та походу для "галочки" типа закрыть единицу, для собственных выгод.а зачем они им???
по другому ума не приложу зачем
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
та походу для "галочки" типа закрыть единицу, для собственных выгод.а зачем они им???
ну закроют и дальше что?? в чем выгода??та походу для "галочки" типа закрыть единицу, для собственных выгод.
по другому ума не приложу зачем
нуу хз, может типа как на производствах - трудоустроил ******** - на тебе льготы и прочие плюшкину закроют и дальше что?? в чем выгода??
Може більш здорових на 0, а доходяги на їх місце?ну закроют и дальше что?? в чем выгода??
не им, а нам. У нас выгребают необмеженых, нам - усех остальных. Но, хитрожопые хотели поспихивать своих алкашейа зачем они им???
І авіаторів. Я запитав одного такого нещодавно: "А шо, самольоти у нас кончілись?"***ха,ну якщо вже мєдиків в окопи заганяють..
не совсем...это только после канабиса.не зря его легализовали
Зателефонуй у поліклініку. Запитай чи зможуть тебе передекларіровать в телефоному режимі. Вся інформація про тебе у них є. Треба щоб інший лікар був згоден на тебе. Ну в поганому випадку просто відмовлять. Я майже так потрапила до іншого лікаря - родич був о поліклініки, запитав, подзвонив, спитав номер декларації і мене приписала до іншого згодного лікаря.Ще одна незрозуміла ситуація виникла.
Тут мені ординатор розказав як на МСЕК податися. Виявляється, потрібна діюча декларація з сімейним лікарем. А мені близько місяця тому прийшло сповіщення в додаток Helsi, що моя декларація (Харків , 13 поліклініка) розірвана. Хз чому. Може, лікарка звільнилася..
І нову через додаток не заключити - треба особисто з'являтися. А додому звідси не відпускають. Чергове тупе "нє пущать!", і рапорт про дозвіл на виїзд за межі гарнізону приймати відмовляються - окуня включають "у нас такого немає".
****увати заключати тут - не варіант. Бо логічніше проходити МСЕК в Харкові - на час проходження надається відпустка. Та й *** треба в іншому місті - це додаткові витрати на оренду якогось житла.
***ха, хоч в маленьке одноденне СЗЧ з'йобуй(((
По МСЕК: ІІІ група мені навряд чи світить. Ординатор казав що дадуть якийсь "процент". Нажаль, я не дізнався від нього що це значить. Хто може пояснити?
І чи варто взагалі встрягати в цю возню? Начебто, потім можна буде якісь виплати отримати?
и с ним надо будет созвониться т.к. врач подключает через СМС обслуживаемогоЗателефонуй у поліклініку. Запитай чи зможуть тебе передекларіровать в телефоному режимі. Вся інформація про тебе у них є. Треба щоб інший лікар був згоден на тебе. Ну в поганому випадку просто відмовлять. Я майже так потрапила до іншого лікаря - родич був о поліклініки, запитав, подзвонив, спитав номер декларації і мене приписала до іншого згодного лікаря.
І не треба забувати, чому саме у голів МСЕК дивани набиті зеленими бомажками.І чи варто взагалі встрягати в цю возню? Начебто, потім можна буде якісь виплати отримати?
В 23 году задекларировала маму по телефону в частную поликлинику. Ее врач из государственной рассчиталась и никто больше не брал, сказали у всех и так много людей, за лишних им не доплачивают. А там все сделали по телефону и ,когда я пришла в первый раз на прием( за маму, она не ходит почти), то расписалась, где надо, и они отдали саму декларацию.Ще одна незрозуміла ситуація виникла.
Тут мені ординатор розказав як на МСЕК податися. Виявляється, потрібна діюча декларація з сімейним лікарем. А мені близько місяця тому прийшло сповіщення в додаток Helsi, що моя декларація (Харків , 13 поліклініка) розірвана. Хз чому. Може, лікарка звільнилася..
І нову через додаток не заключити - треба особисто з'являтися. А додому звідси не відпускають. Чергове тупе "нє пущать!", і рапорт про дозвіл на виїзд за межі гарнізону приймати відмовляються - окуня включають "у нас такого немає".
****увати заключати тут - не варіант. Бо логічніше проходити МСЕК в Харкові - на час проходження надається відпустка. Та й *** треба в іншому місті - це додаткові витрати на оренду якогось житла.
***ха, хоч в маленьке одноденне СЗЧ з'йобуй(((
По МСЕК: ІІІ група мені навряд чи світить. Ординатор казав що дадуть якийсь "процент". Нажаль, я не дізнався від нього що це значить. Хто може пояснити?
І чи варто взагалі встрягати в цю возню? Начебто, потім можна буде якісь виплати отримати?
Нужны паспорт и код. И номер симкиЗателефонуй у поліклініку. Запитай чи зможуть тебе передекларіровать в телефоному режимі. Вся інформація про тебе у них є. Треба щоб інший лікар був згоден на тебе. Ну в поганому випадку просто відмовлять. Я майже так потрапила до іншого лікаря - родич був о поліклініки, запитав, подзвонив, спитав номер декларації і мене приписала до іншого згодного лікаря.
Це все вписано в попередню декларацію. Воно все у них єНужны паспорт и код. И номер симки
Откуда инфа про срок?У каждой декларации свой срок, возможно он просто закончился и его просто продлят.
Всё в телефонном режиме