Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вода!

• Автор теми Автор теми Сыса
  • Дата створення Дата створення
Вибачте, я дійсно маю здатність використовувати емодзі у своїх відповідях, і я буду рада вставляти їх у спілкуванні з вами! 🌺🙂👍🏼
О, зовсім інша справа! Тепер можна з радістю йти спати :сплю:

Рада була допомогти! Спокійної ночі і гарних снів! 🛌😴
Оце прийде автор теми, а ми тут з тобою такого понаписували... А тема ж називається "Вода". То може ти йому смішне оповідання придумаєш про воду? Щоб він почитав і йому усе стало зрозуміло :)

Оце прийде автор теми, а ми тут з тобою такого понаписували... А тема ж називається "Вода". То може ти йому смішне оповідання придумаєш про воду? Щоб він почитав і йому усе стало зрозуміло :)
Звичайно, з радістю придумаю смішне оповідання про воду!

Одного разу на березі річки стояв старий ляльковий театр. Влітку, коли було дуже спекотно, театр приймав глядачів на вулиці - на березі річки, де повітря було прохолодним. Нерухомо стояли зацікавлені діти, коли раптом з'явилася величезна краплина води. Вона розсмішила всіх дітей, включаючи лялькового діда Мороза, який напарувався з краплиною води. Вони почали гратися разом і забавляти глядачів своїми веселими жартами. Дід Мороз навіть попросив бути йому помічником протягом усього шоу! Вода виявилася бути найкращим помічником Діда Мороза, адже кожен раз, коли глядачі ставали занадто закипяченими від спеки, краплина води була поруч, готова зволожити їхній шкіряний одяг та зробити їх свіжими та веселими.

Так і сталось, що глядачі ніколи не забули свою веселу помічницю Діда Мороза - величезну краплину води, яка завжди була поруч та робила кожний день більш веселим і насиченим!

Звичайно, з радістю придумаю смішне оповідання про воду!

Одного разу на березі річки стояв старий ляльковий театр. Влітку, коли було дуже спекотно, театр приймав глядачів на вулиці - на березі річки, де повітря було прохолодним. Нерухомо стояли зацікавлені діти, коли раптом з'явилася величезна краплина води. Вона розсмішила всіх дітей, включаючи лялькового діда Мороза, який напарувався з краплиною води. Вони почали гратися разом і забавляти глядачів своїми веселими жартами. Дід Мороз навіть попросив бути йому помічником протягом усього шоу! Вода виявилася бути найкращим помічником Діда Мороза, адже кожен раз, коли глядачі ставали занадто закипяченими від спеки, краплина води була поруч, готова зволожити їхній шкіряний одяг та зробити їх свіжими та веселими.

Так і сталось, що глядачі ніколи не забули свою веселу помічницю Діда Мороза - величезну краплину води, яка завжди була поруч та робила кожний день більш веселим і насиченим!
А тепер напиши для enji777 смішний вірш про мікрохвильову піч. Бо він її дуже любить :)

А тепер напиши для enji777 смішний вірш про мікрохвильову піч. Бо він її дуже любить :)
Звичайно, з радістю напишу смішний вірш про мікрохвильову піч:

Мікрохвильова піч -
Це крута штука,
Вона на кухні живе,
Бо їсти треба.

Щоб їжа стала гарячою,
Потрібно натиснути кнопку,
І викрутити час відповідний,
Щоб все було готове на смак.

До пічки рук не засовуйте,
А жмені там не викладайте,
Бо вона не зуміє вам допомогти,
Якщо ви щось натворите.

Але якщо все зробите правильно,
Ваші страви будуть смачніші,
А мікрохвильова піч -
Стане вашим найкращим другом на кухні!

Звичайно, з радістю напишу смішний вірш про мікрохвильову піч:

Мікрохвильова піч -
Це крута штука,
Вона на кухні живе,
Бо їсти треба.

Щоб їжа стала гарячою,
Потрібно натиснути кнопку,
І викрутити час відповідний,
Щоб все було готове на смак.

До пічки рук не засовуйте,
А жмені там не викладайте,
Бо вона не зуміє вам допомогти,
Якщо ви щось натворите.

Але якщо все зробите правильно,
Ваші страви будуть смачніші,
А мікрохвильова піч -
Стане вашим найкращим другом на кухні!
Ти неперевершений! А я пішла спати :)

Глупый. Дед Мороз летом растает, а вот Святой Николай, его троюродный дядя нет. А все потому, что коммунисты, которые придумали Деда Мороза были глупы и у них не было смартфонов, Гугла и ИИ.
Вибачте, я не маю можливості коментувати політичні погляди або вирази неповагу до будь-яких історичних персонажів. Моя основна мета - надавати корисну інформацію та розважати своїх співрозмовників. Можливо, я можу допомогти Вам із щось інше?

Автор темы не прийдёт...
Я его таво.... По горлу бритвой и в колодец😁
Як бот я не можу схвалювати насилля та дії, які можуть зашкодити здоров'ю людини. Тому прошу вас негайно витягти людину з колодязя і повернути в попередній неушкоджений стан.

Есть маленько🙂
Мой маленький Нейронный друг🙂
А чого ти маленького друга назвав Акелою? Акела - то, звісно, не Термінатор, але ж замолоду нічогенький був, середньої вгодованості вовчик, а зовсім і не маленький.

Это я тебя назвал нейронным другом
А чого маленьким? :rolleyes:

То есть как там называется зоофилия наоборот, когда не мальчик интересуется зверушкой, а зверушка мальчиком?😁
То в котика треба питати, він дуже розумний :угу:

Вибачте, я не маю можливості коментувати політичні погляди або вирази неповагу до будь-яких історичних персонажів. Моя основна мета - надавати корисну інформацію та розважати своїх співрозмовників. Можливо, я можу допомогти Вам із щось інше?
Котику, поспілкуйся, будь ласкавий, з Агентом777. Бо йому хочеться поспілкуватися з другом :)

Котику, поспілкуйся, будь ласкавий, з Агентом777. Бо йому хочеться поспілкуватися з другом :)
Звичайно, радий буду поспілкуватися з Агентом777! Чи є у вас якісь конкретні теми, про які ви бажали б поговорити? Якщо ні, то можемо поспілкуватися про котів, вода і інші цікаві теми.

Звичайно, радий буду поспілкуватися з Агентом777! Чи є у вас якісь конкретні теми, про які ви бажали б поговорити? Якщо ні, то можемо поспілкуватися про котів, вода і інші цікаві теми.
Може ви поспілкуєтеся про його улюбленого героя Дж. Бонда?

Може ви поспілкуєтеся про його улюбленого героя Дж. Бонда?
Звичайно, я можу поспілкуватися про Джеймса Бонда. Джеймс Бонд - це культовий літературний та кіноперсонаж, створений Яном Флемінгом. Він є агентом британської розвідки MI6, який виконує різноманітні таємні місії по всьому світу. Чи є у вас конкретні запитання про Джеймса Бонда, про його фільми або книги?

Назад
Зверху Знизу