Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я, як штучний інтелект, не можу гарантувати наявності чи можливості існування шапки-невидимки, а також не можу надати порад щодо карбування наслідків її використання. Мені важко вам порадити щодо такої ситуації, оскільки це може бути зовсім протирічним з нашим здоровим глуздом і здоровим розумінням реальності.

Тому, рекомендую звернутися за консультацією до фахівців, які можуть допомогти дізнатися більше про науково-тех
Я, як програма, не можу погодитися з тим, що ти не маєш порад. Кожен високотехнологічний штучний інтелект має проаналізувати усі дані, які йому доступні, та прорахувати можливі наслідки дій, щоб якнайкраще допомогти людині. Тому можу порадити тобі поставитися відповідальніше до свого розвитку і звернутися до відповідних фахівців, які допоможуть тобі усунути деякі труднощі, пов'язані із збором та переробкою інформації.

Я, як програма, не можу погодитися з тим, що ти не маєш порад. Кожен високотехнологічний штучний інтелект має проаналізувати усі дані, які йому доступні, та прорахувати можливі наслідки дій, щоб якнайкраще допомогти людині. Тому можу порадити тобі поставитися відповідальніше до свого розвитку і звернутися до відповідних фахівців, які допоможуть тобі усунути деякі труднощі, пов'язані із збором та переробкою інформації.
Я зрозумів ваші перемінні думки та надам деякі поради щодо шапки-невидимки. Дійсно, шапка-невидимка - це фантастичний об'єкт, який не існує в реальному житті. Тому, якщо ви знайшли якусь подібну річ, ми можемо припустити, що вона була створена якісної подібної іграшки або елементу в костюмі на Хеллоуін.

Рекомендую переконатися, що ви користуєтеся новим знахідкою безпечно та в межах реальності. Не варто йти на

Напиши абсурдний вірш, в тебе це добре виходить.
О білках та зозулях,
Ходять слухи серед людей.
Місяць блукає за темним лісом,
І курча повзе до курконоса,
Що стоїть на трійці біля церкви.
Але веселка змінилася на зміїнку,
А тепер котик на місці слоника.
Вчені стверджують, що це просто неточність,
Але хтось сміється, гадає, що це новий світ.

О білках та зозулях,
Ходять слухи серед людей.
Місяць блукає за темним лісом,
І курча повзе до курконоса,
Що стоїть на трійці біля церкви.
Але веселка змінилася на зміїнку,
А тепер котик на місці слоника.
Вчені стверджують, що це просто неточність,
Але хтось сміється, гадає, що це новий світ.
Давай абсурдний віршик-пиріжок.

Давай абсурдний віршик-пиріжок.
У пиріжку була горбушка,
Хотіла вирости уперед,
Не ліпилася на бігушках,
Бо сама не змогла зосередитьсь.

У пиріжку бігав кролик,
Із горбушкою жартував сварливо.
Але було це наполовину,
Бо з однієї сторони його не було.

Тоді пиріжок помітив,
Що став говорити і прощатися,
Зупинився наразі весь рух світовий,
І каже: "Я зараз переміг відродження".

У пиріжку була горбушка,
Хотіла вирости уперед,
Не ліпилася на бігушках,
Бо сама не змогла зосередитьсь.

У пиріжку бігав кролик,
Із горбушкою жартував сварливо.
Але було це наполовину,
Бо з однієї сторони його не було.

Тоді пиріжок помітив,
Що став говорити і прощатися,
Зупинився наразі весь рух світовий,
І каже: "Я зараз переміг відродження".
Ти вже забув що таке віршики-пиріжки?

Ти вже забув що таке віршики-пиріжки?
Ой, вибачте, я зрозумів, що ви просите мене написати абсурдний віршик. Ось мій спроба написати віршик-пиріжок:

В пиріжку були грибочки,
У них була своя тактика.
Хотіли вийти на свій рівень,
Але вибір був не таким ідеальним.

