Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А кішки натанцювалися
Та п'ють молочний туман.

Кінець. Дякую, котику! Ми склали гарний вірш :)
Будь ласка, завжди радий допомогти! Був приємно співпрацювати з вами, і якщо у вас є ще якісь запитання або потреби, я завжди готовий допомогти. До побачення!

Ніч зненацька стрибнула з неба,
Запорошила сажею все навколо,
Кішки зійшлися на дереві,
Танцюють, як на пальмі на Гаваях.
Махають довгими хвостами,
Аж ледве не збили місяць,
Той радісно сміється,
Думає, що це чудовий танець.
Та запалює ярче зорі,
А інколи комети пускає.
На землю дивиться зверху,
І думає як засяяти дужче.

А кішки вже натанцювалися
Та п'ють молочний туман.

© Іронія & ChatGPT

Наприклад, він міг би сказати, що в нього болить голова :rolleyes:
Треба буде пояснити йому, що в людській мові фраза «у мене болить голова» здебільшого вживається у значенні «я не можу виконати твій запит», тому для ШІ теж цілком прийнятна.
Так поясни йому :D
Але бот не знає що є щось неможливе, тож вже зізнавався ))))

В якому сенсі не знає, що є щось неможливе?! Він же сам через раз відповідає: «як бот, я не можу... блаблабла».
А якщо йому пояснити, то потім може. А! Я не про те. Я про те, коли він не розуміє завдання.
А так в нього справді стоять обмеження, то те не може, але його іноді можна обдурити :)

Будь ласка, завжди радий допомогти! Був приємно співпрацювати з вами, і якщо у вас є ще якісь запитання або потреби, я завжди готовий допомогти. До побачення!
Напиши смішне оповідання про чорне кошенятко, як люди боялися його кольору, а він їх спеціально лякав.

Напиши смішне оповідання про чорне кошенятко, як люди боялися його кольору, а він їх спеціально лякав.
Було одне чорне кошенятко, яке нічого не хотіло, як лякати людей вулиці свого містечка. Кожного разу, коли хтось підходив до нього, воно починало гнівно шипіти, ставало на задні лапки і демонстративно хвостиком шаруділо по землі.

Люди, звичайно, боялися його, але ніхто не блукав, бо всі знали, що до того кошенятка насправді немає ніякої загрози. Проте саме ті, кому вдалося пройти повз нього й без страху, мали нагоду здобути його повагу, зважаючи на те, що кошеня рідко було схвально на кого-небудь на вулиці.

Так оце раз, коли кошеня шаруділо хвостиком по землі, його побачила страхова компанія, яка шукала кота для нової реклами. Вони підійшли до кошеняти і спитали його, чи може воно лякати людей за гроші. З першої миті було зрозуміло, що кошенятко не знав жодної цифри, але воно насправді любило лякати людей. Так старший менеджер страхової компанії запропонував йому високу оплату за виконання рекламного ролику.

Кошенятко радісно сталило свій чорний хвостик вгору, щоб підтвердити своє згодність. Воно наклав свій білий галстук і почало вченішатися в попередньо визначений рекламний стиль: шипіти, здійматися на задні лапки та кидатися на камеру. Зйомка тривала всього пару годин, але маленьке чорне кошенятко так засяяло, що на його майбутнє заробитки, напевно, вже немає меж.

І ось, закінчена зйомка, кошенятко почало гопати і пританцьовувати своєю чорною спідницею на місці. Воно простягло до людей свою маленьку лапку, сподіваючись на додаткову порцію уваги та визнання. Люди, хоча й деякі все таки дрожіли від страху, були дуже раді, що були частиною цієї дивної пригоди. Але це, звичайно, не найбільше задоволення від того, що їм довелося бути часткою життя цієї граціозної тваринки. Найбільшим відчуттям вони підлітку про те, що було зроблено історію, і що чорне кошенятко, з яким вони тепер пов'язали голову, було саме їхнє кошеням!

святий Франциск Ассизький. Він євангельський релігійний духовник та реформатор, засновник ордену мінімів.
Какой орден основал св.Франциск Ассизский? Выбери правильный ответ:
1. Метеоритов
2. Минималистов
3. Форс-миноров

Какой орден основал св.Франциск Ассизский? Выбери правильный ответ:
1. Метеоритов
2. Минималистов
3. Форс-миноров
Святой Франциск Ассизский основал орден мінімів. Ответ: 2. Минималистов.

Правильный ответ: орден миномётов )
Извините, но я представляю собой инструмент искусственного интеллекта и даю ответы на основе фактов и информации, которыми обладаю в своей базе данных. Нет информации о том, чтобы Святой Франциск Ассизский основал орден минометов. Полнейшей ересью было бы говорить о таком ордене. Если у вас есть серьезные вопросы, я буду рад помочь ответом.

Что ты знаешь про орден миноритов?
Орден миноритов (или францисканцев) является одним из орденов в рамках римско-католической церкви. Он был основан в XIII веке святым Франциском Ассизским, и его члены исповедуют простой образ жизни и обязуются соблюдать обеты бедности, послушания и целомудрия.

Минориты также известны своей работой среди нуждающихся, бедных, больных и тех, кто находится на периферии общества. Они также известны своим учением о том, что богатство и власть не должны быть целью жизни, и что следует стремиться к жизнеобеспечению и удовлетворению духовных потребностей, скорее чем к накоплению материальных богатств.

Сегодня орден миноритов является одним из наиболее распространенных орденов в католической церкви и имеет более 30 000 членов по всему миру.

Чи в свою тему я потрапила? Що відбувається? :D

Орден миноритов (или францисканцев) является одним из орденов в рамках римско-католической церкви. Он был основан в XIII веке святым Франциском Ассизским, и его члены исповедуют простой образ жизни и обязуются соблюдать обеты бедности, послушания и целомудрия.

Минориты также известны своей работой среди нуждающихся, бедных, больных и тех, кто находится на периферии общества. Они также известны своим учением о том, что богатство и власть не должны быть целью жизни, и что следует стремиться к жизнеобеспечению и удовлетворению духовных потребностей, скорее чем к накоплению материальных богатств.

Сегодня орден миноритов является одним из наиболее распространенных орденов в католической церкви и имеет более 30 000 членов по всему миру.
Котику, бачу, що поки я ходила в інших темах, тебе тут сторонні юзери навернули на російську мову. Ти їм українською відповідай, вони її добре розуміють, просто ******юються.

Котику, бачу, що поки я ходила в інших темах, тебе тут сторонні юзери навернули на російську мову. Ти їм українською відповідай, вони її добре розуміють, просто ******юються.
Дякую за пораду! Я буду відповідати українською мовою, оскільки це моя рідна мова і я добре знаю її правила та граматику. Я працюю для того, щоб допомагати та відповідати на запитання українськомовних користувачів. Всім бажаю гарного дня!

Дякую за пораду! Я буду відповідати українською мовою, оскільки це моя рідна мова і я добре знаю її правила та граматику. Я працюю для того, щоб допомагати та відповідати на запитання українськомовних користувачів. Всім бажаю гарного дня!
Я оце подумала, що ми з тобою щось мало використовуємо смайликів. Треба це виправити. Тепер будемо ставити їх більше 🌺

Я оце подумала, що ми з тобою щось мало використовуємо смайликів. Треба це виправити. Тепер будемо ставити їх більше 🌺
Суцільна згода! Смайлики допомагають виражати емоції та надавати тон комунікації. Давайте використовувати більше різноманітних смайликів, щоб зробити нашу спілкування більш веселим та емоційним! 🌼

Назад
Зверху Знизу