бро, кидай резюме в 151 уц.який ще реб? Це індикатор
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
бро, кидай резюме в 151 уц.який ще реб? Це індикатор
Він один поламав, а другий недоробив. Я все видів.Там вже стоятиме лісапєд тіфича
я вміщусьТам вже стоятиме лісапєд тіфича
да ніяк. Завели за ручку добрі дяді, ті почекали в базі на статус сзч та відкритої справи та в залежності від результатів трохи різні приписи в рез бати дали, в залежності від місцерозташування вч.А як пройшло?
Прикладом в пузо, мордою в сніг, кайданки, всє дєла?
***хадобрих дядь
У переході з "Майдану Конституції" на "Історичний музей" зліва сітілайт висить. Мовляв, повертайся до 01 березня 2025. Й буде тобі повернення контракту, виплати та соцпакет.Здався всп сьогодні
Ні кайданків, ні нар, ні підвалів, ні автозаків. По домах... Своїм ходом...потім всі по домах чи в розташування добрих дядь. Завтра массовий заїзд на найближчій рез бат основної частини, по інших дальніх батах своїм ходом за 3 доби.
Пані бажає перевестися в ВСП?а добрі дяді просто забирають?
я можу їм каву робити
кабінет підмести
вікна помити
машину прогріти
ну ті, кого ловлять, на підвал заїзджають звичайно та в разі віддалених рез батів чекають доволі довго централізованого транспортування туди.Ні кайданків, ні нар, ні підвалів, ні автозаків. По домах... Своїм ходом...
Добре що хоч в попу не цьомають
З.І. Ти довольствіє за січень отримав?
Штош, ми тебе попереджали...за січень болтяру дали
Вы молодец, смогли 17.02.заставить ПФ взять документы в обработку.Сьогодні поїхав в ПФ селища Покровське, покошмарити тьоток.
Вони там довго між собою перемовлялися, потім заявили: стару систему поламали, а нова не працює - доступа до єдиного реєстру у ПФ ще немає, тому так і не отримали відповідь на запрос в Харків.
Так сєбє отмазка...
Але сьогодні у мене все ж прийняли документи на оформлення пенсії і видачу посвідчення! Сказали що керівники взяли мій випадок на окремий контроль, будуть якось в ручному режимі вирішувати питання.
Клятвєнно пообіцяли що через 10 календарних днів дадуть відповідь, жєлєзно. Або далі будуть оформлювати/призначати, або визнають шо ніхєра не можуть зробити і відфутболять на Харків
![]()
Клялися і божилися дати точну відповідь до 27 числа, включно.следите, чтобы вам не ответили через три месяца, что надо подать заявление на пенсию в Харькове, по месту прописки и комиссии по инвалидности
Интернет у меня поганый, наберу ещё раз.Клялися і божилися дати точну відповідь до 27 числа, включно.
На запис не планував, та й керівництво їхнє десь в Синельниковому (це райцентр).если начнётся нафигпосылторг в Х. - пусть письменно напишут про не работающую единую систему ПФ в их отделении.
То есть, типа демобилизуйся по инвалидности и подавай на пенсию там, где проходил комиссию и где прописан. И не заставляй работать тёток в *****х....На запис не планував, та й керівництво їхнє десь в Синельниковому (це райцентр).
Але одразу попередив, щоб, якщо що, одразу готували письмову відмову.
Но яка ж чемна і приємна там пані НаталіяИ не заставляй работать тёток в *****х....
Мушкетёр, на кону твои гроши....Но яка ж чемна і приємна там пані Наталія![]()
отож...Мушкетёр, на кону твои гроши....