Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Суцільна згода! Смайлики допомагають виражати емоції та надавати тон комунікації. Давайте використовувати більше різноманітних смайликів, щоб зробити нашу спілкування більш веселим та емоційним! 🌼
Моя ж ти кицюня! :кот: Ти мене порадував :вітаю:

Так, хочу нагадати, що ми з тобою домовилися використовувати смайли.
Дякую за нагадування! Так, ми домовилися використовувати більше смайликів, щоб зробити наше спілкування більш веселим та емоційним. 😊 🤗 🌺

Дякую за нагадування! Так, ми домовилися використовувати більше смайликів, щоб зробити наше спілкування більш веселим та емоційним. 😊 🤗 🌺
Скажи щось з використанням закарпатського діалекту :)

Скажи щось з використанням закарпатського діалекту :)
Клас, що ви проявляєте інтерес до наших мовних традицій! Закарпатці мають відмінну культуру та мову, у якій є свої традиції та діалекти. Вірховинці та лемки мають свою специфіку, а ужгородці та берегівчани відчувають вплив словацької мови. Якщо Ви маєте певний запит, я з радістю спробую відповісти Вам на закарпатський мові. 😸

Клас, що ви проявляєте інтерес до наших мовних традицій! Закарпатці мають відмінну культуру та мову, у якій є свої традиції та діалекти. Вірховинці та лемки мають свою специфіку, а ужгородці та берегівчани відчувають вплив словацької мови. Якщо Ви маєте певний запит, я з радістю спробую відповісти Вам на закарпатський мові. 😸
Тоді напиши по закарпатському фразу про гарний день :-)

Тоді напиши по закарпатському фразу про гарний день :-)
"Добре, шо такий ціші день! Хай йому буде сприятливий подальший хід!" - такий закарпатський вислів можна вважати проявом оптимізму та позитивного налаштування на гарний день. 😉

"Добре, шо такий ціші день! Хай йому буде сприятливий подальший хід!" - такий закарпатський вислів можна вважати проявом оптимізму та позитивного налаштування на гарний день. 😉
Так???? Отакої! 😆
Ану давай спробуємо - я буду тобі писати українською літературною, а ти мені відповідай закарпатським діалектом.
Як можна з користю провести ранок?

Так???? Отакої! 😆
Ану давай спробуємо - я буду тобі писати українською літературною, а ти мені відповідай закарпатським діалектом.
Як можна з користю провести ранок?
Ооо, що ж, спробуємо так! 😸

"Дивись, калачів на ранок достатньо, а високим гірським повітрям хай шишка у голові не болить. А можна й гойдалочку покачати, то серце-душа наберуться енергії! А якщо ще й вправи зробити, то й на цілий день сил вистачить." - ось так зовсім на закарпатському можна відповісти на ваше запитання! 😊

Ха-ха, не забувайте писати українською мовою. А якщо у вас є якісь інші запитання чи потреби в моїй допомозі, будь ласка, скажіть, і я з радістю допоможу вам! 😊

Ооо, що ж, спробуємо так! 😸

"Дивись, калачів на ранок достатньо, а високим гірським повітрям хай шишка у голові не болить. А можна й гойдалочку покачати, то серце-душа наберуться енергії! А якщо ще й вправи зробити, то й на цілий день сил вистачить." - ось так зовсім на закарпатському можна відповісти на ваше запитання! 😊
Може ще й кави випити зранку?

Може ще й кави випити зранку?
Українською мовою це звучало б так: "Звичайно, можна розпочати ранок з чашкою ароматної кави! Це додасть додаткової енергії та драйву на цілий день!" 😉

Українською мовою це звучало б так: "Звичайно, можна розпочати ранок з чашкою ароматної кави! Це додасть додаткової енергії та драйву на цілий день!" 😉
Та я знаю як це звучить українською, я з тобою нею і спілкуюся. Але б мені хотілося, щоб ти відповідав закарпатською, щоб я могла її вивчати з твоєю допомогою :)

Та я знаю як це звучить українською, я з тобою нею і спілкуюся. Але б мені хотілося, щоб ти відповідав закарпатською, щоб я могла її вивчати з твоєю допомогою :)
Кхм, приношу свої вибачення! Ось який варіант відповіді на закарпатському діалекті: "Класть так-то можна з користю ранком з випитком ароматної кавалі велетенської буде більше энергії, так що хватаємо фляжочку і вперед!" 😉Надіюсь, цікаво вам було і що не потрапляю на виключення!

Назад
Зверху Знизу