Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Там вже стоятиме лісапєд тіфича
я вміщусь
чесно :збентежений:

сьогодні в одному з сел, стояла біля магазину чистила машину від льда та багнюки, пила каву
бо вже колеса не крутились
багнюка заледеніла :D
так от
там жеж стояли якійсь військові, судя чи по ним це максимум тро
простенький піксель
трохи потрьопані
2 в віці та 2 відносно молодих

спитала чи не продаю машинку)
ну і далі кажуть, ті молоді, ви напевно з "цих"
і так грустно... "у вас там добре" гарний у ваших хлопців одяг, машинка (бо ті стояли поруч зі мною)

я стояла на них дивилась
і мені так захотілось заплакати
повернутись в цей піксель
і не знаю напевно ридати

так хотіла сказати ви шо, хай бог милує вас
це все обгортка
*** на ту карінтію
*** на то все
якщо хочеться повіситись

але нічо не сказала
хай хоч вони думають там десь в окопах
шо поряд з ними супермени, і їм може трохи легше буде

не знаю....

але я іноді жалкую шо пішла з піхоти
все таки там є свій вайб, особливо якщо бригада стара

і ти не піхотинець :D

А як пройшло?
Прикладом в пузо, мордою в сніг, кайданки, всє дєла?
да ніяк. Завели за ручку добрі дяді, ті почекали в базі на статус сзч та відкритої справи та в залежності від результатів трохи різні приписи в рез бати дали, в залежності від місцерозташування вч.
потім всі по домах чи в розташування добрих дядь. Завтра массовий заїзд на найближчій рез бат основної частини, по інших дальніх батах своїм ходом за 3 доби.

Здався всп сьогодні
У переході з "Майдану Конституції" на "Історичний музей" зліва сітілайт висить. Мовляв, повертайся до 01 березня 2025. Й буде тобі повернення контракту, виплати та соцпакет.

то для тих, хто звалив до 29.11.24 - до прийняття закону тобто. Їм все автоматом і швидко.
Для всіх інших є інший загальний закон, що ще навесні 24 ніби прийняли. Там ті, хто добровільно повернеться, МОЖУТЬ БУТИ звільнені від відповідальності. Це бессрочно. Але це довгий шлях.

потім всі по домах чи в розташування добрих дядь. Завтра массовий заїзд на найближчій рез бат основної частини, по інших дальніх батах своїм ходом за 3 доби.
Ні кайданків, ні нар, ні підвалів, ні автозаків. По домах... Своїм ходом...
Добре що хоч в попу не цьомають :)

З.І. Ти довольствіє за січень отримав?

Ні кайданків, ні нар, ні підвалів, ні автозаків. По домах... Своїм ходом...
Добре що хоч в попу не цьомають :)

З.І. Ти довольствіє за січень отримав?
ну ті, кого ловлять, на підвал заїзджають звичайно та в разі віддалених рез батів чекають доволі довго централізованого транспортування туди.
Це для тих, кого добровільно привів якийсь підрозділ, от такі послаблення.
Доків то нам не дали ніяких нормальних - лист щастя для командира рез бату від всп, що направляють до них такого то чувака, що тоді-то вчинив сзч та рапорт про це, ну й рекомендаційний лист.

пс - за січень болтяру дали

Сьогодні поїхав в ПФ селища Покровське, покошмарити тьоток.
Вони там довго між собою перемовлялися, потім заявили: стару систему поламали, а нова не працює - доступа до єдиного реєстру у ПФ ще немає, тому так і не отримали відповідь на запрос в Харків.
Так сєбє отмазка...
Але сьогодні у мене все ж прийняли документи на оформлення пенсії і видачу посвідчення! Сказали що керівники взяли мій випадок на окремий контроль, будуть якось в ручному режимі вирішувати питання.
Клятвєнно пообіцяли що через 10 календарних днів дадуть відповідь, жєлєзно. Або далі будуть оформлювати/призначати, або визнають шо ніхєра не можуть зробити і відфутболять на Харків :D

Захват.jpg
Вы молодец, смогли 17.02.заставить ПФ взять документы в обработку.
Устные отфутболивания могли продолжаться три положенных месяца для подачи заявления на пенсию. И если бы ПФ принял заявление после трёх месяцев наконец-то, то есть нюанс. Пенсия начислялась бы не с даты оформления инвалидности 07.01.2025, а с даты ,,просроченной ,,подачи заявления после истекших трёх месяцев.
Доказать обратное можно только по суду и уважительным причинам.
Это так работает ПФ и это официальные правила.
То есть следите, чтобы вам не ответили через три месяца, что надо подать заявление на пенсию в Харькове, по месту прописки и комиссии по инвалидности.
Начать сначала, с нового обращения. Если у них ( бред) не работает единый пенсионный реестр.

следите, чтобы вам не ответили через три месяца, что надо подать заявление на пенсию в Харькове, по месту прописки и комиссии по инвалидности
Клялися і божилися дати точну відповідь до 27 числа, включно.

Клялися і божилися дати точну відповідь до 27 числа, включно.
Интернет у меня поганый, наберу ещё раз.
Я бы записалась на приём к начальству этого отделения, которое будет в ,,ручном? " режиме решать ваш вопрос. Если все нормально решится, приём пропустите, если начнётся нафигпосылторг в Х. - пусть письменно напишут про не работающую единую систему ПФ в их отделении.

Останнє редагування:
если начнётся нафигпосылторг в Х. - пусть письменно напишут про не работающую единую систему ПФ в их отделении.
На запис не планував, та й керівництво їхнє десь в Синельниковому (це райцентр).
Але одразу попередив, щоб, якщо що, одразу готували письмову відмову.

На запис не планував, та й керівництво їхнє десь в Синельниковому (це райцентр).
Але одразу попередив, щоб, якщо що, одразу готували письмову відмову.
То есть, типа демобилизуйся по инвалидности и подавай на пенсию там, где проходил комиссию и где прописан. И не заставляй работать тёток в *****х....

Я честно не поняла, они ждут электронный файл чи шо?

Назад
Зверху Знизу