Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пєнсіонєрська мишіна возняОт страсті мордасті!![]()
І ти стрємішься в Баден-Баден...в ретрит з перспективою курортного роману в майже Баден-Бадені
хорошо тебе отдохнуть и восстановиться по максимумуПридбав квитки в Трускавець.
Інтерсіті Харків-Київ, 1 клас, 832 грн. Потім нічний Київ-Трускавець, купе, 847 грн.
Назад треба їхати 3 травня, але на цю дату з квитками теж журба. Тому думаю про те, щоб з Трускавця поїхати до Львова, там пошаритися близько доби, і відбути на Харків 4 травня ввечері.
Три месяца до ноута добраться не мог.
Что у нас тут новенького?
Нашли себе нового оконщика?
Приехал на войну. а тут надо со всем своим.
Аккумуляторную пилу мне Сотя задонатил, теперь жду кто задонатит мне ноут и какой-то убитый авто на дизеле, блин, забыл где смайлики.
**** полная, если не на передке зп 20 тыс и живи как хочешь, не то что семью содержать - на себя не хватает.
О, нашел, ноут не мой одолжил
.Шутки, шутками, но ежели у кого есть не новое авто на дизеле - куплю.
О, нашел, ноут не мой одолжил
ноут есть старенький. чисто на почту/офис/простенький сёрфинг/мессенджеры. игры - не.
ну реально старенький. поменял аккум, шо то около часа держит. по производительности наверное меньше, чем современный смартфон, но тем не менее ... ннада?
.а тут хотя бы маякни какой клиренс нужен.
если в тылу и по асфальту - одно, если по буеракам - сам понимаешь ...
тут уже вопрос не ко мне, но общественности озвучь.
Аккумуляторную пилу мне Сотя задонатил, теперь жду кто задонатит мне ноут и какой-то убитый авто на дизеле, блин, забыл где смайлики.
**** полная, если не на передке зп 20 тыс и живи как хочешь, не то что семью содержать - на себя не хватает.
/На бойових мінімум 30к премії має бути, не треба ля-ля! Поки БЗВП та злагодження в тилу - журба, згоден.
.Та вже і на передку довідки скоро від *****ів будемо брати, щоб щось отримати. Заїбали. Зате *****ні усякій вже кілька разів піднімали
дык, он же ж написал, что вышел на связь впервые за 3 месяца. ну и пилку именно сейчас не просил.Дуже мало вводної інфи від пана @tatbel
Навіщо пилка зараз, коли опалювальний сезон давно закінчився в ЗСУ? Гілляки пиляти - для цього взвод забезпечення є.
Та отожафіцер
Хорошо что дома . Это уже позитивТа отож
А у мене вища освіта, 2+ роки у війську, а на дємбєль даже младшєго сєржанта не дали. Не заслужив, чєрнь їбана..
Я цього гівна теж не можу поняти. До нас іноді такі ахфіцери приїзжають що стрьомно ім навіть метлу довірити. Но мене чогось можуть взяти в зсу тільки рядовимТа отож
А у мене вища освіта, 2+ роки у війську, а на дємбєль даже младшєго сєржанта не дали. Не заслужив, чєрнь їбана..
Десь краєчком вуха чув, що добровольців із вищою освітою можут направити на офіцерські курси. Але не пригадую ніяких подробиць.Я цього гівна теж не можу поняти. До нас іноді такі ахфіцери приїзжають що стрьомно ім навіть метлу довірити. Но мене чогось можуть взяти в зсу тільки рядовим
Та контракт на 10 роківДесь краєчком вуха чув, що добровольців із вищою освітою можут направити на офіцерські курси. Але не пригадую ніяких подробиць.
Єбать же ж ти соблазнітєль))Десь краєчком вуха чув, що добровольців із вищою освітою можут направити на офіцерські курси. Але не пригадую ніяких подробиць.
Як мені пояснювали в ТЦК, не можуть, а забов'язані, при умові, що такому кандидату з вищою освітою менше 45 років.Десь краєчком вуха чув, що добровольців із вищою освітою можут направити на офіцерські курси. Але не пригадую ніяких подробиць.