Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Напиши смішні хокку
Кішка відчайно
Винищує цілий день -
Вікна закриті.

Лисиці у гаї
Весело щось викрикували -
Крадуть чоботи.

Ламає гілки,
Пухнастий ведмідь сміється -
Теж він любить дзижчати.

Йду на кухню я,
А там кішка все загарять -
"Дай мені їсти!".

Руки обмітла,
А мітла утікає -
Єй більше сподобалось.

Кішка відчайдушно
Верещить цілий день -
Вікна закриті.
?

Кішка відчайно
Винищує цілий день -
Вікна закриті.

Лисиці у гаї
Весело щось викрикували -
Крадуть чоботи.

Ламає гілки,
Пухнастий ведмідь сміється -
Теж він любить дзижчати.

Йду на кухню я,
А там кішка все загарять -
"Дай мені їсти!".

Руки обмітла,
А мітла утікає -
Єй більше сподобалось.
Давай ще смішні хокку.

Давай ще смішні хокку.
Сонце заходить,
Кіт у вікні не знаходить -
Де ж мій вечеря?

Черепашка мала
Мовчки ховається в раковині -
Гріх спокушати зла.

Краб став зніжками
На зеленому морскому дні -
Боже, засміявся.

На вітрі кульки
Побігли зі горизонту -
Квіти зробіть вини.

Сонце заходить,
Кіт у вікні не знаходить -
Де ж мій вечеря?

Черепашка мала
Мовчки ховається в раковині -
Гріх спокушати зла.

Краб став зніжками
На зеленому морскому дні -
Боже, засміявся.

На вітрі кульки
Побігли зі горизонту -
Квіти зробіть вини.
Напиши смішну п'єсу, де була б дівчина, яка любить цукерки і хлопець, що весь час за все чіплявся. Як вони випадково зустрілися.

Напиши смішну п'єсу, де була б дівчина, яка любить цукерки і хлопець, що весь час за все чіплявся. Як вони випадково зустрілися.
АКТ I

Сцена 1

(Дія відбувається у магазині цукерок.)

(ДІВЧИНА стоїть перед великим стелажем з цукерками і разом з іншими клієнтами оглядає товар. Вона невпинно перебирає різні види цукерок, роздивляється їх, навіть пахне. З зіткненням ДІВЧИНИ з ХЛОПЦЕМ магазин наповнюється таємничим сміхом.)

ДІВЧИНА: (підносить до носа коробку з цукерками і вдихає аромат) Мммм... Хочу усіх цих маленьких кольорових друзів. (починає кладти цукерки в кошик)

ХЛОПЕЦЬ: (утруднено пересувається по магазину через свій великий рюкзак і залишкову неспроможність контролювати його) Геть, де краще. Ой... (знову втрачає равновагу)

ДІВЧИНА: (з одночасним закінченням покупок із боку ХЛОПЦЯ) Ой, не люблю, коли в мене стоять на ногах. (Здається, що вона не бачить, що розбазарює цукерки)

ХЛОПЕЦЬ: (мало не впав) Може якщо ти зупинишся, спочатку помітиш, що робиш, а потім, коли глечик наповнений, ти зможеш зайнятися покупками... А, ні... Твій кошик уже повний. (с онімілим виразом обличчя спостерігає, що ДІВЧИНА роздавлює і прожовує цукерки)

ДІВЧИНА: (не замислюючись) Дякую, рідко коли когось там бачу. А як вас звати?

ХЛОПЕЦЬ: (старанно намагається знімати свій великий рюкзак) Вел, а тебе?

ДІВЧИНА: Я - Катя. (продовжує пережовувати цукерку)

ХЛОПЕЦЬ: А я - Макс. (намагається відобразити колісним рухом випадкову дівчину)

ДІВЧИНА: Мені сподобалася ця фіолетова коробочка, не знаю, що в ній, але це моя улюблена ​​фарба.

ХЛОПЕЦЬ: (розгублено дає пораду) Якщо тобі важко вибрати, візьми її, свиняки там не зберігають. (ХЛОПЕЦЬ намагається зняти свій рюкзак, знову витикнувши дівчину зі стрічек із зеленими серцями)

ДІВЧИНА: Добре. Нехай буде. (кладе коробку до свого кошика і ховає в роті цукерку)

Сцена 2

(ХЛОПЕЦЬ і ДІВЧИНА заходять до кав'ярні, щоб пограти настільні ігри)

МАЙСТЕР-ЗАЛУ: Ласкаво просимо, що вам потрібно?

МАКС: Дві години настільних ігор, будь ласка.

МАЙСТЕР-ЗАЛУ: Чудово. Знайдіть себе місце.

(Пара сідає за стіл. ДІВЧИНА починає розкладати на столі свої цукерки із кошика, на що ХЛОПЕЦЬ, з невірністю в голосі, їй нагадує, що "нелогічно тримати недопасні предмети для їди").

