Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Уже не первый и даже не десятый раз слышу такое:
- как только - сразу уеду, ну *****(с)

:(

Я все понимаю... но как так то :(
Так задовбало. Одні тягнуть, інші бувають та веселяться. Два світи. Наступний раунд хай вже вони

хоч генералісімуса :D
ну *****
не знаю як получиться
але 1 марта 2026 року я поїду з країні
це моя мета :D
Щоб дожити до 1 березня 26 року, треба прожити наступну зиму. Це до питання про колеса з шипами

Так задовбало. Одні тягнуть, інші бувають та веселяться.
Та отож...
Я хотів з хворою ногою відпетляти від посади водія, коли переводився, а, натомість, знову на цій посаді, плюс тепер ще й активно намагаються посадити мене за кермо як не одного, так іншого в гівно убитого авто, і одразу з виїздами на ВП.
І ***** що нуль досвіду, плюс газ/тормоз погано вдається контролювати, через частковий параліч. "Ну ти ж водітєль!"

- Та, ***ть, я ж біди наробити можу, не зайобуйте, дайте списатися, візьміть когось з резервної роти - там вистачає підходящих обмежених!
- Людей нєт!
- Як нєт?
- Так нєт. Як єсть, тільки наоборот!
- ****а, ***ть .
- Да, ****а...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цікава шпаргалка по одноразових виплатах за інвалідність або відсоток втрати працездатності на офіційному порталі Турбота.
В 2024 році виплата за 3 групу інвалідності, пов'язану з проходженням військової служби, як в моєму випадку, становила 211960 грн.
$5000, на сєкундочку! Є за що пободатися з системою.

А якби мені призначили тільки відсоток втрати працездатності, то не отримав би нічого - за відсоток виплачують тільки якщо він пов'язаний з захистом Батьківщини або виконанням обов'язків військової служби (ці моменти зазначаються в рішенні ВЛК)

Так задовбало. Одні тягнуть, інші бувають та веселяться. Два світи. Наступний раунд хай вже вони
Ну ти ж дорослий.І може навіть свого часу служив в армії.Якщо так,то повинен пам'ятати,що так було завжди.Військові зневажливо ставилися до цивільних,були ображені на них,що вони служать,а ті бухають і веселяться,називали їх *****асами і іншими не гарними словами.І навпаки.Це "кохання" було взаємним.Нічого не помінялося з тих далеких часів

Можу посприяти - спробувати заразити перевіреною на собі інфекцією:ги:
За версією НШ мого колишнього бату, ааторітєтного мікробіолога-самоучки, я сам себе заразив!
Плюси:
на пару місяців зашаришся по больнічках;
потім групу отримаєш - спишешся

Мінуси:
буде боляче перші два тижні
трохи кульгатимеш решту життя
IceBerg_, не вір йому! Він же ж статевий шлях зараження запропонує! :D:ідея:

IceBerg_, не вір йому! Він же ж статевий шлях зараження запропонує! :D:ідея:
Та куди мені со свіним рилом в калашний ряд? І вообщє...
Статевим шляхом пані Айсберг може, в принципі, в інший, теж надійний спосіб з ЗСУ спєтлять, вибравши "помічника" серед молодих красівих контрачєй-бородачєй.
До 1 березня 2026 цілком реально.
Прастітє, пані Айсберг, ці провокатори мене провоцірують))

куди ж від цих *****асів
рейс на Марс вроді вже заброньован
і багато грошей треба
стільки нема
Щось таке відчуття,що на Марсі таких буде більшість,просто в них є бабло. Туди не ходи, то не роби і т.д.

Ну ти ж дорослий.І може навіть свого часу служив в армії.Якщо так,то повинен пам'ятати,що так було завжди.Військові зневажливо ставилися до цивільних,були ображені на них,що вони служать,а ті бухають і веселяться,називали їх *****асами і іншими не гарними словами.І навпаки.Це "кохання" було взаємним.Нічого не помінялося з тих далеких часів
Для мене військові були взірцем, поки срочку не відслужив. Служив одразу в звичайній батареї, а потім вже при штабі. Зайобів на той ще час побачив на всі випадки життя. З сусідом срочкк служили разом в одній бригаді. Він залишився на котракт і й досі на котракті. Ну немає йому чого позитивного сказати про бригаду. За 25 років нічого не змінилося. А зараз зв'язківця водія до штурмовика намагаються підготувати.

зв'язківці-водії це переважно профнепридатні зв'язківці.
Ну тобто ставлять на ті посади тих, хто ніх не шарить, щоб штат заповнити. І пів взводу потім возять всіх, кого не попадя в тому штабі - тобто роблять все, окрім своїх прямих штатних обов'язків.

Там був наказ сирського якийсь, що забороняв зв'язок в піхоту переводити.

зв'язківці-водії це переважно профнепридатні зв'язківці.
Ну тобто ставлять на ті посади тих, хто ніх не шарить, щоб штат заповнити. І пів взводу потім возять всіх, кого не попадя в тому штабі - тобто роблять все, окрім своїх прямих штатних обов'язків.

Там був наказ сирського якийсь, що забороняв зв'язок в піхоту переводити.
Та він на контракті завязківець з 2001 року. Який профнепридатний?) Ну і в ракетноаитилнрійський бригпді штурмовики начебто відсутні, тому мабуть хочуть перевести в іншу військову частину

Назад
Зверху Знизу