Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Не знаю что там за вакансии в дронармии но теперь могут брать под слово "джентельмена/леди" что рекрут здоров
ЗЫ как по мне то твой шанс в лабаратории набрать не Рэмбо :D

це при добровільному підписанні контракту

по пункту Б все ж є обмеження: придатний до служби в підрозділах забезпечення, ТЦК, НЗ...
хіба я казав про інше?
непридатний - не призовуть.
придатний - призовуть в підрозділ в залежності від придатності

Не знаю что там за вакансии в дронармии но теперь могут брать под слово "джентельмена/леди" что рекрут здоров

ага. нажаль ні.
по перше у нас своя комісія і СБ, яке пропускає або ні.
а по друге.
по друге мені вжє вкотре тцк та навчальні центри показують середній палець.
кажуть шо приказ комплектувати спочатку піхоту (та тро), потім дшв, потім ше когось там... типа Калини та Люті, потім морпехів, а ми вжє після госпіталів йдемо.
єдині дві структури де тцк не зараховується що вони людину відправили служити та відповідно їм заборонено туда відправляти, то є ссо та гур.
спочатку всі призиваються в піхоту, потім попадають в частину, потім переводяться (якщо переведуть і відпустять) до цих трьох букв.

я щоб попасти в ссо, спочатку звільнилась з піхоти. по догляду за батьками. навіть не питайте як вийшло в мене, бо то .... навіть не має слів.
потім я забрала свою особову справу, за мене домовились в тцк одному, щоб я їм привезла, пройшла всі тести, сб та комісію, приїхала обратно до тцк, вони дзвонили головному воєнкому області, щоб тот особисто дозволив їм мене відправити до 3 центру. і відповідно з 3 центру йому дзвонили, що без мене ну ніяк їм, і взагалі весь фронт паде.
а так би я усвістіла до мінімум арт бригади окремої, бо в мене ВОС основний Наземна артилерія.
якось так.

ага. нажаль ні.
по перше у нас своя комісія і СБ, яке пропускає або ні.
а по друге.
по друге мені вжє вкотре тцк та навчальні центри показують середній палець.
кажуть шо приказ комплектувати спочатку піхоту (та тро), потім дшв, потім ше когось там... типа Калини та Люті, потім морпехів, а ми вжє після госпіталів йдемо.
єдині дві структури де тцк не зараховується що вони людину відправили служити та відповідно їм заборонено туда відправляти, то є ссо та гур.
спочатку всі призиваються в піхоту, потім попадають в частину, потім переводяться (якщо переведуть і відпустять) до цих трьох букв.

я щоб попасти в ссо, спочатку звільнилась з піхоти. по догляду за батьками. навіть не питайте як вийшло в мене, бо то .... навіть не має слів.
потім я забрала свою особову справу, за мене домовились в тцк одному, щоб я їм привезла, пройшла всі тести, сб та комісію, приїхала обратно до тцк, вони дзвонили головному воєнкому області, щоб тот особисто дозволив їм мене відправити до 3 центру. і відповідно з 3 центру йому дзвонили, що без мене ну ніяк їм, і взагалі весь фронт паде.
а так би я усвістіла до мінімум арт бригади окремої, бо в мене ВОС основний Наземна артилерія.
якось так.
насколько я понял то через LobbyX типа прямой набор в часть мимо тцк и остальных хз мб то акция для ЗСУ :незнаю:

А если в разных кабинетах и на разных этажах?
ще не бачив комісії в одному кабінеті.
в військоматах і тцк все на одному поверсі чи в одному замкненому просторі.
принаймні там, де проходив комісії.
це не міська поліклініка.

а де та 63? взагалі перший раз про неї чую.
і навіть не уявляю в якому місці вона була.
сьогодні у Бутусова на каналі був відос роботи аеробомберів Богомоли 63 ОМБр. Пише що Лиманський напрямок

насколько я понял то через LobbyX типа прямой набор в часть мимо тцк и остальных хз мб то акция для ЗСУ :незнаю:
подивилась той сайт.
знайшла і гур і ссо. і навіть посади.
я не знаю як це працює, тому що жодна людина через то лобби не прийшла до нас.
або просто ніхто не клацав туди, або.

у нас є рекрутінговий центр. туда можно прийти особисто.
як це зробив несостоявшийся танкіст :D
людина прийшла. все пройшла необхідне. отримала рекомендаційний лист, де була зазначена посада, і що його забирають.
потім він десь йшов. його бусифікували.
в тцк він каже, що ось документи до центру. я і так йду.
вони кажуть ***, ти їдеш до навчального центру.
военком від КЧ трубку не брав. йому всі дзвонили.
потім привезли на учебку. туди вже ми приїхали. ті кажуть ок ок. і відправили вчитись на бпак.
потім від людини приходить повідомлення мені, що він вже в частині. їх погрузили в автобус і відвезли. в стройовій його відбравили на танковий бат, в танкову роту.
попри всі вос і документи.
то просто я тій бригаді всі мозги витрусила. повезло що поряд вони. і ми працюємо з їх бпс.
то просто людину можна сказати видрали звідти. а на заміну знайшли їм іншого.
але кажуть що нам не віддадуть. та я думаю вже *** з вами. головне шо хоч інженер з бпла, не став механіком танка.
і на тому дякую.

власне, ніхто і не сумнівався, що ти продовжиш вербувати істінних арійцев
смішно. обхохочешся
:D
а я просто в шоці від цього всього.
думаю як би тцк сказали шо 1 ссошник йде за 5 піхотинців, їм в плюсікі.
то вони би їх з під землі достали.
а так. так їм взагалі *****. їм нічого не зараховується.

А на слово повірять що хворий клієнт?)

Назад
Зверху Знизу