Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Вітаю полуношників та полуношниць, як там місто Ха? Скучів.

Вітаю полуношників та полуношниць, як там місто Ха? Скучів.
Ха теж скучає за вами.
Побачила в атб соляну лампу китайську. Лед, мігалочкі, всі діла. Думаю хєр вам китайози.
Дістала з шафи свою з Солєдара. А там лампи нема і чи працює не знаю. Піду завтра на базарі попитаю десь.
IMG_20241226_015116.webp IMG_20241226_015247.webp

***, *** я її дістала. Тепер хочеться забрати на Львів її замісто ялинки (конус форма, ну який рік така і ялинка). А вона 3 кіло важить. І цінна для мене, НП таке не довірю. Не голова а фабрика йобнутих ідей.
Загалом свята у мене вже закінчились, на нр не купуватиму і не готуватиму нічого, трохи розкину на картки знайомих підрозділів і спати.

Останнє редагування:
Ха теж скучає за вами.
Побачила в атб соляну лампу китайську. Лед, мігалочкі, всі діла. Думаю хєр вам китайози.
Дістала з шафи свою з Солєдара. А там лампи нема і чи працює не знаю. Піду завтра на базарі попитаю десь.
IMG_20241226_015116.jpg IMG_20241226_015247.jpg

***, *** я її дістала. Тепер хочеться забрати на Львів її замісто ялинки (конус форма, ну який рік така і ялинка). А вона 3 кіло важить. І цінна для мене, НП таке не довірю. Не голова а фабрика йобнутих ідей.
Загалом свята у мене вже закінчились, на нр не купуватиму і не готуватиму нічого, трохи розкину на картки знайомих підрозділів і спати.
Ну, буде Бог благ, якось розповім про по дійсному йобнуті ідеї

Ха теж скучає за вами.
Дістала з шафи свою з Солєдара. А там лампи нема і чи працює не знаю. Піду завтра на базарі попитаю десь. IMG_20241226_015116.jpg IMG_20241226_015247.jpg
На вигляд потрібна звичайна лампа розжарювання 15-30 Вт із цоколем Е27

На вигляд потрібна звичайна лампа розжарювання 15-30 Вт із цоколем Е27
мені на вигляд Е14.
і якщо воно лише декоративне, то є лампи з імітацією полум'я. може бути цікавіше, а може не впливати або навіть непросвічувати крізь товщу солі

Как пишет гугл, там фокус не только в том, чтобы светить, а еще и в том, чтобы нагревать эту соль
про те, що пише гугл(продавці) я в курсі ))))
А от чи вірить в то користувач, то його особиста справа.
+ чи треба йому "витрачати" ту коштовну саме йому річ збільшенням випаровування... чи достатньо декоративних функцій які можливо більше до вподоби.

Через пару сантиметров соли это мигание может только раздражать. Лампа нужна именно накаливания, иначе не будет нагрева.

Через пару сантиметров соли это мигание может только раздражать. Лампа нужна именно накаливания, иначе не будет нагрева.
я подруге как-то такое дарил. не китайское, наше, Артёмовское вроде.
там действительно по нагреву определённый запах (испарение) есть. ну кроме красоты.
насколько полезно - хз ... продавали в аптеке )))
не в обычной аптеке, а там где всякие полуспортивные шняги-тренажёры-разминатели мышц. но позиционировали себя как аптеку.

Это адское приспособление для лечения, астма, бронхиты и т.п.
Типа, кто не может в " соляную шахту" - то хоть так

я подруге как-то такое дарил. не китайское, наше, Артёмовское вроде.
там действительно по нагреву определённый запах (испарение) есть. ну кроме красоты.
насколько полезно - хз ... продавали в аптеке )))
не в обычной аптеке, а там где всякие полуспортивные шняги-тренажёры-разминатели мышц. но позиционировали себя как аптеку.
Ну свою я особисто з Солєдара приперла, то справжня) біля шахти був ринок з цими лампами і всякими штуками, і ще кілька кристалів, по-моєму в шахті дозволили набрати.

Мой внутренний физик настаивает на том, что такая штука должна сушить воздух. Можно, конечно же поставить рядом увлажнитель, но внутренний химик начинает переживать за домашнюю электронику.
я тя умоляю ... не те масштабы ...

Мой внутренний физик настаивает на том, что такая штука должна сушить воздух. Можно, конечно же поставить рядом увлажнитель, но внутренний химик начинает переживать за домашнюю электронику.
Сильно всем лампочки накаливания воздух высушили? Отож)

Ключевое слово - соль.
Не силикагель, но все же гигроскопична.
Сталкивался с пачкой артемолевской соли, хранившейся в сыром помещении и превратившейся в килограммовый булыжник?
Ну так если ее греют, она отдаст накопленную влагу, не? Ну и как бы цельный кристалл и россыпь - разные вещи, говорит мне мой внутренний физик.

Назад
Зверху Знизу