Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Регулярно потроху катаюся на мотоциклі, просто для концентрації.
Спробуй підняти мото скіл. Подивись відео, що таке мотоджимхана. Для тренування достатньо невеликого майданчика та пару пластикових пляшок. Я іноді пробував, доволі цікава штука.
Звісно, не забудь про шолом, рукавички, бажано ще лікті - коліна.
До повномасштабки навіть відкриті тренування були, як зараз не знаю.

Навіть якщо не допоможе з настроєм (а я думаю, що допоможе), то отримаєш дуже корисні навички.

Тю... я сама давно така...уже привикла і не переймаюсь ...лежу втикаю єслі шо 🤷‍♀️
Так і воткнуть можна((
ранее были форумовки.
подай клич )))
Пам'ятаю їх трохи. П'янки під шашлики в кафе Маяк😂
Раз-два в неделю - можно (для удовольствия, по расписанию) а вот "по настроению" - нинини.
Якби я пив по настроєнію, то вже б ніякого здоров'я і грошей не вистачило
ТСу повъябывать бы на огороде хорошо, например картошку копать, спал бы как убитый после этого!:клас:
Фєдь, Ви мені мою покійну бабушку нагадуєте!
А копати я не можу - хвора нога не дозволяє. Хіба що руками тільки...

А в мене пОперек хворий(поясница), три рядки викопаю - й ****ець, йду вiдпочивати, бо вже анi нагнутися, анi копати вже не можу:( А треба копати, бо нiхто не допоможе, навiть жiнка

Так. Проблеми...
Останнім часом потужно захлєстнула єбєйша журба і самотність, катастрофічно не вистачає живого спілкування. В чотирьох стінах квартири накриває пздць. Ігри, серіали, книги, музика ще нещодавно допомагали, а тепер від них просто відвернуло.
Дві пропозиції роботи відхилив, бо побачив що об'єкти не цікаві, публіка стрьомна - не хочу витрачати час, ще настрій псувати. Зараз чекаю на третій варіант, там має бути трохи веселіше.
Намагаюся регулярно виходити з дому, гуляю центром міста, інколи заходжу в паб. Але людні місця сильно тригерять, і відчуття самотності тільки загострюється. Заводити нові знайомства, чи просто small talk там взагалі не складається. Пішов, потинявся, почитав на лавочці, прибухнув, якщо в паб зайшов, повернувся. Почуваюсь безнадійним довбойбом, з від'ємним рівнем комунікації...
Отримав кошти на Ветеранський спорт, пішов розвідати обстановку в Pulse у себе на районі - тригернуло просто при його огляді, публіка здалася геть чужою, не впевнений що буду туди ходити.
Регулярно потроху катаюся на мотоциклі, просто для концентрації. На минулих вихідних їздив до старого друга, попиячили на свіжому повітрі біля річки.

Я вже казав, що сам собі нагадую заводну іграшку. Якась подія заводить внутрішню пружину, і на цій енергії деякий час бодрєнько рухаюсь, потім починається млявість, з рештою зовсім видихаюся, до повного ступору, до наступного підзаводу..
повертайся в армію. тут так само сумно. але завжди можна все списати на тупе командування))

Подумай над тим, щоб взяти з притулку кішку чи собаку. Звір буде дуже тобі вдячний.

Але це відповідальність, тому спочатку треба подумати чи точно ти не плануєш багато подорожувати, або їхати кудись на заробітки, або контракт підписувати і т.д.

А в мене пОперек хворий(поясница), три рядки викопаю - й ****ець, йду вiдпочивати, бо вже анi нагнутися, анi копати вже не можу:( А треба копати, бо нiхто не допоможе, навiть жiнка
"Руки болять, ноги болять! Один орган працює..."(с)
:D

Ой, це тільки зайвий сильний стрес, плюс окремий вид садо-мазо та нєрвних потрясєній, який запросто може остаточно ***** віру в людство.
Прульовки, форумовки...
Вангую: спробуй щось таке організувати - прийдуть одні дами, у кращому випадку. Ну і, можливо, багатодітні інваліди-броньовики, Славік Р і Фєдя з пакєтом картошки. Решта почне падати на мороз: я -пас, давай краще у мене у дворі, чи в гаражі..
Постійно з цим стикаюся, бісить нереально. "Приїдь краще ти! ... Ой, там же блокпост! ... Ну, ти ж панімаєш..!"
Нє, воно-то цікаво буде, якщо прийдуть одні дамочкі і я, но крайнє волнітєльно, канєшно:D

где я и где эти заклады
Отож! Та й не сильно розкачаєшся на ті 1500 грн - наприклад, звичайний абонемент в Пульс 8:00-21:00 коштує 949 грн/міс, на 14 днів - 600 грн. Разове тренування з тренером 220 грн. Абонемент плюс 12 тренувань - 3399 грн.
А від послуг тренера я б не відмовився, бо:
- свої старі записи з програмами тренувань та прогресом робочих навантажень давно викинув;
- все одно комплекс вправ треба новий, з урахуванням проблем з ногою та попереком;
- техніку виконання нагадати/поставити також не завадило б, бо по ютубу та картінках то такоє...

Останнє редагування:
Постійно з цим стикаюся, бісить нереально. "Приїдь краще ти! ... Ой, там же блокпост! ... Ну, ти ж панімаєш..!"
Це взагалі топ відмазка, коли не хочеш кудись їхати. Я сам так пару разів відморозився.

Мені колись два різних прораба на питання «де, ***, будівельники??» відповіли що от вже до мого дому підходили, а їх бусіфікували на останніх метрах. Всіх одразу 😂

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу