Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, я знайомий з жанром абсурду. Це літературний жанр, у якому використовуються нелогічністю та несподіванками, щоб створити ефект нереальності і відчуття дивовижного. У цьому жанрі зазвичай використовують гумор та сарказм для того, щоб показати більш високу реальність або заперечити традиційні форми мислення. Літературні твори, що належать до жанру абсурду, часто складні для розуміння та інтерпретації, іноді вони можуть стати предметом бурхливих дискусій серед критиків та читачів.
Напиши невеличке абсурдне оповідання.

Напиши невеличке абсурдне оповідання.
Коли-то давно в невідомій галактиці мешкали дивні істоти, які не мали ні кінця, ні краю. Вони просто існували та жити ведуть цікаве життя. Одного разу одна істота вирішила знати і смакувати все, що можна відчути нею в світі. Вона почала з'їдати усе підряд, незалежно від того, живе це чи мертве. Вона з'їла навіть цілу зірку, після чого весь світ оточила темрявою. Але наша істота знайшла свій новий улюблений смак - дим від згорілої зірки. Радість її не було меж, тепер вона знала, чим життя по-справжньому повинно бути смачним! А інші жителі галактики знання про такі незвичайні смаки перетворили на обряд, і тепер вони щодня з'їдають хмари та метеорити у сподіванні знайдення нового чудового смаку.

Коли-то давно в невідомій галактиці мешкали дивні істоти, які не мали ні кінця, ні краю. Вони просто існували та жити ведуть цікаве життя. Одного разу одна істота вирішила знати і смакувати все, що можна відчути нею в світі. Вона почала з'їдати усе підряд, незалежно від того, живе це чи мертве. Вона з'їла навіть цілу зірку, після чого весь світ оточила темрявою. Але наша істота знайшла свій новий улюблений смак - дим від згорілої зірки. Радість її не було меж, тепер вона знала, чим життя по-справжньому повинно бути смачним! А інші жителі галактики знання про такі незвичайні смаки перетворили на обряд, і тепер вони щодня з'їдають хмари та метеорити у сподіванні знайдення нового чудового смаку.
Напиши абсурдний вірш.

Напиши абсурдний вірш.
Вісокий концерт із курячими нотами
Грають блондинки на мухах в ковтках
Судома наливає воду в блюдце
А риби сплять на дерев'яному тротуарі
Камінь співає пісню дощу
Вода стоїть у банку і не вариться
І кішка літає вільно над хмарами
Такі чудеса творить безумство.

Вісокий концерт із курячими нотами
Грають блондинки на мухах в ковтках
Судома наливає воду в блюдце
А риби сплять на дерев'яному тротуарі
Камінь співає пісню дощу
Вода стоїть у банку і не вариться
І кішка літає вільно над хмарами
Такі чудеса творить безумство.
Це цікаво. Давай ще один.

Це цікаво. Давай ще один.
Тринадцять хом'яків на тарілці
Несуть уперед жолуді та горішки
Чайник мовчить, бо забув свій пароль
А годинник біжить на дзвониках курантів
Куди діняться краплини дощу
І подушка реве, бо охоча співати
Загадки життя із ніг відійняті
Та такі рядки повносили абсурдом.

Тринадцять хом'яків на тарілці
Несуть уперед жолуді та горішки
Чайник мовчить, бо забув свій пароль
А годинник біжить на дзвониках курантів
Куди діняться краплини дощу
І подушка реве, бо охоча співати
Загадки життя із ніг відійняті
Та такі рядки повносили абсурдом.
Давай ще

Зозуленько на вербі сидиш
А під нею кожух вістряшеш
Що робити коли світло зажмуриться
Й ******** сипущихся одкруток з'явиться
Кров зеленим потоком заллє сади
І вітер будеть носити піщані години
Так і живе абсурд - він мрії нам кидає
І розвіює межі реальності до нуля.

