Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та нє, в номери по одному розселили, ще й на різних поверхах, в різних крилах. Готель дуже немаленький.Почему в неадеквате? Кровать с подселением?
Ретвит как ретвит.
Фух.А то - просто цитата з пісні.
Условія царскі ...завідую молча 😳Отель "Коопєратор"
Скріпящіє кроваті
І я в нєадекватє..
РеТріт ізвініть 😳😳Почему в неадеквате? Кровать с подселением?
Ретвит как ретвит.
Точно! Дякую!Условія царскі ...завідую молча 😳
РеТріт ізвініть 😳😳
Ретвіт - це перепост😳😳😳
так може в гості?).завідую молча 😳
так може в гості?)
вважаєте, що вже своя)))В Тростянец со своим ... со своей... короче - не ездят!!
Пани Ангелочка?? Канешн своя, а что, чужая что ли ?вважаєте, що вже своя)))
Ну, отож пани Ангелочка досi в невестах ходит , с такими то настановамиКак говорила моя бабця ( перефразирую на наше время) - сначала ЗАГС, потом Трускавец. Мне кажется, у Анжелы бабця такая же. 😁
Установки "женихов" вопросов не вызывают...? 😁Ну, отож пани Ангелочка досi в невестах ходит , с такими то настановами![]()
Харашо шо я не в ТростянецьВ Тростянец со своим ... со своей... короче - не ездят!!
Установки "женихов" вопросов не вызывают...? 😁
ПроститеХарашо шо я не в Тростянець
Чудом отмазались.Харашо шо я не в Тростянець
Чудо надо подлечить.Чудом отмазались.
Собственно говоря, для этого там все и съехались. 😁Чудо надо подлечить.
нужно очень хорошое зрение, чтобы с кровати разглядеть, шо, собственно, в телике.Отель "Коопєратор"
Скріпящіє кроваті
І я в нєадекватє..
Досить миленько. Головне те, що ліжко велике! 👍Отель "Коопєратор"
А рімінгу в програмі не заплановано? 🤔На завтра чи то рибалка, чи то рафтинг в програмі.
Так. А що таке ретріт?РеТріт ізвініть 😳😳
Ретвіт - це перепост😳😳😳
Таких бабців треба заборонити! Вчать поганому!Как говорила моя бабця ( перефразирую на наше время) - сначала ЗАГС, потом Трускавец. Мне кажется, у Анжелы бабця такая же. 😁