Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Єстєствєнно!
Як і безлімітний Старлінк.
Та хароші. Місця для моїх ніг вистачає, і USB порти для зарядки є, і кондиціонер не свірєпий.

За кілька годин сидіння - незручні, як і всі
У мене в задньому ряду можна і полежати. Принаймні, поки що. В Рівному сусіди на інший автобус пересіли.

Якщо від довгого сидіння в тебе отікають ноги (дай боже, щоб не було, це від стану судин залежить), випий таблетку січогінного (наприклад трифас, фуросемід) сходиш на кілька разів більше, але не отечєш...Для того і питав за туалет...

Якщо від довгого сидіння в тебе отікають ноги (дай боже, щоб не було, це від стану судин залежить), випий таблетку січогінного (наприклад трифас, фуросемід) сходиш на кілька разів більше, але не отечєш...Для того і питав за туалет...
если с почками нет проблем - не надо их тревожить ...
по идее, автобус будет иметь остановки на несколько минут для "размять ноги"...

ога ... тут сильно мочевыводящее поможет ...
Та топікстартєр щє ігого. А ви його таблєткамі пічкаєтє. Півлітрову бутилочку рому нехай шваркне і проснецця вже в Талліні, чи де там конєчна.

Та топікстартєр щє ігого. А ви його таблєткамі пічкаєтє. Півлітрову бутилочку рому нехай шваркне і проснецця вже в Талліні, чи де там конєчна.
Шарітє, любєзний!!!
Вже трохи хлопнув бренді, в Рівному, під гамбургер. І ще плєщєтся трохи.
Но до перетину кордону - виключно в терапевтичних дозах))

Не кажіт.... я б копитА вже откинула і лежала хекала , а он галопом то по Єропах, то по санаторіях... Ехх...😁

Не кажіт.... я б копитА вже откинула і лежала хекала , а он галопом то по Єропах, то по санаторіях... Ехх...😁
То він ще мілфу на свій смак не зустрів….
Сидят Илья Муромец с Василисой Прекрасной на завалинке, и Василиса его спрашивает:
— Илюша, а если я тебя поцелую, ты березу завалишь?
— Завалю.
— А дуб завалишь?
— Завалю.
— А сосну?
— А соснешь, весь лес переломаю😀

Становіцца волнітєльно..!
1000045028.webp

А як зустріне - буде йому і Таллінн, і аце/деце, і маорі, і бон вояж з алкогольними ізлішествами, ага.
Є старенький фільм. ЗанєслО називаєцца. Якщо не дивитись останніх п'ять хвилин, то якраз про пригоди в Литві. Головне, шоб наш банщик так не погуляв.

Назад
Зверху Знизу