Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Буду! Привозив.Корочку оформлять будете? Фото привозили в ПФ? ?
Наверно, в Дии раньше не появится. Номер должен быть один?Буду! Привозив.
Ще приблизно 2.5 тижня чекати встановленого терміну виготовлення
не знаюНаверно, в Дии раньше не появится. Номер должен быть один?
Ну как бы пенсионное оно в ПФ под одним номером на вас выписано. Что в Дии, что на руках. Или это я уже загибаю....не знаю
Но он ещё сомневался подавать доки на мсек или нет ))) он не верил в это. Но форумчане посоветовали ,что стоит попробовать )))Поздравляю.
PS. Вы - все-таки наглядный пример, что все зависит от себя самого![]()
Всьо так і було! І суші з пєршой пєнсії я купив сьогодні.Но он ещё сомневался подавать доки на мсек или нет ))) он не верил в это. Но форумчане посоветовали ,что стоит попробовать )))
Так что он должен нас ,кто советовал с первой пенсии на суши сводить ))) но после окончания войны.
Каку шинель? Автомашину с магнитофоном, пиджак с отливомБери шинель, иди домой.
1. За ним - не заржавеет, так думаю.Так что он должен нас ,кто советовал с первой пенсии на суши сводить ))) но после окончания войны.
І бензопілуКаку шинель? Автомашину с магнитофоном, пиджак с отливом
Ох, траванетесь вы когда-нибудь этими деликатесами )))))Всьо так і було! І суші з пєршой пєнсії я купив сьогодні.

Щоночі заїжджати на ВП на всратому корчі без РЕБу (всьо равно він вам не допоможе! (с) камандіри) - значно вєсєлєє в плані есктрім-розвагОсторожней что ли![]()
Ві просто нє умєєтє туда хадіть!здається, янг пенсіоніе поклав сайт ПФ... Довідку неможливо витягнути![]()
судячи з скріншоту це приватбанк, пам'ятайте що в них процеси налаштовані проблемно, не забувайте щоб отримання пенсії відбувалось на відповідний рахунок для пенсії, щоб уникнути в подальшому складнощів щодо цільового використання рахунку та/або карткиІ контрольний в голову:
![]()
нимесилДємбєльскій аккорд - це коли у тебе на верхній челепі зправа зверху нагнало ахуїтєльний флюс, а там же зліва зуб розколовся навпіл просто.
Зуб наші бригадні стоматологи полагодили - з ним все ок тепер, а от флюс розковиряли - і тепер ніхуя не ок. Його за 4 години після вскритія нагнало ще більший, ніж був до, єбушатня болить, а лікування - полоскання розчином соди та розчином хлорфіліпту, плюс антибіотик. І мультівітамінки. Сподіваюся, допоможе
З харошого: сьогодні красіво постригся за нєдорого у місцевої фризьорші, до якої запис на 5 днів наперед.
дапєсди!нимесил