Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ще не було... тільки монетизація комуналки... Може завтра, разом з пенсією вкинутьПановеі пєнсіанєри з УБД, а всім капнуло +1000 святкових грн до пенсії цього місяця?
Мені і монетизація сьогодні прилетілаще не було... тільки монетизація комуналки... Може завтра, разом з пенсією вкинуть
А ви тойво... вигодний жєніх 😳 і пєнсія і комуналкаМені і монетизація сьогодні прилетіла
ну тогда по классике ...Мені і монетизація сьогодні прилетіла
А щє як отримає зарубєжноє пособіє - мммм, закачаєтєсьА ви тойво... вигодний жєніх 😳 і пєнсія і комуналка
Та я уже покрасніла 😳А щє як отримає зарубєжноє пособіє - мммм, закачаєтєсь![]()
Один мудрець казав: "Жєртва тщатєльно ізучаєтся шоб буть сражонной наповал. Це аксіома."Та я уже покрасніла 😳
Отмінусуют от того пособія усі українські плюшкі. Щє і должен буде Німеччині.А щє як отримає зарубєжноє пособіє - мммм, закачаєтєсь![]()
Я тут і на роботу непогану практично влаштувався 😎А ви тойво... вигодний жєніх 😳 і пєнсія і комуналка
Знову монтажировать буду.
тепло-водо- чи Инет?Я тут і на роботу непогану практично влаштувався 😎
Знову монтажировать буду. Потенційні роботодавці дуже зраділи, коли нарисувався я, красівий, з досвідом, і без проблем з ТЦК. Бо у них з кадрами **** - дєди і малолєтки. А замовлень вистачє
Вентиляція і кондиціонуваннятепло-водо- чи Инет?
о! недавно вызывал кондиционерщика на северку, магистраль починить. Етот трщ чуть до инфаркта меня не довел своим отношением к т/б: одной рукой держится за раму окна, нога на подоконнике, другая в воздухе балансирует и свободной рукой смыкает, значит, шлангочку. При этом привязавшись бельевой веревкой к радиатору отопления. Ну как так-то...Вентиляція і кондиціонування
Теж сьогодні.тільки монетизація комуналки
Так он же прістєгнулся.о! недавно вызывал кондиционерщика на северку, магистраль починить. Етот трщ чуть до инфаркта меня не довел своим отношением к т/б: одной рукой держится за раму окна, нога на подоконнике, другая в воздухе балансирует и свободной рукой смыкает, значит, шлангочку. При этом привязавшись бельевой веревкой к радиатору отопления. Ну как так-то...
одной рукой держится за раму окна, нога на подоконнике, другая в воздухе балансирует и свободной рукой смыкает, значит, шлангочку. При этом привязавшись бельевой веревкой к радиатору отопления.
Я цей саветскій цірк єбав - краще відмовитися!весь внаружу вилєз. Ізнутрі лєвой рукой тримався. Бєз прівязаной вірьовк
фух ... у тебя хотя бы работал. а у меня знакомый на корпоративе с 8го этажа вывесился "на закат посмотреть" ... )))Так он же прістєгнулся.
У мня балконнік козирьок усілівал - весь внаружу вилєз. Ізнутрі лєвой рукой тримався. Бєз прівязаной вірьовкі. Я трі раза в обморокі падав, пока он там вошкався. Довго. 12 етаж.