Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Та хєр там!
Я вже майже місяць поспіль щоденно ходжу по 14-17 тис кроків, інколи і більше. Пояс в брюках все тугіше затягую.
1000042491.jpg
це тебе резніков навчив в яйцях рахувати? )))

В том же Lidl, Netto и др. есть автоматы по приёму тары. Обычно стоят при входе. Ставишь туда тару. Получаешь чек с суммой за тару. Идешь делаешь покупки и на кассе даёшь чек за тару и они учитывают. В мленьком Netto видел как какой-то вид тары (не помню уже, да и внимания не заострял) на кассе принимали, хотя был аппарат для приёма пластиковых бутылок и стекла. Пивные мужик прямо с ящиком ставил и оно уезжало, а чек выдавало. А пластиковые по одной вкладывал, сканировало и выдавало чек. Просто внимательней посмотри. Или через гугл спроси где можно сдать тару.
до повномаштабки,кум був в Німеччині,так теж здавав пластикову тару,за чеки,і розповів,що пихає одну пляшку,а автомат її не приймає,а та пляшка виявилася з Моршинської ))) дискримінація прям

Останнє редагування:
В том же Lidl, Netto и др. есть автоматы по приёму тары. Обычно стоят при входе.
Дякую за інформацію!
Поки що такі на очі не траплялися. Але тепер придивлюся.
Швидше за все, ***шанки туди я здавати не буду, але хоча б матиму уяву, для общєго развітія

Дякую за інформацію!
Поки що такі на очі не траплялися. Але тепер придивлюся.
Швидше за все, ***шанки туди я здавати не буду, але хоча б матиму уяву, для общєго развітія
В Австрии в Billa точно должны быть. А так да, они (автоматы по приёму) не везде есть. Когда мы ездили, так в багажнике постоянно пластиковых бутылок из под пива с десяток валялось. Пивохлёбы бережно собирали. Какое-то дешёвое пиво в пластике литрами потребляли. Речь естественно о Германии и Австрии о других странах не в курсах.

Но ті помнішь, как давно, по вєснє
Мі на чортовом крутілісь колєсє..
1000042518.webp

Ахуїтєльна атракція!!
За €6 одне повільне коло, і два швидших. Біло вєсьма і вєсьма волнітєльно))

1000042518.webp

Ахуїтєльна атракція!!
Карусэл, карусэл, кто успэл тот присэл

Купальний сезон 2025 відкрито, нарешті!
Вода прохолодна і чиста.
Вчора, до речі, я не купався,бо не знайшов роздягальню. Як виявилося, їх тут і немає - всі перевдягаються на місці, якось на похуях прикрившись.
1000042554.webp

До речі, купаються тут не в основному руслі, в в протоці, типу Русанівської в Києві. Основне русло взагалі збс:
1000042544.webp

1000042518.jpg

Ахуїтєльна атракція!!
Фотофіксує він чи вона?!

Бутилки то фігня. А де вечірні світлини, нічне забугорне життя?

Бутилки то фігня. А де вечірні світлини, нічне забугорне життя?
Друже, я більше ніж достатньо зайобуюся вдень. В ніч з п'ятниці на суботу проспав дуже мало, бо треба було вставати о 4 ранку і їхати в Берлін. Ніч з суботи на неділю провів в автобусі Дрезден - Відень. Минулої ночі нарешті відіспався як треба. Сьогодні знову вдень активно в місті, було спекотно і задушливо, а зараз Відень грози накрили. Тому - вино і лазанья у дворику пансіону, і спати.
Можливо, завтра щось вдасться ввечері побачити, бо післязавтра вже маю бути в Загрєбі

Ввечері в пансіоні познайомився з фрау Хєльгою. Максімально приємна дуже немолода пані, з якихось місцевих єбєнєй. Англійською шпрехає збс. Надзвичайно приємно поспілкувалися!

Оу! :клас: Кстаті, немолодих панянок, які старше за мілф але ще не бабці, зовуть "пантера" або "пума" (cougar) :збентежений:

Оу! :клас: Кстаті, немолодих панянок, які старше за мілф але ще не бабці, зовуть "пантера" або "пума" (cougar) :збентежений:
Дякую, кеп! Я в курсі - на ****хабі тільки їх і дивлюся, переважно.
Але пані Хєльга таки старша((

Тут ще є пані Уляна, вона за віком більше підходить. Заробітчанка старої гвардії, західнячка, "лєлєка" ще та. Обслуга пансіону: прибирає, прасує, чистить, готує номери, доглядає за двориком. Платня €10 за годину. Як на мене, це дуже мало. Може збрехала, канєшно, але стверджувала, що це стандартна тутешня такса покоївки.

Пансіон (Pension Garden на букінгу) дуже класний, Триповерховий будинок з затишним двориком у тихому районі, від центру неблизько, але 10 хв пішки до супермаркетів, ганделиків з цінами "для своїх" і метро Unter Sankt Veit.
Загалом, спокій, комфорт і благодать, але є проблеми з адмініструванням, бо, за інфою від покоївки, хазяїн, молодий місцевий мільйонер, крєпко *** забив на це місце, бо зараз весь зайнятий новим готелем десь у центрі міста.

Назад
Зверху Знизу