Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Не хочу вас расстраивать, но вы официально работаете? Целый день на ногах, в больницах год не лежите. То есть сами понимаете...
Извините за прямоту.
Ничего личного , боже упаси...

Не хочу вас расстраивать, но вы официально работаете? Целый день на ногах, в больницах год не лежите. То есть сами понимаете...
А як "офіційність" роботи впливає на стан здоров'я?
Так, я щодня на ногах, 10-12 тис кроків на добу майже стабільно. Плюс по помостях і драбинах..
А в ветеранському шпиталі лікувався в травні, тут доповідав, то Ви забули/пропустили, мабуть.

А як "офіційність" роботи впливає на стан здоров'я?
Так, я щодня на ногах, 10-12 тис кроків на добу майже стабільно. Плюс по помостях і драбинах..
А в ветеранському шпиталі лікувався в травні, тут доповідав, то Ви забули/пропустили, мабуть.
Я не знаю, что указывают в документах на МСЕК. И что спрашивают ( если это очно, а не по поданным бумагам).

Я не знаю, что указывают в документах на МСЕК. И что спрашивают ( если это очно, а не по поданным бумагам).
Я теж не знаю. Буде як буде.
Але моя сімейна лікарка до процесу поставилася відповідально, внікала, всячєскі сприяла і совєтовала. Дякую безмежно пану *він точно читач цієї теми* за наводку і контакт)))

1000000756.webp

Тебе смешно, а оно, ***, так и есть.
Мавик сдуло, он на дереве завис, по серяку привезли бензопилу и валили дерево.
И это рядом со взлеткой, которую маскировать надо, все маскируют, а мы деревья пилим:confused:

ВЛК раз в год. это забота начмеда. Если ты заявляешь, что должен пройти в связи с ухудшением состояния, то он также не может игнорить это.

Периодичность прохождения ВЛК
  • В условиях военного положения: Ежегодно.
  • В мирное время: Раз в 5 лет.
  • Срок действия заключения ВЛК: Во время мобилизации – 1 год.

Важные детали
  • Обновление данных: После вступления в силу нового закона о мобилизации все военнообязанные обязаны обновлять свои учетные данные в ТЦК, и это не всегда требует немедленного прохождения ВЛК.
  • Ограниченно годные: Лица, ранее признанные "ограниченно годными", должны были пройти повторную ВЛК в 2025 году.
  • Инициатива: Военнослужащий может сам инициировать прохождение ВЛК при ухудшении здоровья, подав рапорт командиру или через приложение Армия+.

"Різке погіршення стану здоров'я" повинно бути. Це до вашого начмеда, якщо совість має. Але їх за це командири їбуть)
для этого должно быть основание-обращение к специалисту. +его висновок с рекомендацией пройти ВЛК

Розгляд моєї справи ЕКОПФО (колишня МСЕК) призначили на 29 грудня, в 17 лікарні.
Штош, зовсім скоро дізнаюся, чи продовжать мені групу, чи знімуть, і жізнь заіграєт новімі краскамі

Розгляд моєї справи ЕКОПФО (колишня МСЕК) призначили на 29 грудня, в 17 лікарні.
Штош, зовсім скоро дізнаюся, чи продовжать мені групу, чи знімуть, і жізнь заіграєт новімі краскамі
Я уже думал что ты с таким шансом уже немецкие колбаски кушаешь и пивко пьёшь.. на октебер фест... а ты решил бороться с системой...ну ну...

А когда новогодніє корпоратіви в лікарнях?
Вам бі всьо шуточькі шутіть..
Я уже думал что ты с таким шансом уже немецкие колбаски кушаешь и пивко пьёшь.. на октебер фест... а ты решил бороться с системой...ну ну...
Покатався, поїв-попив, трохи відволікся, підзарядився - і снова здарова :D
Після демобілізації мені хотілося зачинитися на якийсь час в квартирі, побухати, пограти в іграшки на новому компі, катнути в подорож, а потім піти працювати. Все це, і навіть трохи більше, я успішно реалізував.
Зараз крутю гайки, збираю вентиляційні системи - і мені це подобається! Я ще до повномасштабки встиг стати доволі міцним профі у цій справі, тепер відновив навики, трохи навіть нового навчився, і прекрасно почуваюся. Не те щоб матьорий ас, але вмію, знаю, шарю, маю досвід. А ще маю впевненість, сміливість і нахабство. Можу аргументовано відстоювати власну думку в технічних та організаційних питаннях. Можу дозволити собі бути прямолінійним, відвертим і різким. Можу сказати *****і, що він *****о, жлобу - що він жлоб. Можу просто відмовитися від роботи, тому що я їбав.. З'явилася впевненість, що кури мене точно не загребуть.
Почуваюся людиною, карочє! ***ха, та я навіть почав посміхатися незнайомим жінкам, розмовляти з ними, робити компліменти і фліртувати, а раніше взагалі ніколи не міг насмілитися.

Мені комфортно вдома, я не хочу нікуди їхати. Мати і надалі можливість виїзду, подорожувати - так, було б чудово. Не буде - ну якось вже переживу. Тим більше, днями дізнався, що одна з моїх мрій, швидше за все, так і залишиться нездійсненною - The Rolling Stones, начебто, відмовилися від запланованого на 2026 туру по Європі, бо 82-річний Кіт Річардс вже не впевнений що вивезе.

І, так, у мене немає плану Б, на випадок, якщо інвалідність не продовжать - тут вже доведеться імпровізувати.

... я навіть почав посміхатися незнайомим жінкам, розмовляти з ними, робити компліменти і фліртувати ...
хорошая подготовка к врачебной комиссии, главное не переборщить и шобы тётки попались )))

І, так, у мене немає плану Б, на випадок, якщо інвалідність не продовжать - тут вже доведеться імпровізувати.
ну ахуенно. шо скажеш. :браво:
то чо ти в цій темі то сидиш. :суперечка:
йди он в іншу, топи за те щоб все закінчилось швидше :D
привіт :любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов:

чо ти в цій темі то сидиш. :суперечка:
йди он в іншу, топи за те щоб все закінчилось швидше :D
Нє-нє, я нє по єтім дєлам!
Привіт!:любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов::любов:
Тю, та вже місяця три як почалися :rolleyes:.
Нехай корпоратівят, тіко без мене!
Врачіхи опасні, хоча і красіві

Назад
Зверху Знизу