Статус: Офлайн
Повідом.: 26315
Повідом.: 26315
ПффффНа пенсію.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ПффффНа пенсію.
В мене нема лисини! Зовсiм! Й в батька(царство небесне) не було, й у дiдIв теж! Лисина - це спадковiсть, а в мене вона досить гарна, шевелюра тежВ нашому возрастє, Фьодор, лисина має буть на затилкє.
Так жiнка ж поруч, перевернув ii, встромив, похекав й - отримав задоволення!Бо піські з сіськамі спокою не дають
Вот. А должно бить наоборот. Вона тебе осідлала а ти подушкою лисину натираєш на затилкє.В мене нема лисини! Зовсiм! Й в батька(царство небесне) не було, й у дiдIв теж! Лисина - це спадковiсть, а в мене вона досить гарна, шевелюра теж
Так жiнка ж поруч, перевернув ii, встромив, похекав й - отримав задоволення!
Щя їх банщік затре із завістіВот і новіє лавсторі подъєхалі
У мене група не по слуху!Не очкуй, все продлять! Слух - це така зараза, ***, що не вiдновлюеться...![]()
Угу. В ЗСУ тоже не курорт був. І койкомєсто харашо якщо в хаті, а не в сараї чи бліндажу. А два місяці ми і в коровнику жили..Так він дядько тертий. Подужає.
Можна, канєшно, в ухилянти подацця😂😂😂Если не продлят - You're in the Army Now снова?
Якщо цікаво - погуглі про Вєстфалію. Кочєвать по Німеччині не вийде, бо приписують до земель і всьо. Де приписали - там і борсайся. Главноє - нє бздєть. Повернутись завжди можна.Угу. В ЗСУ тоже не курорт був. І койкомєсто харашо якщо в хаті, а не в сараї чи бліндажу. А два місяці ми і в коровнику жили..
Або в ТЦКМожна, канєшно, в ухилянти подацця
Фубля, я шо - осёл какой-то, шоб меня оседлали??? Я - вольный жеребец!А должно бить наоборот. Вона тебе осідлала а ти подушкою лисину натираєш на затилкє.
Та ти ж писав начебто по слуху? Ладно, дадуть тобi довiчну, тiльки не вздумай там на МСЕК залупатисяУ мене група не по слуху!
Якщо коровник з бетонних плит - це ще гарно! Отель *** як мiнiмумдва місяці ми і в коровнику жили..
А воно тобi требв??? Ти - ветеран, герой, маеш рiзнi ништяки й права на iх отримання! А ухилянт - одразу ****ець всьому!Можна, канєшно, в ухилянти подацця😂😂😂
Каже , що дуже підійшов той клімат. Нормалізувався тиск.Оце цiкаво! батько й не хоче повертатися?
Одещина, через поле в Румунії, там десь церква, приймає і визиває поліцію, в поліції кажеш що тікав від війни, віддаєш 1000 ойроі йдеш на всі чотири європейські сторони.Можна, канєшно, в ухилянти подацця
Можна подати пакет документів на отримання землі і нерухомостіветеран, герой, маеш рiзнi ништяки й права на iх отримання!
План-капкан ...ахаха🥱Одещина, через поле в Румунії, там десь церква, приймає і визиває поліцію, в поліції кажеш що тікав від війни, віддаєш 1000 ойроі йдеш на всі чотири європейські сторони.
Або залишайся зараз. На паром і в соціалістичну Швецію.
А тища ойро за шо? Типу, хабар румунам? Чи то офіційний штраф?віддаєш 1000 ойроі йдеш на всі чотири
Але Швеція все є цікавіше, ніж Естонія. Бо я трішки не зрозумів Вашої іроніїПлан-капкан ...ахаха🥱
Естонія страна ЄС. Ваш кеп 🥱🥱
Зачем с Одессы через Румынию, если ТС сейчас уже в ЕС. Я так поняла.Але Швеція все є цікавіше, ніж Естонія. Бо я трішки не зрозумів Вашої іронії![]()
Ну, ему и предложили остаться щас и сразу на паром.Зачем с Одессы через Румынию, если ТС сейчас уже в ЕС. Я так поняла.
ещё можно Тису переплытьЗачем с Одессы через Румынию, если ТС сейчас уже в ЕС. Я так поняла.
"Бранзулетка!!"(с)А тища ойро за шо? Типу, хабар румунам? Чи то офіційний штраф?