Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Бай зе вей, в АТБ з'явилася новинка - джин Козацька Рада, 200 грн за 0.5.
Купив на пробу - збс, не гірше імпортного. З тоніком по акції - взагалі екстаз!
Но ціна ахуєвша всьо же, спорить не буду...
20250108_082007.jpg
Замєнітєль. Тож вродє нічо. С тоніком.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

20250108_082007.webp
По формі продають?

20250108_082007.jpg
Зе ботл оф вотер...😁

Я в цьому не шарю, тому довірився ремонтникам. Вони зняли її, заживили - не крутить. Розібрали - всередині шматки пластику з крильчатки.
Після демонтажу проїхав близько 200 км, машина не перегрівалася, патрубки м'які. Щоправда, пічка ледве теплим дула. Карочє, треба знову на СТО, промити/продути систему охолодження, поставити робочу помпу

ТС, а как теперь - вам потом ещё ехать забирать бумажки по комиссии ? Когда вы их увидите и прочитаете? 😊

Їду сьогодні з Харкова у напрямку Дніпра. Майже одразу після з'їзду на бетонку пічка почала дути холодним. Заєбісь, думаю: знову забилося десь...
Далі стає цікавіше: вже за Красноградом система волає ворнінг, датчик температури майже на максимумі. Розумію що це щось *****тіше (пробита прокладка?), навіть капот боюся піднімати. А там: антифризу повний бачок, патрубки тверді як камінь.
До Новіграду 63 км. Там СТО, знайомі хлопці. З горем пополам, дотягнув.
Від'їбнула помпа на пічку. Викинули її, патрубки з'єднали штуцером. Сказали що буде заєбісь. І я таки доїхав до располаги без перегрівів.
на твого "Шарана" треба окремо капелана (батюшку) виписувать і іздити з ним ЗАВЖДИ!!!

ТС, а как теперь - вам потом ещё ехать забирать бумажки по комиссии ? Когда вы их увидите и прочитаете? 😊
Зареєстроване рішення мають надіслати поштою. Як швидко - побачимо. Сказали що зв'яжуться через декілька днів.
Поки що на руки дали "тимчасову" копію, щоб було що показати командирам. Бо ті рєбята такі затянуті, що якби я приїхав без бумажки, в СЗЧ подали б.

Потім треба буде робити нотаріально завірені копії рішення, висновка ВЛК, паспорта, кода... Додавати їх до рапортів на звільнення і різні виплати

Вкладення

• 20250108_091316.webp
    20250108_091316.webp
    104.6 КБ · Перегляди: 27
  • 20250108_091137.webp
    20250108_091137.webp
    108.9 КБ · Перегляди: 35
  • 20250108_091201.webp
    20250108_091201.webp
    117.7 КБ · Перегляди: 26
Останнє редагування:
Зареєстроване рішення мають надіслати поштою. Як швидко - побачимо. Сказали що зв'яжуться через декілька днів.
Поки що на руки дали "тимчасову" копію, щоб було що показати командирам. Бо ті рєбята такі затянуті, що якби я приїхав без бумажки, в СЗЧ подали б.
G62 Інші полiневропатiї

Цей код і в висновку ВЛК у мене вказаний.
но тогда у тебя не было проблем с ногой, так ведь?
значит, это "по слуху" ... но нифига непонятно, с какого через год он сможет улучшиться, что аж проверять надо?

но тогда у тебя не было проблем с ногой, так ведь?
значит, это "по слуху" ... но нифига непонятно, с какого через год он сможет улучшиться, что аж проверять надо?
Вже були. Я ж пройшов ВЛК у листопаді, і потім одразу подався на МСЕК

Абсолютно очікуване рішення, як я й казав.
Хоча краще б нарешеті працюючу систему переводів зробили, відсутність якої є причиною як мінімум 90% сзч.
Термін добровільного повернення з СЗЧ продовжують до 01 березня 2025 року, — Рада підтримала законопроєкт

Назад
Зверху Знизу