Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Якщо буде час - завітай до гарнізонного - Петра і Павла, він теж у центрі. Цікавий тим, що:
- присвячений військовим
- ще ієзуїтський, дуже старий
-під ним цікаві підземілля - вхід до них на протилежному відносно головного входу, боці

"Потім ми шпацерували
Пили пиво з дерунами"
1000038979.webp
А пан провокатор (у приємному сенсі) :D

"Потім ми шпацерували
Пили пиво з дерунами"
1000038979.webp
блин ... деруны/драники ... понял, что хочется, пошёл делать.
PS предыдущий таки классика, а тут уже и селёдочка+маринованый лучок, и "украшение" сверху ...

Сиджу на могилі Кузі і слухаю в навушниках "Міську вважай!"
Холєра ясная... Скіко у вас здоровля 👍😳 я тіко позавтрікала, а ви уже увесь Львов оббігли...завидую молча 😳😳

Хто там писав про Кумпель?
Пиво - хуїта обикновєнна, і вибір скудний, хотя закусь нічогенька. Але, в цілому, - дурна трата часу.
Інша справа - BeerFreak! Мені його порадили по сєкрєту. Маленький паб в якомусь закапелку, затишно, душевно, на кранах годна смакота, а за стойкою - бойова і матюклива дєвка з Чугуєва. Чудово поспілкувалися, я ледь на поїзд не запізнився!

Там неймовірно смачні і нажористі корн-доги, розміром "розірви_їбало", я пронікся!
І бургєри татар є, кажуть що майже завжди. Це моя окрема любов, шкода, я запізно дізнався про їх наявність там.

Хто там писав про Кумпель?
Пиво - хуїта обикновєнна, і вибір скудний, хотя закусь нічогенька. Але, в цілому, - дурна трата часу.
Інша справа - BeerFreak! Мені його порадили по сєкрєту. Маленький паб в якомусь закапелку, затишно, душевно, на кранах годна смакота, а за стойкою - бойова і матюклива дєвка з Чугуєва. Чудово поспілкувалися, я ледь на поїзд не запізнився!

Там неймовірно смачні і нажористі корн-доги, розміром "розірви_їбало", я пронікся!
І бургєри татар є, кажуть що майже завжди. Це моя окрема любов, шкода, я запізно дізнався про їх наявність там.
Похождения бравого солдата Швейка

Назад
Зверху Знизу