І як 79?Не ,157 инвалидная.Просто сейчас нас пораскидали по разным .Придан в 79
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І як 79?Не ,157 инвалидная.Просто сейчас нас пораскидали по разным .Придан в 79
там вище люди хвилювалися що вам може невистачати випаровування солі з деякими лампами.Я вже збігала нову купила)

ти б ще написав що ті де заявлено 50Вт, там не точно 50Вт, а приблизно. Ще й залежить від напруги живлення і часу напрацювання...На 50 Вт и чтобы на 220 В, таких нет в широкой продаже. Ближайшие, это 40 и 60.
Мені не вистачає тільки чоловіка, який би подібними штуками займався)там вище люди хвилювалися що вам може невистачати випаровування солі з деякими лампами.
так от, якщо вас то цікавило, то зазвичай там потужніші лампи. ватт приблизно на 50![]()
Полтора.А, так,ты об этом? Маркетологические ********ия, вроде 850 граммов в литровой бутылке постного масла или там реально полтора кило?

Ніт, банщік і в афрікє банщікДійсним доповідаю: віднині і до хз поки я не Банщик, не Діловод, а Кабачкіст.
Да, щось пішло не так. (тут має бути аксіома: всьо равно нас всєх наєбут!)
Ні, я всим доволєн (поки що). Но якщо наші ліхіє ночниє покатушкі/віезди не будуть згідно/відповідно оплачені, я, мабуть, перейду в режим *****аса
А Шо це?Дійсним доповідаю: віднині і до хз поки я не Банщик, не Діловод, а Кабачкіст.
"Я вам не как-либо что, а что-либо как! Очень и очень!!"А Шо це?
Артиллерия стреляет ,,кабачками,, их надо грузить, подвозить и подавать. Я так думаюА Шо це?
Ізвініть все іщо прєбиваю в недоумєнії😳"Я вам не как-либо что, а что-либо как! Очень и очень!!"
подавать - то отдєльна ніхуясєбє профєсія, то уже для повністю придатних:Артиллерия стреляет ,,кабачками,, их надо грузить, подвозить и подавать. Я так думаю
Та да. Тогда разгружать. Я немного промахнулась. 😊подавать - то отдєльна ніхуясєбє профєсія, то уже для повністю придатних
А пора бi ужє опрєдєлiтца.Ізвініть все іщо прєбиваю в недоумєнії😳
Нє-нє! Фулл ціркл, кромє "вогонь-вогонь!" ,от заката до рассвєтаТогда разгружать. Я немного промахнулась.
А Шо це?
Сенькью за лікбєз😳⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
це ухилянти нашвидкоруч запостіліСенькью за лікбєз😳