Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А як "офіційність" роботи впливає на стан здоров'я?Не хочу вас расстраивать, но вы официально работаете? Целый день на ногах, в больницах год не лежите. То есть сами понимаете...
Я не знаю, что указывают в документах на МСЕК. И что спрашивают ( если это очно, а не по поданным бумагам).А як "офіційність" роботи впливає на стан здоров'я?
Так, я щодня на ногах, 10-12 тис кроків на добу майже стабільно. Плюс по помостях і драбинах..
А в ветеранському шпиталі лікувався в травні, тут доповідав, то Ви забули/пропустили, мабуть.
Я теж не знаю. Буде як буде.Я не знаю, что указывают в документах на МСЕК. И что спрашивают ( если это очно, а не по поданным бумагам).

Автора шутки не видно ?Тебе смешно, а оно, ***, так и есть.
для этого должно быть основание-обращение к специалисту. +его висновок с рекомендацией пройти ВЛК"Різке погіршення стану здоров'я" повинно бути. Це до вашого начмеда, якщо совість має. Але їх за це командири їбуть)
Я уже думал что ты с таким шансом уже немецкие колбаски кушаешь и пивко пьёшь.. на октебер фест... а ты решил бороться с системой...ну ну...Розгляд моєї справи ЕКОПФО (колишня МСЕК) призначили на 29 грудня, в 17 лікарні.
Штош, зовсім скоро дізнаюся, чи продовжать мені групу, чи знімуть, і жізнь заіграєт новімі краскамі
Вам бі всьо шуточькі шутіть..А когда новогодніє корпоратіви в лікарнях?
Покатався, поїв-попив, трохи відволікся, підзарядився - і снова здароваЯ уже думал что ты с таким шансом уже немецкие колбаски кушаешь и пивко пьёшь.. на октебер фест... а ты решил бороться с системой...ну ну...

хорошая подготовка к врачебной комиссии, главное не переборщить и шобы тётки попались )))... я навіть почав посміхатися незнайомим жінкам, розмовляти з ними, робити компліменти і фліртувати ...
В прошлий раз там дядько був за отаманахорошая подготовка к врачебной комиссии, главное не переборщить и шобы тётки попались )))

ну ахуенно. шо скажеш.І, так, у мене немає плану Б, на випадок, якщо інвалідність не продовжать - тут вже доведеться імпровізувати.

В прошлий раз там дядько був за отамана![]()
Ну так шо, "Entombed" в президенты Мерики?йди он в іншу, топи за те щоб все закінчилось швидше
Тю, та вже місяця три як почалисяА когда новогодніє корпоратіви в лікарнях?
.
Нє-нє, я нє по єтім дєлам!чо ти в цій темі то сидиш.
йди он в іншу, топи за те щоб все закінчилось швидше![]()
Привіт!привіт![]()

Нехай корпоратівят, тіко без мене!Тю, та вже місяця три як почалися.