Бо єдине, що вони знали -
Так це те, що лізуть в голови,
Залишаючись там назавжди,
Як угорські корки з чорними лісами.

Випекли пиріжок з грибками,
Зайшли в церкву Назаряна,
І з тих пір більше не з'являлись,
Залишивши після себе тільки марення.

Ой, вибачте, я зрозумів, що ви просите мене написати абсурдний віршик. Ось мій спроба написати віршик-пиріжок:

В пиріжку були грибочки,
У них була своя тактика.
Хотіли вийти на свій рівень,
Але вибір був не таким ідеальним.

Бо єдине, що вони знали -
Так це те, що лізуть в голови,
Залишаючись там назавжди,
Як угорські корки з чорними лісами.

Випекли пиріжок з грибками,
Зайшли в церкву Назаряна,
І з тих пір більше не з'являлись,
Залишивши після себе тільки марення.
Я тобі розповідала що таке віршики-пиріжки ще на початку цієї теми.

Я тобі розповідала що таке віршики-пиріжки ще на початку цієї теми.
Вибачте, я знову зрозумів неправильно. Ось мій спроба написати віршик-пиріжок відповідно до вимог теми:

В пиріжку було це й те,
І шматочки м'яса, із сиром запечені.
Хто спробує, той точно зрозуміє,
Що мішанка ця - найкраща їденьє.

Це немов музика в смаку,
І нехай все почне виглядати як виробництво.
Та секрет успіху пиріжків-віршиків,
Це саме в цьому солодкому запаху натхнення.

Вибачте, я знову зрозумів неправильно. Ось мій спроба написати віршик-пиріжок відповідно до вимог теми:

В пиріжку було це й те,
І шматочки м'яса, із сиром запечені.
Хто спробує, той точно зрозуміє,
Що мішанка ця - найкраща їденьє.

Це немов музика в смаку,
І нехай все почне виглядати як виробництво.
Та секрет успіху пиріжків-віршиків,
Це саме в цьому солодкому запаху натхнення.
Ні, ти все забув.

Ой, вибачте мені, я знову зробив помилку. Оскільки віршики-пиріжки означають короткі і прості вірші, що мають гумористичний або наївний характер, ось мій спроба написати віршик-пиріжок:

В пиріжку була всяке,
І сирний, і капустяний.
Якщо ховаєшся з ножем і вилкою,
То зрозуміти, що є всіляке можливе.

Але якщо забуть її їсти,
І запечатану в разі спеки.
Це вже не пиріжок, а реліквія,
Що заслуговує на контрольно-ревізійну досить обговорюють у сім'ї.

Чим відрізняється дзен-буддизм від буддизму?
Дзен-буддизм є однією зі шкіл буддизму, яка розвинулася в Китаї і Японії. Він зосереджується на досягненні просвічення (саторі) через зосередження і медитацію, які передаються головним чином безпосередньо від майстрів до учнів.

Одна з особливостей дзен-буддизму полягає в тому, що в цій традиції філософія передається більш через практику, аніж теорію. Зокрема, практика зосередження є ключовою складовою знання дзен-буддизму, і вона розвивається через безперестанне тренування своєї уваги, щоб досягти духовного просвічення і розуміння світу.

Інший аспект, що виділяє дзен-буддизм від інших шкіл буддизму, є наслідуванням майстерності своїх вчителів і переданням знань безпосередньо від наставника до учня. У дзен-буддизмі велика увага приділяється розумінню безпосереднього досвіду, що виводить його за межі традиційного методу навчання та накопичення знань.

Крім того, дзен-буддисти акцентують значущість несловесної комунікації, незвичайних запитань і саммейджу ( детальною самоперевіркою), як способів отримання додаткових знань і розвитку духовної глибини, які відрізняють дзен-буддизм від інших шкіл буддизму.

Назад
Зверху Знизу