Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шарюся ужгородським промєнадом, в поісках знамєнітого їх лютого ТЦК, весь максімально в бєлом і цивільном, а їх немає! Тільки рєчка Уж воняє..
![]()
Тока нахрен оно нада! ))))Речка какая-то
Пешком можно перейти
Та Ужгород - це, поки що, суцільне "***** нада"!Тока нахрен оно нада! ))))
ДПСУ в засадах там как того масла у класика.Та похєру та температура!
Зараз є шанси бродом переправитися))
![]()
Кстаті, рівень води в Дунаї, в околицях Будапешту, таки низький, вода від берегів помітно відступила
І біфштеткс по-татарськи в пабі Белфаст2.0, під іпашку - вагінь просто))Природа у них гарна. Тиса гарна. Вино, якщо домашнє.
Скоріш за все промахи, але може бути і нерівномірний розкрив сітки, чи її недостатня дальність та ширина. В будь якому випадку головне що йде прогрес.А що було в чотирьох? Промахнулись, сітка не вилетіла, ..?
На ****Hub?где-то видел тест на стюардесс
хєрасє... От зразу видно, дємбєля в авторітєтє, пенсію 3-го числа дають... А нам, гусям, аж до 5-го чекатиДалі буде - сьогодні пенсія саме зайшла
Та вам же ж повишену, воєнну, а мені звичайну, поки що.хєрасє... От зразу видно, дємбєля в авторітєтє, пенсію 3-го числа дають... А нам, гусям, аж до 5-го чекати![]()
тьфу на вас (с) ИВМПроф ...На ****Hub?
Шо ти голова, як там пані Айсберг?Сьогодні вперше побачив живого мовнюка, в Києві. Ситуація була наступна:
Маршрутка. Якийсь хлопець вже декілька хвилин розмовляє по відеозв'язку, російською, доволі голосно. Аж ось ззаду до нього підскакує бикуватої наружності тіп.
- Слиш, хулі ти російською розпиздівся тут?! Заїбав, шо, української не знаєш?!!
- Я, взагалі-то, з мамою розмовляю, вона в Ізраїлі, українську не розуміє!
- Шо, ***ть? Зрозуміє! Заканчуй давай!
Хлопець до мами і телефон:
- Извіні, мама, тут кто-то прасіл по-украінскі разгаварівать..
І далі бла-бла російською. Мовнюк ще щось пробурчав, і затих. Мордобою, нажаль, не сталося
Єдине що можу сказати:Шо ти голова, як там пані Айсберг?
слабый **** наехать на типа с маман в ИзраилеСьогодні вперше побачив живого мовнюка, в Києві. Ситуація була наступна:
Маршрутка. Якийсь хлопець вже декілька хвилин розмовляє по відеозв'язку, російською, доволі голосно. Аж ось ззаду до нього підскакує бикуватої наружності тіп.
- Слиш, хулі ти російською розпиздівся тут?! Заїбав, шо, української не знаєш?!!
І далі бла-бла російською. Мовнюк ще щось пробурчав, і затих. Мордобою, нажаль, не сталося
слабый **** наехать на типа с маман в Израиле
тут националист Вереса подьебнул культурно на этой почве
Чудовий термін!Мовнюк
да ладно, только услышал?Чудовий термін!
У меморіз!
Перший раз чуюда ладно, только услышал?
лет 10 за такое тупо банили )))
Від Вас ніяк цього не чекала..Сьогодні вперше побачив живого мовнюка, в Києві. Ситуація була наступна: