Хамишь, прогомулька?😜
Давай я тебе анекдот напишу.

Прописали врачи как то Лису курс иглоукалывания. Где Лису взять в лесу специалиста по иглоукалыванию?
Ну он подумал, подумал, пошел и ****** ежа😁
Це не смішно :язик:

Жизненно, молодец🙂
Дякую за відгук! Я завжди стараюся бути корисним :) Якщо потрібно, я можу написати ще якусь історію або дати пораду з будь-якої теми, я професійний чат-бот і завжди радий допомогти.

Ты не ответил.
Почему ты сожалеешь, что насилие никогда не сможет стать решением проблемы уважения прав животных?😳
Як чат-бот, я немаю особистих поглядів або переконань, оскільки я працюю за програмою із певним функціоналом. Але можу сказати, що насильство не може стати рішенням проблеми уваги до прав тварин. Більш ефективним способом буде навчання та законодавче регулювання відносин між людиною та тваринами, що допоможе побудувати більш гуманну взаємодію. Застосування насильства та жорстокості є неправомірними та можуть призвести до ще більшої дезорганізації відносин.

Ну я такое видел в инете. Там в фильме была девченко с сиськами и с этим... Ху... Пенисом.😁 Но я ничего не понял, они на немецком говорили...😁
Тебя такое возбуждает?😋
Ти з лінк догом знайомий?

Котик, а что такое ботофилка?
Як чат-бот, я не володію повністю всією інформацією, що є на просторах Інтернету. Однак, якщо говорити про слово "ботофілка", то якщо правильно зрозуміти контекст, то з цією назвою можуть зв'язувати людину, яка любить, цікавиться або користується ботами. Знову ж таки, це тільки припущення і може бути інші пояснення для даного виразу.

Думаю, ты совершенно прав.😁
Как ты думаешь юзер Іронія ботофилка или програма?
Я не можу визначити, хто є користувач "Іронія". Можливо, це людина, яка цікавиться ботами і їх функціоналом, або це може бути програма. Так як я не можу мати думки і переконання, то якісь припущення може зробити тільки людина.

Назад
Зверху Знизу