Статус: Онлайн
Повідом.: 25892
Повідом.: 25892
страждаюЯк Ви, дядьку??
подумую про сзч))
все через ****. Майстерні мого бату досі нема( майже 5 місяців), сидим придані на іншій в якості рабів, робимо тупу роботу.
я думав, що з часом наше командування повинно домовлятись з виробникми, щоб вони робили те, що нам треба. Але стає лише гірше. Тупо переробляєм все під наші потреби замінюючи окремі модулі.
Мало того - даунгрейдим, я б сказав. От чесно, міняти дводіапазонні приймачі з нормальними антенами та широким ппрч на самі тупі штатні однодіапазонні - ***ня якась.
Сиджу потихеньку допилюю протокол керування... але для іншого підрозділу, для знайомих. Й дуже повільно, бо часу вільного тупо нема.
За 4 місяці мого перебування рабом на лівій майстерні командування злилось, типо ніх не вийшло як ми гадали, назначили командиром одного з наших та повісили на нього все. Цей - нормальний дядько, ніби приміщення вже знайшли, пробиває що як хто може. Дуже сподіваюсь, що нарешті буде наша майстерня з нашим командиром.
Хоча тут, де я зараз, завал такий, що з іншого бату заробітчан витягати почали. Може бути варіант, що наша майстерня буде, але половину народу будуть гнати на цю. Коротше стандартна армійська ***ня.
Ще пару місяців такої ***ні згоден терпіти. Якщо ніх не зміниться, то буду намагатись валити. Вони то кажуть, що "хто не хоче - переводьтесь, ми не проти", але я в то не вірю.
хто знає де я - не вказуйте в разі реплая. Щоб гугл не індексував. Все ж цей мій пост явно не на користь підрозділу та загалом всу.