Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Дякую, цікаво. Можливо, стане в нагоді - мандрую немало...
Мені цього перевізника, Sem bus, порадила давня знайома, киянка, яка мешкає в Таллінні. Каже що тільки ним і їздить зараз, бо варіант найкращий з усіх можливих, їй дуже подобається. Ну от і перевіримо))

У них ще й знижка 20% для УБД.

хорошо покайфовать от звука группы - гиганта.
надеюсь, не рассыпятся прямо во время концерта "на запчасти" )))
Ще цілком збс валять, начебто. А Брайан Джонсон - ****ець який харизматичний і кумедний!!

Нєгрі прєклонніх годовъ мене переслідують!
В хостелі сусід - темношкірий американець, інтелігентний шопєздєц. І його друг, новозеландець. Свірєпого віда бугай, схожий на маорі. Нада буде узнать, що там у них з політічєской обстановкой :D

Но сначала катну в центр, пошарюся Хрещатиком, на людей подивлюся

В хостелі сусід - темношкірий американець, інтелігентний шопєздєц. І його друг, новозеландець. Свірєпого віда бугай, схожий на маорі. Нада буде узнать, що там у них з політічєской обстановкой :D
Краще спитай, що вони тут забули. А вапщє, нам зараз кремезні чолов'яги конче потрібні. Особливо маорі.

Краще спитай, що вони тут забули.
Ну це треба перед серйозною розмовою причаститися 0.25 коньяку, який у мене заготовлений, а хостел такий прилічний, і люди прилічні, що там употрєблять якось даже ніяково! І це ж я потом хропіти як скатіна буду))

Тому чіллю в Dominos pizza біля саду Шевченка - у місті єбєйша задуха, насувається гроза.

А чого ти не поїхав 63м? Ніч перебув би в ньому, о 6 ранку був би в столиці...

А чого ти не поїхав 63м? Ніч перебув би в ньому, о 6 ранку був би в столиці...
1) не було квитків, взагалі ніяких
2) мені краще спокійно виспатися в хостелі, нормально перепочити перед довгою поїздкою автобусом.

Ну це треба перед серйозною розмовою причаститися 0.25 коньяку, який у мене заготовлений, а хостел такий прилічний, і люди прилічні, що там употрєблять якось даже ніяково! І це ж я потом хропіти як скатіна буду))
А як названіє? 😳 друг спрашує

Отака картина з ним постійно. Хз, як в нього, взагалі, люди потрапляють
Беруть квиток до якоїсь станції за Києвом. Бо чомусь просто до Києва на нього не продають вже давно, якесь дивне рішення УЗ..

Назад
Зверху Знизу