Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
ТС писал, что едит на ретрит в Трускавец.
,,Ретрит (от англ. "retreat" — "отступление, уединение") — это практика временного ухода от повседневной жизни с целью восстановления внутреннего равновесия и духовного роста. Ретриты могут проходить в самых разных форматах, от медитационных и йога-ретритов до детокс-программ и духовных упражнений.,,(с).
Фото пока обычные, кровать, телек, душевая кабинка. Темнит....

ТС писал, что едит на ретрит в Трускавец.
,,Ретрит (от англ. "retreat" — "отступление, уединение") — это практика временного ухода от повседневной жизни с целью восстановления внутреннего равновесия и духовного роста. Ретриты могут проходить в самых разных форматах, от медитационных и йога-ретритов до детокс-программ и духовных упражнений.,,(с).
Фото пока обычные, кровать, телек, душевая кабинка. Темнит....
Супер, спасибо за объяснение! 👍♥️ А ТС да, однозначно темнит! :-)

Так. А що таке ретріт? :фінгал:
Це коли збирають невелику групу ветеранів, і влаштовують їм всілякі активності на свіжому повітрі, заняття з психологами, і прочіє пріятності.
Щоб чєрдачок поправити.
А рімінгу в програмі не заплановано?
Нє, тіко пєттінг
Гейшы могут быть в программе ретрита?
Вам мед, та ще й ложкою!!

Ну чому, чому раніше ніхто мені не казав, що в м. Трускавець так неймовірно класно, красиво і атмосферно? А зараз мене аж розпирає від захвату! Так затишно, так спокійно - душа відпочиває.
Все-таки щось в цьому є, прекрасне і доросле: поїхати на води, сьорбати їх потроху, процедури всілякі проходити, а вечорами неспішно прогулюватися тихим мальовничим центром містечка.

Я ввечері прогулявся просто чудово! Насолодився красою, пофотографував, попив глінтвейну на лавочці, на людей подивився. Публіка доросла, поважна, культурна. На верандах ресторанів сиві пани курять сигари і п'ють коньяк зі своїми пані. Тиша, спокій, розміреність..

Тільки жаль що легендарна "Шайба" стоїть зачинена, бо який же курорт без вечірніх танців?

Ну чому, чому раніше ніхто мені не казав, що в м. Трускавець так неймовірно класно, красиво і атмосферно? А зараз мене аж розпирає від захвату! Так затишно, так спокійно - душа відпочиває.
Все-таки щось в цьому є, прекрасне і доросле: поїхати на води, сьорбати їх потроху, процедури всілякі проходити, а вечорами неспішно прогулюватися тихим мальовничим центром містечка.

Я ввечері прогулявся просто чудово! Насолодився красою, пофотографував, попив глінтвейну на лавочці, на людей подивився. Публіка доросла, поважна, культурна. На верандах ресторанів сиві пани курять сигари і п'ють коньяк зі своїми пані. Тиша, спокій, розміреність..

Тільки жаль що легендарна "Шайба" стоїть зачинена, бо який же курорт без вечірніх танців?
Жізнь прєкрасна і удівітєльна, єслі віпіть прєдварітельно!

практика временного ухода от повседневной жизни с целью восстановления внутреннего равновесия и духовного роста.

Короче бухалово🤣

Короче бухалово🤣
Та щас тобі Піттсбург буде п'янку спонсорувати!
Пити, звісно, не заборонено, але тільки після закінчення основної денної програми ретриту, і так, щоб не засвітитися нікому і ніде.
Кароч, в барі біля ресепшену лучше не зажігать, і на бровях в готель не ввалюватися в темну пору доби!
Жізнь прєкрасна і удівітєльна, єслі віпіть прєдварітельно!
В кінці дня несподівано зустрів старого знайомого, якого вважав зниклим без вісті, давно і безповоротно:
1000037782.jpg

Та щас тобі Піттсбург буде п'янку спонсорувати!
Пити, звісно, не заборонено, але тільки після закінчення основної денної програми ретриту, і так, щоб не засвітитися нікому і ніде.
Кароч, в барі біля ресепшену лучше не зажігать, і на бровях в готель не ввалюватися в темну пору доби!
Магазин, чорний пакет, номер і вуаля! :)

Назад
Зверху Знизу