Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
бро, кидай резюме в 151 уц.
нічосє у вас minimum system requirements!
Людина відрізняє РЕБ від індикатора - you are welcome!

Якщо що, я тоже відрізняю. І Кропиві обучєн :)
Доніку резюме надсилав - він на ньому сільодку порізав..

Я честно не поняла, они ждут электронный файл чи шо?
Сам не зрозумів

Ох, дитинко ж ти дитинко...

Если надо привезти бумаги из Х. - привези. Не отпустят с твоего места - решай отправку НП на свой адрес, в твои руки. Отнесешь в ПФ.

Но...все оцифровано должно быть, мне кажется,
речь идёт об файле.

Если вас завтра перебросят в другую область - то что, заново оригиналы подавать? И они должны остаться у вас , в ПФ делают копии и вы их заверяете. Это как на гражданке с трудовой книжкой, всеми уточняющими справками с архива - все на руках у пенсионера, ПФ оцифровывает, и вводит в единый реестр по стране.
Ну это как надо.
Наверно, есть исключения?

Трохи оновлень в особистому кабінеті:
.webp

Заява на призначення пенсії отримала статус Атрибутовано. Хз що це значить насправді, но виглядає перспективно :D

Плюс вигаданий новий квест: скан трудової, яким займиається чомусь, на сєкундочку!, Хмельницька облась. Це при тому, що скани трудової я вчора надав особисто пані Наталії!
Імітація бурной дєятєльності, as it is.

Да такі ж гарні хлопці у нас, як тут всидіти мовчки....😁
Ой-йє, а тут ще ж кращого серед кращих обрати треба, щоб відносно молодий/потужний, і без гемороя в сраці, а такі тільки у пані Айсберг на виданьє єсть.

Я чужой на єтом празднікє жізні((

Вкладення

• images.webp
    images.webp
    5 КБ · Перегляди: 26
Плюс вигаданий новий квест: скан трудової, яким займиається чомусь, на сєкундочку!, Хмельницька облась. Це при тому, що скани трудової я вчора надав особисто пані Наталії!
Імітація бурной дєятєльності, as it is.
Я періодично відправляю скани і мене завжди хвилює питаннячко зробити їм скан на 40МБ чи 40кБ. Така не зовсім очевидна але проблема.

***ть
***ню сказала
в Европі
я не знаю які зими в Европі
але заберу з собою :D
бо я не планую чалитись тут ще наступною зимою
фу
:D
В багатьох країнах Европі шипована гума заборонена

Назад
Зверху Знизу