зубьі и прочее нужно бьіло лечить, когда бьіл в ЗСУ. щас ***
Я зуби підлікував ще ДО армії, і 2 роки проблем не було, аж допоки не довелося видаляти зуб за пару тижнів до дємбєля.
Ще хочу зробити МРТ поясничного відділу хребта, і показатися відповідному спеціалісту, бо після 3.5-місячного тягання 80 кг ящиків з 122 мм кабачками біль у попереку, який раніше з'являвся ненадовго, після нерегулярних навантажень, став хронічним.
Не знаю, можливо, воно з часом попустить, але зараз зайобує конкретно.
Позавчора ходив по магазинах Зернової/Одеської, і це був ****єц - від лавочки до лавочки.
Добре що хоч тріщина в сраці перестала кровити. Можливо, сама заживе, і до проктолога звертатися не доведеться
Взагалі, недовго я був на підвозі БК, але ушатало мене там крєпко.
Золоте місце, як сказав пан
@aSHO
😂
А у тамішнього дохтура Диклофенак від болю у спині і мазь Реліф від анальних тріщин. На больнічку - тільки коли вже впав на чотири конєчності, або дуля із сраки по коліно вилізла. Но мене Бог міловал..
протезування... ну в будь-якій кліниці, тим паче типо державній аля госпіталь, я б точно не робив
Взагалі, мабуть, єдиний надійний варіант протезування того видаленого зуба - імплантація, а її чи роблять державні? Та й процес не швидкий, і ціни на неї... Ізвінітє((
А без нього якось дуже некомфортно, принаймні, зараз. Прогалина зправа зверху яєбу яка! Жувати доводиться лівою стороною, там поки що все ок, але три давненько відремонтованих зуба, які можуть знову від'їбнути від навантажень.
Щоправда, кажуть, прогалина та з часом стає меншою, звикаєш, і можна жити. Не знаю. - не пробував 😉