Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
до тієї миті, коли тобі вручать тонометр і глюкометр. Потім прийдеться вигадувати нові улюблені страви
Тонометро, глюкометрозалежні постійно живуть вигадуванням порушити лікування без особливої шкоди :) Найчастіше від них чутно: "ну я ж трошечкі", або "від одного разу нічого не станеться", або "(будь яке ім'я) їсть все і йому(їй) нічого".
Поки цього нема, можна їсти все.
Японці, китайці рис з рисом їдять цілодобово. Ми в порівнянні з ними гіганти.
Італійці макарони - соуси. % струнких людей значно вищий за наш.
Французи без багета (білий хліб) взагалі життя не уявляють.
Серед нас люди віком за 50 пам'ятають, що основна їжа була карпопля, і мало було повненьких.
То виходить основна причина не в їжі.
Багато військових набрали вагу, у них що? Постійний стрес, відсутність сну. І калорій вони витрачають в сотні разів більше, ніж отримують.
Пропоную тут закрити обговорення РХП, бо єдиної відповіді нема, а від розмов не схудне ніхто :)

Та ну вас к чортям с вашим жирним мясом, чесне слово! Начиталась і сидю тепер якійто бОчек копчоний лопаю... 😳

правильно пусть орзанизм сьест свои мышцы т.к. белка в травке нет :сарказм:
Кстатє, для схуднення можна жерти і протеїн, в день 2 г на 1 кг маси тіла. Но він їбонутих дєнєх стоє
Близько 200 грн щоденно тільки на цей порошок, од якого ще й продристатися запросто можна, і побочку від органів зловить - то якось занадто.

Кстатє, для схуднення можна жерти і протеїн, в день 2 г на 1 кг маси тіла. Но він їбонутих дєнєх стоє
Близько 200 грн щоденно тільки на цей порошок, од якого ще й продристатися запросто можна, і побочку від органів зловить - то якось занадто.
то для качков прикормка :D все равно белки жрать надо и при похудании стандартно 1,5г на кг ЕМНИП если спортом при этом не заниматься, а если жир-в мускулы то больше надо то всякие диетолухи лучше знают

Останнє редагування:
Идут прикормкі :жую::незнаю:

Сьогодні прогулююся на озеро Основа.
Треба було більше години сюди пхатися, щоб побачити непридатну для купання водойму))
А в навушниках по радіо грає Скрябін, "То моє море!" :D

1000040808.webp

Або пройтись Удянською тропою, там всякі штуки цікаві на маршруті, і в спеку затінок. Вона між Безлюдівкою і Бабаями. Мишко знає) на велі ідеально.
Порахувати чорних котів)
1000046622.jpg
1000046621.jpg
Нажаль, це далеченько від мене.
Плюс, я поки що буду гуляти вздовж маршрутів руху громадського транспорту, на випадок, якщо ноги або поперек вирішать дадуть збій

Сьогодні прогулююся на озеро Основа.
Треба було більше години сюди пхатися, щоб побачити непридатну для купання водойму))
А в навушниках по радіо грає Скрябін, "То моє море!" :D

1000040808.jpg
А чого не придатну? Минулого літа купався там неодноразово, і досі наче не рептілоїд)

А чого не придатну? Минулого літа купався там неодноразово, і досі наче не рептілоїд)
За рік ти поступово, дуже повільно звик до нового вигляду. І тепер наявність луски й перетинки між пальцями сприймаються нормально.

Декому Григорію Замзенку пощастило значно менше ніж тобі. Той змінився за одну ніч і це призвело до трагічних наслідків...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу