Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Пановеі пєнсіанєри з УБД, а всім капнуло +1000 святкових грн до пенсії цього місяця?

Останнє редагування:
А ви тойво... вигодний жєніх 😳 і пєнсія і комуналка
Я тут і на роботу непогану практично влаштувався 😎
Знову монтажировать буду. Потенційні роботодавці дуже зраділи, коли нарисувався я, красівий, з досвідом, і без проблем з ТЦК. Бо у них з кадрами **** - дєди і малолєтки. А замовлень вистачє

Я тут і на роботу непогану практично влаштувався 😎
Знову монтажировать буду. Потенційні роботодавці дуже зраділи, коли нарисувався я, красівий, з досвідом, і без проблем з ТЦК. Бо у них з кадрами **** - дєди і малолєтки. А замовлень вистачє
тепло-водо- чи Инет?

Вентиляція і кондиціонування
о! недавно вызывал кондиционерщика на северку, магистраль починить. Етот трщ чуть до инфаркта меня не довел своим отношением к т/б: одной рукой держится за раму окна, нога на подоконнике, другая в воздухе балансирует и свободной рукой смыкает, значит, шлангочку. При этом привязавшись бельевой веревкой к радиатору отопления. Ну как так-то...

тільки монетизація комуналки
Теж сьогодні.
Доречі, коли оформлював в пенсійному і соц. дуже ввічливо і оперативно оформили. Головне в черзі без черги прорватися )))) ,

Також встиг комісію привести додому для оформлення акту пошкодження майна для Е відновлення.

А 1000 обіцяють на День Незалежності.

Якось так.

о! недавно вызывал кондиционерщика на северку, магистраль починить. Етот трщ чуть до инфаркта меня не довел своим отношением к т/б: одной рукой держится за раму окна, нога на подоконнике, другая в воздухе балансирует и свободной рукой смыкает, значит, шлангочку. При этом привязавшись бельевой веревкой к радиатору отопления. Ну как так-то...
Так он же прістєгнулся.
У мня балконнік козирьок усілівал - весь внаружу вилєз. Ізнутрі лєвой рукой тримався. Бєз прівязаной вірьовкі. Я трі раза в обморокі падав, пока он там вошкався. Довго. 12 етаж.

одной рукой держится за раму окна, нога на подоконнике, другая в воздухе балансирует и свободной рукой смыкает, значит, шлангочку. При этом привязавшись бельевой веревкой к радиатору отопления.

весь внаружу вилєз. Ізнутрі лєвой рукой тримався. Бєз прівязаной вірьовк
Я цей саветскій цірк єбав - краще відмовитися!
ТБ і ПБРІП завжди шанував, бо вони кров'ю написані.

Ми зробили ще один крок, щоб підтримати тих, хто боронить Україну, - запровадили спеціальний макет «Картки харків’янина» для військових, ветеранів, учасників бойових дій та родин загиблих.

Картка має власний дизайн, виконує всі функції стандартної, а також додатково надає розширені знижки від партнерів.

Перед тим як реалізувати цю ініціативу, ми провели низку зустрічей з представниками ветеранської спільноти - вислухали їхні побажання і саме на їх основі домовилися про пільги з відповідними компаніями. Більшість бізнесів уже були разом з нами й тільки збільшили розмір знижок, деякі - долучилися вперше. Серед нових, наприклад, - магазини військового спрямування.

Оформити картку можна в будь-якому ЦНАПі, управлінні соцзахисту або онлайн - через застосунок Open Kharkiv чи Портал електронних сервісів.

Якщо виникли питання, телефонуйте за номером 15-35, щоб уточнити деталі.

Авжеж це — лише частина системної роботи на підтримку військових. Але ми прагнемо, щоб проєкт був корисним і відчутним для всіх, хто нас захищає!

Так он же прістєгнулся.
У мня балконнік козирьок усілівал - весь внаружу вилєз. Ізнутрі лєвой рукой тримався. Бєз прівязаной вірьовкі. Я трі раза в обморокі падав, пока он там вошкався. Довго. 12 етаж.
фух ... у тебя хотя бы работал. а у меня знакомый на корпоративе с 8го этажа вывесился "на закат посмотреть" ... )))

До 20 тисяч гривень допомоги на лікування з місцевого бюджету можуть отримати військовослужбовці з Ізюмської громади, які зазнали поранень внаслідок бойових дій, повідомили в Ізюмській МВА. Також передбачена допомога мобілізованим та демобілізованим захисникам.

Назад
Зверху Знизу