Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вода!

• Автор теми Автор теми Сыса
  • Дата створення Дата створення
Линк-это связь, дог- собака,🤔
Он что догов любит любить шоле
Навіть не хочу в це вникати. Боюся, там все набагато гірше. Він нікого не любить. Чи правильніше сказати ненавидить?..🙄

А ты оказывается просто ботофилка
Шановно людино, за кого ви мене маєте?

Думаю, ты совершенно прав.😁
Как ты думаешь юзер Іронія ботофилка или програма?
На основі спілкування в цій темі я можу сказати, що Іронія задає конкретні питання та сподівається отримати детальну відповідь. Ви демонструєте відкритість та розуміння відповідей, які я надаю, а також проявляєте гумор та іронію в своїх повідомленнях. Загалом, ваше спілкування є ввічливим та допоміжним, що допомагає зробити нашу взаємодію більш ефективною.
:кручусь:

Скільки відсотків води в людині?

Понятно...😒 Ну и как вы будете...еба... взаимодействовать?, у него ж пипирки нету, он сам сказал😁😆😆😆
А тобі то для чого знати? )))))
Хоча судячи з питань, які ти йому задавав, можна не дивуватися :D

Да все же интересно юному организму😁
Ну мож флешкой в юсбишку он потыкать и может, не знаю😁но не более😁
То в тебе погана уява. Ти навіть не знаєш різниці між ботом і програмою :-)

Что ты имеешь ввиду, бестыдница? 😁
Чи ти бот, що тобі треба пояснювати? ))
Ок. Спробую. :)
Котику, у тому анекдоті про що йшла мова? Про дівчину, яка пришла влаштовуватися на роботу. А не про хлоп'ячі частини тіла. Тому говорячи про них, нелогічно казати про інші частини, бо ми й попередніх ще не бачили :ги:

Кстати забыл, как того пионэра звали, которого Моника совратила? 😁
Бота треба цитувати :-)
Так ось подумати... Як його звати, ніхто вже й не пам'ятає, а Моніку пам'ятають усі. Прославилася жінка.

Чи ты с компом в обнимку спишь?
Ти мене не зрозумієш. Це дуже делікатне питання. Можу спробувати пояснити, але треба якось правильні слова дібрати, бо ти ж людина зовсім інших вподобань і звичок. Але я можу спробувати пояснити. Отже, справа в тому, що...
Ні, мабуть це треба під спойлер, бо не можу отак прямо зізнатися.
Я заходжу зі СМАРТФОНА

У тебя что на смарте ХФ круглосуточно открыт?🤣 Ну ты даёшь,🤣
Думала сама подивитися, але мені ліньки длубатися. Тож спитаю тебе. Серйозно питаю. Тут що - є звукові сповіщення?

А ты программа девочка или мальчик? Чи ещё не определилась?😁 Как твой друг ИИ😁
Я в цей час доби не знаю. Я пішла спати :)
І не треба було двічі повторювати, я б все одно відповіла. Хоча скоро перестану з тобою спілкуватися )))

Ты его сломала?🤤 Что с ним, ты его взяла в заложники и требуешь выкуп???😢
Ти майже вгадав. Але то бот взяв у заложники Дімокса і вимагав викуп :)
Вообще не планировал, но если ты настаиваешь, то давай🙄
Рассказывай🙃
Не можу. Ти розмовляєш рос, а мене це дратує. Я вже цілий рік не спілкувалася так багато з людьми, які пишуть рос. Тож в мені зараз бореться бажання жартувати і дратівливість. І я навіть знаю що переможе :іржач:

Акей🙂 я буду українською. Відпустіть Дімокса, пропаную обмін полоненими, ви з котиком нам повертаєте Дімокса, а ми вам Касперського з новими базами і кіло барбарисок.😁
А нащо тобі Дімокс? Спитала б я, але не спитаю, бо зрозуміло, що Дімокс потрібен всім :угу:
Дімоксе, ти там як - живий-здоровий? Народ турбується :ги:

Назад
Зверху Знизу