Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Від Вас ніяк цього не чекала..
Чого саме не очікували?
Що я мовнюка мовнюком назву? Так я впевнений, що це саме він і був, а не попаяний ветеран, чи потерпілий від *****ів. Просто якийсь пєрсонаж з Дарниці вирішив наїхати на мєлкого дрищавого очкаріка, чи то от лютої спеки, чи от нех дєлать.

Говорить російською, звісно. Скрізь.
А це Львівська область
В Ужгороді російську чув частіше, ніж українську

Чого саме не очікували?
Що я мовнюка мовнюком назву? Так я впевнений, що це саме він і був, а не попаяний ветеран, чи потерпілий від *****ів. Просто якийсь пєрсонаж з Дарниці вирішив наїхати на мєлкого дрищавого очкаріка, чи то от лютої спеки, чи от нех дєлать.
Так а ти шо? Тільки тут своє незадоволення висказав?

Так а ти шо? Тільки тут своє незадоволення висказав?
А я взагалі про задоволення чи незадоволення десь щось казав? Просто виклав спостереження. І та ситуація явно не потребувала стороннього втручання.

А я взагалі про задоволення чи незадоволення десь щось казав? Просто виклав спостереження. І та ситуація явно не потребувала стороннього втручання.
Мені здається що робити зауваження то взагалі зашквар. Тільки у крайніх випадках.

Закарпаття це Донбас чи Крим на мінімалках.
Традиційно голосує за регіоналів і зелених.
Меншість україномовна, більшість буде спілкуватись з тобою на ламаній російській з мадярським акцентом. Коли ти купуватимеш магнітик звертаючись українською, продавчиня відповість російською. Коли ти знімеш квартиру і говоритимеш українською, хазяйка може кривити на твою українську морду, як це з моїми друзями в 2022 було.
Ну і циганє кругом.
Колоритний регіон, деяким зі знайомих зайшов. Бідніший ніж Львів канєшно.
Декілька сімей знайомих релакувались у Мукачеві (тимчасово)... та їм там теж "зайшло" і вони тепер шукають варіанти залишитися там на постійно. Також відзначали, що російської мови в побуті чути набагато більше. За циган сказали, що їх багато в Ужгороді та Берегові. У самому Мукачеві не дуже.

Тю) Ти не знав що в Закарпатті можуть за українську відпиздити? Вітаю з прозрінням. Я це знаю літ так 20. З досвіду своїх поїздок туди та багаторічного спілкування з клієнтами.
Якшо копнути в історію, то Закарпаття і в військових контрах з Галичиною було.
Хз, скільки там не був - майже всюди українська була, або суржик з мадярською чи хз якою. Може зараз то понаєхавші?
Деякі місцеві мовою росії спілкувались, але відсотків так 5 максимум

Продєгустіровав я домашню траваріцу з Цріквєніци, під пєльмєні, - це разйоб просто!
Хорвати такі шарять у вкусних настоянках))

Hells bells
Hells bells, you got me ringing
Hells bells, my temperature's high
Hells bells!
Capture1.jpg

Ну, ві понялі, кароч'!

Давным-давно был клип - Шварценеггер выступал на сцене с этой группой.
Мне понравилось. 😊

Та я б не сказав шо сильно дорого.Там ще The Pretty Reckless бонусом ідуть, тоже діди мазаї щє ті..
В Паріжє по 115, в Карлсруе по 150, Скандинавію і Шотландію не розглядав.

Це докорінно міняє справу😁
Поїхали з нами, нами, козаками?

Шварценеггер выступал на сцене с этой группой
І Ексл Роуз тожє, но папізже.
А я сподіваюся підспівати Брайану Джонсону "She`s got the Jack!":yahoo:

Нафоткайте . Может, повезёт как во Львове с мером. Селфи. 😜

Назад
Зверху Знизу