Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Мілфи - це розквіт, а те, що ви вказуєте, на жаль, вже далеко від того...:незнаю:
Наскільки пам'ятаю, наймолодшій бабусі на планеті було 28, коли вона нею стала.
Стара як гівно мамонта, канєшно

Наскільки пам'ятаю, наймолодшій бабусі на планеті було 28, коли вона нею стала.
Стара як гівно мамонта, канєшно
Я знаю таку обичну тьотку шо в 33 стала бабцьой, а послє того ще і родила 😳 она, канєш, не я

Чим зайнятися у Львові ввечері суботи?
Порадьте якісь непопсові харчєвні та інші злачніє мєста!

они все попсовые т.к. реклама прет не один год, по злачным местам спрашивать таксистов :D

Гуляй по центру, тільки не самі центрові вулиці, а поруч, знайдеш що треба, навіть сумніву не май...:пиво:

Гуляй по центру, тільки не самі центрові вулиці, а поруч, знайдеш що треба, навіть сумніву не май...:пиво:
Ок, зараз зачекінюсь в хостелі, трохи перепочину, викину зайве з рюкзака - і на шпацер!

Ок, зараз зачекінюсь в хостелі, трохи перепочину, викину зайве з рюкзака - і на шпацер!
Десь після 18...
Звертай увагу на провулки між центральними вулицями, цікаві входи у двори: найцікавіші заклади як раз в таких місцях...Є у підвалах, є відкриті - на будь який смак...

Що ти маєш на увазі??
я не знаю твой характер и привычки, но часто люди ну слишком расслабляются перед поездкой домой. типа, ну отдохнул, теперь финальный шаг - и я дома.
и я не имею в виду исключительно алкоголь. просто. попутчики и всё такое.
типа темы "пошалю непоследок" ... )))

лучше "перебдеть".
Я зрозумів про що ти, тільки коли вийшов на шпацер центром!
Львів'янки вже розпочали сезон виколювання очей соскáми, і дійсно буває складно не зірватися!
Колють практично всі: від екстралардж до ПД2С, пєрсики, грушки, ушкі

Це законно вообщє???

Ну а хулі б і нє?
1000038930.jpg

Останнє редагування:
в благополучные времена надо было очередь стоять на вход. Если нет такого ажиотажа то ребра вкусные
Сьогодні ж вечір суботи, ще й злива у Львові, тому 20 хв очікування (по УБД) - і ось:
1000038931.jpg

Темне пиво і медовуха?

Назад
Зверху Знизу