Сьогодні був у справах на КСП дивізіону. Користуючись нагодою, вирішив дізнатися як просувається розгляд мого рапорта на одноразову виплату, бо в телефонному режимі господа офіцери упали на мороз. НШ мирно їблував на кроваті в закапелку, довелося його благородію підніматися, виходити до вломівшейся солдатні..
Канєшно, він дупля не відбивав як там і що. Комусь телефонував, потім почав затірать мені дічь що нічого мені не положено, рапорт я взагалі подавав невідомо нахуя. "Хочеш пенсію - йди в пенсійний, хочеш соц.виплату - йди в соц.страх". На вимогу надати письмову відмову, для подальшого звернення на гарячу лінію МО, до адвоката і в суд, взагалі включів камандіра і почав волати "яка відмова? як ти сюди зайшов вообщє?"
Я сказав що все ясно, буду подавати рапорт на демобілізацію, і пішло воно все *****.
Пізніше зв'язався з замполітом. Той начав заряжать шо намагався з'ясувати це питання, но йому фініки відповіли що в моєму випадку грошей не положено, і послалися на документ Окреме доручення міністра оборони №156/уд від 09.01.2025
А там в пункті 6 тільки про матеріальну допомогу у вирішенні соціальних питань, в розмірі місячного довольствія.
Ось зразок відповідного рапорта:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Но, ****а, я їм, довбойобам, подав зовсім інший рапорт!!
Ось цей:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Сказав про це замполіту, скинув посилання на зразки обох рапортів.
Той знову почав затірать шо розбереться, покаже кому треба. Далі почав чухать щоб я подавав через Армія+, і тут мене вже остаточно прорвало.
Я йому порадив перестати футболити на Армію, самому нарешті туди заглянути, побачити що це неможливо, бо ці рапорта подаються тільки на папері.
Пан упав на мороз, мовчить. Обідився, штолі?
Якщо завтра протягом дня ніхто не альо, буду на гарячу лінію МО телефонувати знову. Ну а далі подивимося.