Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я вже збігала нову купила)
там вище люди хвилювалися що вам може невистачати випаровування солі з деякими лампами.
так от, якщо вас то цікавило, то зазвичай там потужніші лампи. ватт приблизно на 50 ;)

На 50 Вт и чтобы на 220 В, таких нет в широкой продаже. Ближайшие, это 40 и 60.
ти б ще написав що ті де заявлено 50Вт, там не точно 50Вт, а приблизно. Ще й залежить від напруги живлення і часу напрацювання...
кому ти цей цирк присвячував? я написав що зазвичай для випаровування лампа встановлювалася більш потужнішою, з зазначенням орієнтиру потужності.

Горячие финские парни... Мощность лампы накаливания, установленной в соляную лампу, ограничивается живучестью карболитового патрона: в обычных светильниках есть хороший теплоотвод, а тут все наоборот - лампа максимально закрыта, все ИК-излучение идет в стенки. Если патрон заменить на керамику, можно будет греть и посильнее.

там вище люди хвилювалися що вам може невистачати випаровування солі з деякими лампами.
так от, якщо вас то цікавило, то зазвичай там потужніші лампи. ватт приблизно на 50 ;)
Мені не вистачає тільки чоловіка, який би подібними штуками займався)

Дійсним доповідаю: віднині і до хз поки я не Банщик, не Діловод, а Кабачкіст.
Да, щось пішло не так. (тут має бути аксіома: всьо равно нас всєх наєбут!)
Ні, я всим доволєн (поки що). Но якщо наші ліхіє ночниє покатушкі/віезди не будуть згідно/відповідно оплачені, я, мабуть, перейду в режим *****аса

Дійсним доповідаю: віднині і до хз поки я не Банщик, не Діловод, а Кабачкіст.
Да, щось пішло не так. (тут має бути аксіома: всьо равно нас всєх наєбут!)
Ні, я всим доволєн (поки що). Но якщо наші ліхіє ночниє покатушкі/віезди не будуть згідно/відповідно оплачені, я, мабуть, перейду в режим *****аса
Ніт, банщік і в афрікє банщік

Останнє редагування:
подавать - то отдєльна ніхуясєбє профєсія, то уже для повністю придатних
Та да. Тогда разгружать. Я немного промахнулась. 😊
Как ваша нога? Работенка не для улучшения состояния...

Приїхав до дому, в Незламний.
Суші (запечені), кажуть є і такі, піца,й шашлик.
Що, де, коли!?)
Прошу допомогти.
Можна в закладі, а можна і доставкою?

А може в пльмєнную!?)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу