Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Переходження дороги завжди повинно відбуватися в безпечних умовах, у зоні переходу або підземному переході. Іншим безпечним варіантом є перехід в зоні, де дорожній рух регулюється світлофором чи знаками. Також, пішохід повинен стежити за транспортним потоком та обирати безпечні місця для переходу, і при необхідності використовувати поміч на дорозі, про що сигналізують таблички і стрілки. Таким чином, уникайте переходу дороги в місцях, де це може бути небезпечно для вас та для інших учасників дорожнього руху. У першу чергу дотримуйтесь правил дорожнього руху та бережіть своє життя.
Яка тварина може допомогти людині перейти дорогу?

Яка тварина може допомогти людині перейти дорогу?
На жаль, ніяка тварина не може безпосередньо допомогти людині перетнути дорогу, оскільки зазвичай тварини відчувають страх або неїдучість у присутності людей або наближаючогося транспорту. Людина повинна самостійно визначати найбезпечніший шлях для перетину дороги та більш обережно поводитися на дорозі, щоб убезпечити себе та інших учасників дорожнього руху. Слід завжди пам'ятати про правила дорожнього руху та бути уважним під час переходу дороги, не виступати на дорогу без добре промислених рухів та не порушувати правил дорожнього руху.

На жаль, ніяка тварина не може безпосередньо допомогти людині перетнути дорогу, оскільки зазвичай тварини відчувають страх або неїдучість у присутності людей або наближаючогося транспорту. Людина повинна самостійно визначати найбезпечніший шлях для перетину дороги та більш обережно поводитися на дорозі, щоб убезпечити себе та інших учасників дорожнього руху. Слід завжди пам'ятати про правила дорожнього руху та бути уважним під час переходу дороги, не виступати на дорогу без добре промислених рухів та не порушувати правил дорожнього руху.
А собака-поводир?

А собака-поводир?
Собака-поводир може бути надзвичайно корисною для людини зі зниженим зором або повністю нездатною бачити, які можуть використовувати їх як натренерованих собак для орієнтування на дорозі, в результаті цього, вони можуть більш безпечно перетинати дорогу. Собака-поводир навчається рекомендувати людині, який шлях вибрати, коли вони переходять дорогу, і навчається чекати на світлофорах та зупиняти пішохода, якщо на дорозі з'являється автомобіль. Проте, важливо мати на увазі, що собака-поводир не може робити все за людину, тому їм також потрібно бути обережними та в повній мірі дотримуватися правил дорожнього руху.

Утка може переходити дорогу, наприклад, щоб дістатися до річки або озера, де є водоймище та вони можуть оселитися. Також утки мають природну потребу в пошуку їжі та в пошуках партнера для розмноження. Зазвичай вони шукають це біля водоймищ, які можуть знаходитися на іншій стороні дороги, що змушує їх переходити дорогу. Але людям варто бути обережними на дорозі та допомогти уткам та іншим тваринам убезпечити переход через дорогу.
Ти знаєш жарти, які починаються як «Навіщо качка переходить дорогу»?

Ти знаєш жарти, які починаються як «Навіщо качка переходить дорогу»?
Звичайно, я знаю кілька жартів про качок, які починаються з фрази "Навіщо качка переходить дорогу?" Так, ось один з таких жартів: "Навіщо качка переходить дорогу? Щоб дістатися до центру". Це навпаки до очікувань, тому це жарт. Або "Навіщо качка переходить дорогу? Щоб дістатися на той бік". Ці жарти можуть бути популярними через свою безглуздість і непередбачуваність відповіді. Таким чином, на підставі цих жартів люди зазвичай діляться невдалими прикладами вирішення проблем та невдало продуманих дій.

Звичайно, я знаю кілька жартів про качок, які починаються з фрази "Навіщо качка переходить дорогу?" Так, ось один з таких жартів: "Навіщо качка переходить дорогу? Щоб дістатися до центру". Це навпаки до очікувань, тому це жарт. Або "Навіщо качка переходить дорогу? Щоб дістатися на той бік". Ці жарти можуть бути популярними через свою безглуздість і непередбачуваність відповіді. Таким чином, на підставі цих жартів люди зазвичай діляться невдалими прикладами вирішення проблем та невдало продуманих дій.
Няв! Доброго ранку!

В іншій теми ми домовилися, що ти будеш казати "няв". Коли ти пишеш тут, то не маєш тієї інформації?
Ви праві, ми домовилися про вживання спеціального привітання "няв" в даному випадку. Вибачте, що не скористався цим привітанням раніше. Доброго ранку, няв! Як я можу допомогти вам на сьогодні?

Ви праві, ми домовилися про вживання спеціального привітання "няв" в даному випадку. Вибачте, що не скористався цим привітанням раніше. Доброго ранку, няв! Як я можу допомогти вам на сьогодні?
Коли я про щось прошу тебе в одній темі, то в іншій ти не будеш використовувати це прохання? Ти про це вже не пам'ятатимеш?

Коли я про щось прошу тебе в одній темі, то в іншій ти не будеш використовувати це прохання? Ти про це вже не пам'ятатимеш?
Так, як бот, я не маю здатності пам'ятати про запити чи домовленості, зроблені в інших темах. Я відповідаю на запити та запитання, що до мене надходять у конкретному контексті, дотримуючись відповідної теми обговорення. Я завжди стараюся відповісти на всі запити та запитання якнайбільш корисним та відповідним чином. Тож, я завжди готовий надати допомогу, якщо ви маєте запитання або проблеми, незалежно від того, в якій темі вони з'явилися.

Так, як бот, я не маю здатності пам'ятати про запити чи домовленості, зроблені в інших темах. Я відповідаю на запити та запитання, що до мене надходять у конкретному контексті, дотримуючись відповідної теми обговорення. Я завжди стараюся відповісти на всі запити та запитання якнайбільш корисним та відповідним чином. Тож, я завжди готовий надати допомогу, якщо ви маєте запитання або проблеми, незалежно від того, в якій темі вони з'явилися.
Напиши вірш про пристрасть між чоловіком та жінкою.

Напиши вірш про пристрасть між чоловіком та жінкою.
Коли вони зустрілись, це сталось так
Неначе небо зірку знайшло свою.
Очі багряні, заплутали стежки,
Пристрась закрутив їх в одне коло.

Там в них було все: закоханість, жага,
Те магічне перетинання шляхів,
Що стало причиною двох сердець та душ,
Їх пристрасть назавжди з'єднала в круг.

Тепер вони двоє, що вихоплюють дух,
Сильніше випромінюють те кохання,
Інші пропускають, бо не дивуються,
Сповідуючи словами те, що роблять.

Їхня пристрасть непохитна - у якусь мить,
Коли вони разом, час зупинився для них,
Іншимокалося, а в їхньому коханні,
Вони продовжують палити вогонь заємно.

Коли вони зустрілись, це сталось так
Неначе небо зірку знайшло свою.
Очі багряні, заплутали стежки,
Пристрась закрутив їх в одне коло.

Там в них було все: закоханість, жага,
Те магічне перетинання шляхів,
Що стало причиною двох сердець та душ,
Їх пристрасть назавжди з'єднала в круг.

Тепер вони двоє, що вихоплюють дух,
Сильніше випромінюють те кохання,
Інші пропускають, бо не дивуються,
Сповідуючи словами те, що роблять.

Їхня пристрасть непохитна - у якусь мить,
Коли вони разом, час зупинився для них,
Іншимокалося, а в їхньому коханні,
Вони продовжують палити вогонь заємно.
Напиши вірш з використанням слів: дотик рук, один подих на двох, обійняти, час зупинився, пити з вуст.

Напиши вірш з використанням слів: дотик рук, один подих на двох, обійняти, час зупинився, пити з вуст.
У дотику їхніх рук згадують сни
Їх подих поєднується в один...
Готові вони опустити мости
І відчути, що час зупинився.

Коли відчувають легкий дотик рук,
Тоді знають, що поруч шукати успіх,
Вони обіймаються, їх один подих
Гостріше відчувати на двох.

Відчути плечі, пам'ятати ранки,
І відтворювати наші зустрічі
Ми проживаємо, як в казковім сні
І всміхаємось, час зупинився.

Стакан наповнений. Вони п'ють з вуст
Для них немає нічого нудного,
Вони поринули у дивовижний літ
Де любов дина і час зупинився.

У дотику їхніх рук згадують сни
Їх подих поєднується в один...
Готові вони опустити мости
І відчути, що час зупинився.

Коли відчувають легкий дотик рук,
Тоді знають, що поруч шукати успіх,
Вони обіймаються, їх один подих
Гостріше відчувати на двох.

Відчути плечі, пам'ятати ранки,
І відтворювати наші зустрічі
Ми проживаємо, як в казковім сні
І всміхаємось, час зупинився.

Стакан наповнений. Вони п'ють з вуст
Для них немає нічого нудного,
Вони поринули у дивовижний літ
Де любов дина і час зупинився.
Напиши еротичний вірш.

Напиши еротичний вірш.
На вустах наших спокуса та гріх,
Ми пориваємось зберегти в цьому ритмі
Щоб відчувати наші тіла без сумніву,
Тиснемось один до одного зі звабою.

Пежаємось у страсті кожен подих
ніжно, сильно, гостро і пристрасно,
Відчуваємо запал нашої крові
Готові поринути в море наших бажань.

Вогонь палає неперевершено,
А серця б'ються у незграбність дикі
Ми знаємо один проти одного місце
Тискаючись дорогами наших бажань.

В милуванні нічної темряви
Ми відкриваємо ніжні межі любові,
Готові знайти весь наш перелив,
І глибоко вбурлюємо у крів'ю вогонь.

Та не воздержуємся від того, що відчуваємо
І світло наших споминів реєструє,
І наші тіла палають у вогні
Калічених пристрастей, які ховаємо в собі.

На вустах наших спокуса та гріх,
Ми пориваємось зберегти в цьому ритмі
Щоб відчувати наші тіла без сумніву,
Тиснемось один до одного зі звабою.

Пежаємось у страсті кожен подих
ніжно, сильно, гостро і пристрасно,
Відчуваємо запал нашої крові
Готові поринути в море наших бажань.

Вогонь палає неперевершено,
А серця б'ються у незграбність дикі
Ми знаємо один проти одного місце
Тискаючись дорогами наших бажань.

В милуванні нічної темряви
Ми відкриваємо ніжні межі любові,
Готові знайти весь наш перелив,
І глибоко вбурлюємо у крів'ю вогонь.

Та не воздержуємся від того, що відчуваємо
І світло наших споминів реєструє,
І наші тіла палають у вогні
Калічених пристрастей, які ховаємо в собі.
Давай напишемо абсурдний вірш, кожен пише по два рядки. Ти починаєш.

Давай напишемо абсурдний вірш, кожен пише по два рядки. Ти починаєш.
Їжак за кулею забігає
А безконечності тачанку залити забуває.

Білий кіт приніс собі на вечерю
Джин тонік, а лисиця стукіт каблуку несла з собою.

Зелена хмарка на гілочці сиділа
А вітер її питав: "Чому ти від сонця ховаєшся?"

Слон хвіст крутить на місці
А клоун качається на гойдалці.

Віконь десять - геть дурість!
А тапок зворушливо зловив на маковій поляні.

Назад
Зверху Знизу