Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
"Поки связіст тягнув катушку
Танкіст їбав його подружку"

З днем військового зв'язківця!

@tifo шо ти там, празднуєш, чи тільки ностальгіруєш?
Из разряда я поэт зовут незнайка(про себя) у меня есть..

Поки танкист змастив пушку, Связіт їбав його подружку.
ЗІ чужих без согласия не ебите :D
ЗІІ все таки празник у связистов а вы им рога :D

єдине, що ми від них бачили
ну, мені ноут видали, мишу, ковьор для миші, юсб-розвєтлітєль і МФУ. Так шо до связі в мене пред'яв нема, хай бухають собі...сьодня
ЗюІю Правда, на ноуті права тільки юзвєра і crowdstrike за всім слідкує, но то вже таке, мєлочі

Останнє редагування:
Ги, порівняв солдата зі старшим офіцером. У нас теж цих приблуд вистачає, дякуючи волонтерам. Але повно місці, де навіть а4 роздрукувати проблема

ну, мені ноут видали, мишу, ковьор для миші, юсб-розвєтлітєль і МФУ
Ну так, пан подполковнік, Ви ж перед цим, мабуть, рявкнули їм:
- Нємєдлєнно видать, согласно спіска хотєлок, ать-два!!!

Ги, порівняв солдата зі старшим офіцером. У нас теж цих приблуд вистачає, дякуючи волонтерам. Але повно місці, де навіть а4 роздрукувати проблема
ну, до цього я два роки зі своїм ноутом працював. На папередньому місці видали аж три(на весь відділ - помічнику і діловоду), але там на них вощє такі обмеження були, що ну його *** - і порти заблоковані, і сєтка тільки локалка... нє, можна будо інет відкрити, але *** воно було надо, коли свій

Ну так, пан подполковнік, Ви ж перед цим, мабуть, рявкнули їм:
- Нємєдлєнно видать, согласно спіска хотєлок, ать-два!!!
та нє, то коли був батальонним развечіком зампотєхом - то можна було рявкати... а коли ти пісарішка штабний - куда тут рявкати... Тут усі такі
І не "спісок хотєлок", а "згідно табелю до штату":ідея:

маловероятно но вдруг кому пригодится

Останнє редагування:
Я правільно зрозумів, шо хтось хоче зібрати багато військових в одному місці?
льготы и так выдают на шото другое и ничего :незнаю:, от этого их там дохуя не будет, во первых то надо время иметь и таких киноманов что свой отпуск потратят во вторых надо быть в Киеве

Кста, тут ощадбанк в черговий раз підтвердив свою *****астичність. Короче, завів жеж собі карту киянина, шоб не махати в транспортах убедехой. Хожу такий по тролейбусах-метрах, пікаю собі як справжній столічний дєнді. Іноді прокатує с першого разу, іноді тре рази три махнуть... Тут вирішив глянуть, чи не підкинув шось кличко до дня незалежності. Дивлюсь - мінус 66 грн... Пішов розбиратись, зясовується, що коли намагаєся провести якусь операцію, а на картці не вистачає коштів - тобі тіпа за ложний визов єбєнять комісію 3 грн, ****...
Короче, буду по старінке, в метро махать убедом, в траліках-транваях робить кірпічну морду...
Полиняв пенсіонер на 66 грн, ****

Вкладення

•  імені.webp
    імені.webp
    33.9 КБ · Перегляди: 27
Кста, тут ощадбанк в черговий раз підтвердив свою *****астичність. Короче, завів жеж собі карту киянина, шоб не махати в транспортах убедехой. Хожу такий по тролейбусах-метрах, пікаю собі як справжній столічний дєнді. Іноді прокатує с першого разу, іноді тре рази три махнуть... Тут вирішив глянуть, чи не підкинув шось кличко до дня незалежності. Дивлюсь - мінус 66 грн... Пішов розбиратись, зясовується, що коли намагаєся провести якусь операцію, а на картці не вистачає коштів - тобі тіпа за ложний визов єбєнять комісію 3 грн, ****...
Короче, буду по старінке, в метро махать убедом, в траліках-транваях робить кірпічну морду...
Все печально. Я вот иногда езжу в пригород. И участники убд имеют полное право на бесплатный проезд. Даже в частной маршрутке. Так вот видел неприятную картину .мужик уже больше 60 плюс ,он воевал в начале войны с 2014 года ...цена вопроса 20 грн.. тот мужик оплатил полный проезд. Но кто то спросил за льготы ,и водитель начал перечислять кто должен не платить за проезд. Тот мужичок сказал а если я убд ? Водитель попросил доки ,потом таки вернул 20 грн. Но сказал ,что если так дальше пойдёт, то не имеет смысла вообще работать. Если льготников будет много... я понимаю водителей. Так как часная компания ,но я не понимаю государство, ведь государство должно компенсировать расходы для льготников, особенно убд....

Все печально. Я вот иногда езжу в пригород. И участники убд имеют полное право на бесплатный проезд. Даже в частной маршрутке. Так вот видел неприятную картину .мужик уже больше 60 плюс ,он воевал в начале войны с 2014 года ...цена вопроса 20 грн.. тот мужик оплатил полный проезд. Но кто то спросил за льготы ,и водитель начал перечислять кто должен не платить за проезд. Тот мужичок сказал а если я убд ? Водитель попросил доки ,потом таки вернул 20 грн. Но сказал ,что если так дальше пойдёт, то не имеет смысла вообще работать. Если льготников будет много... я понимаю водителей. Так как часная компания ,но я не понимаю государство, ведь государство должно компенсировать расходы для льготников, особенно убд....
Для компенсации нужно иметь правильную фиксацию пассажиров, т.е. по-честному выдавать билетики за проезд. Вы в маршрутке когда последний раз билет получали? От этого налоги пляшут,поэтому показывают минимум. Водители, наверное, страдают, если план не привозят, а их хозяева всегда в прибыли - по бухгалтерии процент перевезенных льготников показывают максимально возможный.
Сейчас даже в те часы, когда народ с работы-на работу ездит, особой толкучки в городском и пригородном транспорте нет, разве что посидеть не всегда удается.

Для компенсации нужно иметь правильную фиксацию пассажиров, т.е. по-честному выдавать билетики за проезд. Вы в маршрутке когда последний раз билет получали? От этого налоги пляшут,поэтому показывают минимум. Водители, наверное, страдают, если план не привозят, а их хозяева всегда в прибыли - по бухгалтерии процент перевезенных льготников показывают максимально возможный.
Сейчас даже в те часы, когда народ с работы-на работу ездит, особой толкучки в городском и пригородном транспорте нет, разве что посидеть не всегда удается.
Я с вами согласен. Но тогда проезд будет не 20 грн а 50. Как работают на маршрутке. Топливо за свой счёт, минимум какой-то нужно перевозчику отдать .потом уже твоя зарплата. Там куда я езжу ,мало кто хочет просто так катать, ведь очень близко к границе.

Я понимаю ,что нужно жить честно , но нужно по другому поступать , сначала поднять зарплаты а потом уже законы принимать. Вот есть знакомые ,получают оф 20 штук а не оф 4000 долларов. Вот зачем им жить честно ?

А пенсии 3000 грн. Как они могут платить в день 100 грн каждый день ?

Останнє редагування:
Я с вами согласен. Но тогда проезд будет не 20 грн а 50. Как работают на маршрутке
Мене воно має *****??
Нехай запроваджують інтегрований міський транспорт, з оплатою поїздки за 20, 30, 60, 90 хв, 1, 2, 3, 7 діб, місяць, як воно в Європі всюди. Пільги і знижки також мають бути враховані

їдь в харків, тут безкоштовно все))

так воно і буде.
держава *** що навіть за пенсіонерів компенсує та компенсувала раніше, через що постійно качелі були
поки держава буде займатись цим - буде срака

Назад
Зверху Знизу