Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А чим тобі вже мужики не вгодили? Ти диви, яке воно розбалувалось по госпіталях та больничках
Все ок, пане офіцер, вгодили!
У мене днями змінився фізіотерапевт - замість дівчини, став хлопець. Дуже уважний і відповідальний!!
Та нашо оно вам тре? Лучче у Гданську якому на лежаку с пивом на море зиркать 😳
О, так! Пляжа Стогі, Єлітково, Вестерплатте, Сопот..
Прохолодна Балтика, дюни, джин з горла́..
1000021349.webp

1000021350.webp

Та на мілфячі жопкі ☝️:ги:
Пам'ятаю як в середині липня 2019 закінчився, нарешті, сезон злив у Гданьську - потепліло з +16 до шалених +22, ми, нарешті, виперлися на море, а там вода крижана, і суворі чоловіки в гідрокостюмах плавають вздовж берега..

Всем привет. Нахожусь в Черкассах, в резервном бате.. жду покупателей.. в последний день пребывания в харьковском всп эти вспшники, с некоторыми активистами из сзчшников убили парня военного.. такі справи..
Пс. Подскажите бригаду с адекватным командованием..

Пам'ятаю як в середині липня 2019 закінчився, нарешті, сезон злив у Гданьську - потепліло з +16 до шалених +22, ми, нарешті, виперлися на море, а там вода крижана, і суворі чоловіки в гідрокостюмах плавають вздовж берега..
Прохладна вода- це отсутствіє мікробов і закалка. Тоісь то шо вам і тре. 👍

Всем привет. Нахожусь в Черкассах, в резервном бате.. жду покупателей.. в последний день пребывания в харьковском всп эти вспшники, с некоторыми активистами из сзчшников убили парня военного.. такі справи..
Пс. Подскажите бригаду с адекватным командованием..
если не секрет, сколько вам лет(ну хоть приблизительно) и как вас мобилизовали?

У світі останніх подій, з нетерпінням чекаємо від тебе відгуків про ще одного максимально медійного тепер вже комбата, Олега "Скотиняки" Ляшка.
я не знаю де ви їх всіх берете :D
пішла погугліла. він в 63.
а де та 63? взагалі перший раз про неї чую.
і навіть не уявляю в якому місці вона була.
жодного разу з нею не перетиналась.

і до речі. в статті було сказано що вона входить до топ - 10, найкращих підрозділів БПС (тобто її батальйон)
все шо можу сказати, жодним чином ніде не бачила їх пілотів.

а найкращі, то є Ахілес 92, РУБПАк 110, пілоти 82, 80, 3 штурмової, батальон Немезіс, Лазарь, 14 полк бпс, 25 сильна, 59 теж була... зараз трохи сдає позиції.... це так згадала основних.
ті які не окремими екіпажами гарні, а в цілому організмами.
а так зрозуміло що в кожному підрозділі є дуже круті екіпажі.

тому. тому навіть не знаю що і сказати :D

Назад
Зверху Знизу