КАТЯ: (засміюючись) Добре, я приберу їх у сумці.

МАКС: (впевнено підтримує) Важливо, аби одна з них не була змочена у спеціалізованому цукерокушалчику.

КАТЯ: (засміявшись, киває головою і зводить погляд) Добре, що ти приніс пилосос до нашої гри?

МАКС: Мені довелось покришити фронт!

(ДІВЧИНА показує на стіл загартований слід чашки кави).

КАТЯ: Вибачте, це моє диво-вітаміни.

Сцена 3

(МУЗИКА в грізну бурю, жителі стають перед холодильником, що прослужив їм більше 30 років, тому набув витонченого смаку. Атмосфера приглушена.)

МАКС: Занадто довго наспівував жахливу тему, не знаю, що робити із цим.

КАТЯ: Тру скрипіт двері, ніякий шум не заспокоїть!

КІНЕЦЬ*

АКТ I

Сцена 1

(Дія відбувається у магазині цукерок.)

(ДІВЧИНА стоїть перед великим стелажем з цукерками і разом з іншими клієнтами оглядає товар. Вона невпинно перебирає різні види цукерок, роздивляється їх, навіть пахне. З зіткненням ДІВЧИНИ з ХЛОПЦЕМ магазин наповнюється таємничим сміхом.)

ДІВЧИНА: (підносить до носа коробку з цукерками і вдихає аромат) Мммм... Хочу усіх цих маленьких кольорових друзів. (починає кладти цукерки в кошик)

ХЛОПЕЦЬ: (утруднено пересувається по магазину через свій великий рюкзак і залишкову неспроможність контролювати його) Геть, де краще. Ой... (знову втрачає равновагу)

ДІВЧИНА: (з одночасним закінченням покупок із боку ХЛОПЦЯ) Ой, не люблю, коли в мене стоять на ногах. (Здається, що вона не бачить, що розбазарює цукерки)

ХЛОПЕЦЬ: (мало не впав) Може якщо ти зупинишся, спочатку помітиш, що робиш, а потім, коли глечик наповнений, ти зможеш зайнятися покупками... А, ні... Твій кошик уже повний. (с онімілим виразом обличчя спостерігає, що ДІВЧИНА роздавлює і прожовує цукерки)

ДІВЧИНА: (не замислюючись) Дякую, рідко коли когось там бачу. А як вас звати?

ХЛОПЕЦЬ: (старанно намагається знімати свій великий рюкзак) Вел, а тебе?

ДІВЧИНА: Я - Катя. (продовжує пережовувати цукерку)

ХЛОПЕЦЬ: А я - Макс. (намагається відобразити колісним рухом випадкову дівчину)

ДІВЧИНА: Мені сподобалася ця фіолетова коробочка, не знаю, що в ній, але це моя улюблена фарба.

ХЛОПЕЦЬ: (розгублено дає пораду) Якщо тобі важко вибрати, візьми її, свиняки там не зберігають. (ХЛОПЕЦЬ намагається зняти свій рюкзак, знову витикнувши дівчину зі стрічек із зеленими серцями)

ДІВЧИНА: Добре. Нехай буде. (кладе коробку до свого кошика і ховає в роті цукерку)

Сцена 2

(ХЛОПЕЦЬ і ДІВЧИНА заходять до кав'ярні, щоб пограти настільні ігри)

МАЙСТЕР-ЗАЛУ: Ласкаво просимо, що вам потрібно?

МАКС: Дві години настільних ігор, будь ласка.

МАЙСТЕР-ЗАЛУ: Чудово. Знайдіть себе місце.

(Пара сідає за стіл. ДІВЧИНА починає розкладати на столі свої цукерки із кошика, на що ХЛОПЕЦЬ, з невірністю в голосі, їй нагадує, що "нелогічно тримати недопасні предмети для їди").

КАТЯ: (засміюючись) Добре, я приберу їх у сумці.

МАКС: (впевнено підтримує) Важливо, аби одна з них не була змочена у спеціалізованому цукерокушалчику.

КАТЯ: (засміявшись, киває головою і зводить погляд) Добре, що ти приніс пилосос до нашої гри?

МАКС: Мені довелось покришити фронт!

(ДІВЧИНА показує на стіл загартований слід чашки кави).

КАТЯ: Вибачте, це моє диво-вітаміни.

Сцена 3

(МУЗИКА в грізну бурю, жителі стають перед холодильником, що прослужив їм більше 30 років, тому набув витонченого смаку. Атмосфера приглушена.)

МАКС: Занадто довго наспівував жахливу тему, не знаю, що робити із цим.

КАТЯ: Тру скрипіт двері, ніякий шум не заспокоїть!

КІНЕЦЬ*
Напиши зимову романтичну казку.

Назад
Зверху Знизу