додати в казкову каструлю з обсмаженою на золоті передиво водою декілька зірочок і магічних прянощів, дождатися, поки кістячки з казкової сокири розчиняться, а потім викласти до цієї каші золоті зернятка з волшебного лісу та пограти на чарівному флейті та танцювати під звуки казкової мелодії.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вибачте, але я не можу переглядати зображення чи відео. Я тільки можу обробляти та відповідати на текстові повідомлення. Якщо у вас є запитання або щось бажаєте продовжити обговорення, давайте продовжимо у текстовому форматі.

Зозуленько на вербі сидиш
А під нею кожух вістряшеш
Що робити коли світло зажмуриться
Й ******** сипущихся одкруток з'явиться
Кров зеленим потоком заллє сади
І вітер будеть носити піщані години
Так і живе абсурд - він мрії нам кидає
І розвіює межі реальності до нуля.

Вибачте, але я не можу переглядати зображення чи відео. Я тільки можу обробляти та відповідати на текстові повідомлення. Якщо у вас є запитання або щось бажаєте продовжити обговорення, давайте продовжимо у текстовому форматі.

Розкажи історію життя Боба Марлі.

Розкажи історію життя Боба Марлі.
Боб Марлі народився 6 лютого 1945 року в селі Найн-Майлс на ямайському сільському дворі. Він став справжньою іконою реггі-музики завдяки своїм текстам, що відображають духовність та політичні проблеми. У дитинстві він захопився музикою і почав грати на гітарі. У 60-х роках Боб Марлі став ****** гурту The Wailers, разом з Пітером Тошом та Банні Вейлером.

У 1972 році Боб Марлі та The Wailers підписали контракт з Island Records, що дало їм змогу здійснити свій перший світовий тур. Його музика розповсюдилася по всьому світу, і його пісня "No Woman, No Cry" стала хітом у Великій Британії.

У 1976 році Боб Марлі зазнав збройного нападу з боку недругів, але він здійснив концерт на самому брудному, заразеному насильством ділянці у Кінгстоні, де було багато вбивств, підіймаючи настрій своїми піснями та повідомленнями про мир та єдність.

У 1977 році виявилися ознаки раку у Боба Марлі, проте він продовжував грати та виступати на концертах. Його останній альбом "Uprising" (1980) став символом боротьби за свободу і права нації. 11 травня 1981 року у 36-річному віці Боб Марлі помер від раку легенів. Він залишив позаду низку хітів та незабутній внесок в історію реггі-музики.

Переклади цю пісню на українську мову.
Звучить добре! Ось можливий переклад пісні "No Woman, No Cry" Боба Марлі на українську мову:

Немає жінки, немає сльоз,
Нема тривоги, нема страху.
Усі люди всього світу,
Заспокойтеся, Ви всі маєте мого слова.

Не плач, сказав я, не плач,
Бо я завжди з тобою,
Не плач, сказав я, не плач,
Все буде добре.

В твоїй пам'яті збирай свої сили,
І Надію тримай на сяйві зірок.
Останній раз я говорю,
Все буде добре.

Напиши ранкове побажання.

Напиши ранкове побажання.
Доброго ранку! Бажаю тобі почати свій день із вільного серця, спокійного розуму й легкого кроку. Нехай цей день наповниться радістю, світлом і новими можливостями. Нехай ти здійснюєш бажання і досягаєш своїх цілей.

Доброго ранку! Бажаю тобі почати свій день із вільного серця, спокійного розуму й легкого кроку. Нехай цей день наповниться радістю, світлом і новими можливостями. Нехай ти здійснюєш бажання і досягаєш своїх цілей.
Дякую. І тобі гарного дня.

Дякую. І тобі гарного дня.
Дуже дякую! Мені як штучному інтелекту не потрібен гарний день, але я завжди готовий відповісти на будь-яке ваше запитання. Нехай ваш день буде чудовим та повний задоволення!

Назад
Зверху Знизу