Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Становіцца волнітєльно..!
1000045028.jpg
шо, таки выпил мочегонного?
или тупо развезло от "средства от боязни кататься на автобусе"? )))

шо, таки выпил мочегонного?
или тупо развезло от "средства от боязни кататься на автобусе"? )))
Та трохи булки запріли - від самого Рівного з автобуса не випускають, вже майже 5 годин. Туалєт на борту, і всьо. Зупинки були по 2-5 хв. А щас наші прикордонники забрали у пасажирів паспорти та військово-облікові документи - і далі їблуємо в салоні

Так там дубак, вода коло 20°
Согласєн!
На узбережжі Гданьска, пам'ятаю, тільки наприкінці липня вода потепліла до +18. А Таллінн помітно північніше.

Но я в Гданьську і в квітні купався в морі, після дози джину.

Норм вода, я в Форосi при +9* купавлся, хоча на дворi було пiд +30*. Там був сгон, тобто тепла вода пiшла в море, а холодна замiстила ii. Не вмер! Дуже бодряще впривае на органiзм!:клас:

***ть....
Україна сьогодні втратила літак Міраж, командира ОШБ Лють, а світ втратив Оззі Соборна. Пздць просто....
прикинь, если концерт перенесут, чтобы не плясать на похоронах Оззика ... (((

Норм вода, я в Форосi при +9* купавлся, хоча на дворi було пiд +30*. Там був сгон, тобто тепла вода пiшла в море, а холодна замiстила ii. Не вмер! Дуже бодряще впривае на органiзм!:клас:
+9 не пробував, але +14 було, і так тиждень. Довелося сжати промідори і тока вперед. А шо робити - уплочєно :незнаю:
Там набор идет в морскую пехоту

Не думаю ,что Оззи бы обиделся
ну то шутка была ...
Оззику уже пох ...
но может быть не пох тем, кто выступает именно сейчас.
с другой стороны, бабки+контракты = "извини, парень, но так надо".
может, речь произнесут в память об Оззи ...

Назад
Зверху Знизу