Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
***ха,ну якщо вже мєдиків в окопи загоняють,то що можна казати... Зараз любий непотріб візьмуть,хоч на раз...

***ха,ну якщо вже мєдиків в окопи заганяють..
І авіаторів. Я запитав одного такого нещодавно: "А шо, самольоти у нас кончілись?"
"Та ні" - каже, "Ще дохуя..".
1000023582.jpg

Агония ...больше нечего сказать.а последнии заявления ...это только после канабиса.не зря его легализовали

Ще одна незрозуміла ситуація виникла.
Тут мені ординатор розказав як на МСЕК податися. Виявляється, потрібна діюча декларація з сімейним лікарем. А мені близько місяця тому прийшло сповіщення в додаток Helsi, що моя декларація (Харків , 13 поліклініка) розірвана. Хз чому. Може, лікарка звільнилася..
І нову через додаток не заключити - треба особисто з'являтися. А додому звідси не відпускають. Чергове тупе "нє пущать!", і рапорт про дозвіл на виїзд за межі гарнізону приймати відмовляються - окуня включають "у нас такого немає".
****увати заключати тут - не варіант. Бо логічніше проходити МСЕК в Харкові - на час проходження надається відпустка. Та й *** треба в іншому місті - це додаткові витрати на оренду якогось житла.
***ха, хоч в маленьке одноденне СЗЧ з'йобуй(((

По МСЕК: ІІІ група мені навряд чи світить. Ординатор казав що дадуть якийсь "процент". Нажаль, я не дізнався від нього що це значить. Хто може пояснити?
І чи варто взагалі встрягати в цю возню? Начебто, потім можна буде якісь виплати отримати?

Тут мені ординатор розказав як на МСЕК податися. Виявляється, потрібна діюча декларація з сімейним лікарем. А мені близько місяця тому прийшло сповіщення в додаток Helsi, що моя декларація (Харків , 13 поліклініка) розірвана. Хз чому. Може, лікарка звільнилася..
І нову через додаток не заключити - треба особисто з'являтися. А додому звідси не відпускають. Чергове тупе "нє пущать!", і рапорт про дозвіл на виїзд за межі гарнізону приймати відмовляються - окуня включають "у нас такого немає".
****увати заключати тут - не варіант. Бо логічніше проходити МСЕК в Харкові - на час проходження надається відпустка. Та й *** треба в іншому місті - це додаткові витрати на оренду якогось житла.

По МСЕК: ІІІ група мені навряд чи світить. Ординатор казав що дадуть якийсь "процент". Нажаль, я не дізнався від нього що це значить. Хто може пояснити?
І чи варто взагалі встрягати в цю возню? Начебто, потім можна буде якісь виплати отримати?
Зателефонуй у поліклініку. Запитай чи зможуть тебе передекларіровать в телефоному режимі. Вся інформація про тебе у них є. Треба щоб інший лікар був згоден на тебе. Ну в поганому випадку просто відмовлять. Я майже так потрапила до іншого лікаря - родич був о поліклініки, запитав, подзвонив, спитав номер декларації і мене приписала до іншого згодного лікаря.

Зателефонуй у поліклініку. Запитай чи зможуть тебе передекларіровать в телефоному режимі. Вся інформація про тебе у них є. Треба щоб інший лікар був згоден на тебе. Ну в поганому випадку просто відмовлять. Я майже так потрапила до іншого лікаря - родич був о поліклініки, запитав, подзвонив, спитав номер декларації і мене приписала до іншого згодного лікаря.
и с ним надо будет созвониться т.к. врач подключает через СМС обслуживаемого

В 23 году задекларировала маму по телефону в частную поликлинику. Ее врач из государственной рассчиталась и никто больше не брал, сказали у всех и так много людей, за лишних им не доплачивают. А там все сделали по телефону и ,когда я пришла в первый раз на прием( за маму, она не ходит почти), то расписалась, где надо, и они отдали саму декларацию.

И да, все приемы, направления, рецепты бесплатно. У терапевта. А к другому врачу она дает направление и идешь в любую поликлинику, которую хочешь.

Нужны паспорт и код. И номер симки

У каждой декларации свой срок, возможно он просто закончился и его просто продлят.
Всё в телефонном режиме

Раза три точно менял семейеых по теоефону

Назад
Зверху Знизу