Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вже весна😜Нічосє тут зима))
***ха, це i гарно, з одного боку (що справедливiсть спрацювала), i сам факт iнвалiдностi трохи того, сумно.Дали ІІІ групу на 1 рік.
Тепер я офіційно інвалід![]()
Клей на Шаран наклейку😁Дали ІІІ групу на 1 рік.
Что и как это для вашей действительности?Дали ІІІ групу на 1 рік.
по ушам чи по ноге? или и то, и то?Дали ІІІ групу на 1 рік.
Вроде и поздравлять с таким странно, но - с логич.завершением дела - поздравляюДали ІІІ групу на 1 рік.

Навіть не знаю. Не очікував що дадуть групу, тому не цікавився подальшими перспективамиСпишуть з нею чи нє?
Я одразу й сам про це подумав))Клей на Шаран наклейку😁
Точно не скажу - підписаний документ на руки отримаю пізніше. Но що група - інфа 100%по ушам чи по ноге? или и то, и то?
Ещё и думал, подавать доки на МСЕК или не стоит. Правильно, что добился комиссии.***ха, це i гарно, з одного боку (що справедливiсть спрацювала), i сам факт iнвалiдностi трохи того, сумно.
тепер можеш самостійно вирішувати продовжувати чи ні військову службу, згідно частини 4 статті 26 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”Дали ІІІ групу на 1 рік.
ТС не придумывал болячки. И лишнего себе не придумывал про места нахождения.В тцк. Буде расказувати як Бахмут брав
Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!»,Но що група - інфа 100%
Много чего врожденного пока не исправляется . Иногда родители не хотят ребёнку группу с детства оформлять...Вiтаю!Через рiк дадуть на 2, а через 2 - довiчну, бо сенсоневральна туговухiсть не лiкуеться
Так никто и не оспаривает. 😕Приобретённое тоже, максимум что могут - слуховой аппарат прописать.... С глазами дела обстоят лучше, там и хрусталики меняют, и сетчатку лазером приклеивают, и ещё много чего. А вот с ушами - беда![]()
А я гаваріл! (с)Дали ІІІ групу на 1 рік.
Та хз як її або щось подібне нарішать..Просися на тилову посаду в Закарпатську область. Бо жити за щось треба.