Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Так, направлення на стаціонар зробили!
Думаєте, я сів і поїхав? Хєр там!!
Виявляється, тепер ще потрібен продовольчий атестат. Що заважало діловоду замовити його раніше, що заважає відправити по СЕДО - тайна сія вєлікà єсть((
- Це ж армія! А ти шо, хотів бистро?!
- Так, хотів, уявляєте! Я, мабуть, дохєра хочу? Вже майже місяць нерв не лікується!
- Ну нічого, що вже місяць пройшов, одним днем більше, одним менше - ***** уже.

Так, направлення на стаціонар зробили!
Думаєте, я сів і поїхав? Хєр там!!
Виявляється, тепер ще потрібен продовольчий атестат. Що заважало діловоду замовити його раніше, що заважає відправити по СЕДО - тайна сія вєлікà єсть((
- Це ж армія! А ти шо, хотів бистро?!
- Так, хотів, уявляєте! Я, мабуть, дохєра хочу? Вже майже місяць нерв не лікується!
- Ну нічого, що вже місяць пройшов, одним днем більше, одним менше - ***** уже.
Я в шоці/я озу...й!!!

1000020403.jpg

Здається, я так днями ліве вухо застудив. Вже другий день поспіль трохи закладене, як після літака, і я реально не розумію, як воно могло статися..

Останнє редагування:
1000020403.jpg

Здається, я так днями ліве вухо застудив. Вже другий день поспіль трохи закладене, як після літака
Та шо ж ви все фораєте і фораєте! А када шури-мури крутить? А пенсія у Гданьську? 🤷‍♀️

• Це лайк!
Реакції: Ah
Та всьо, вже на мусорку пора, мабуть
Нє ну я тоже депресівна іногда... ну і фораю буває, но ніззя ж так... це уже навроді іпохондрії начинаєцця... Ви хто по темпераменту? Меланхолічний холєрик?

Ви хто по темпераменту? Меланхолічний холєрик?
Сентиментальний егоїст-меланхолік, мабуть.. Но буваю злий, нєрвний і псіхований. Приступи мізантропії та соціопатії також трапляються. Депресії дуже рідко, а от апатія частіше.
Плюс, в армії якось воно все загострилося...

1000020404.webp

Сентиментальний егоїст-меланхолік, мабуть.. Но буваю злий, нєрвний і псіхований. Приступи мізантропії та соціопатії також трапляються. Депресії дуже рідко, а от апатія частіше.
Плюс, в армії якось воно все загострилося...

1000020404.webp
Тоісь наоборот... холєричний меланхолік... ну штош...

Як вам не оч протівно, читніть расказік поета Чехова "Темпераменти". Смішненько-саркастично. А мож і себе взнаєте. Ну тоісь не зациклювацця в болячАх. А ті сіськи-піськи ніц не змінят. Разві шо на время.

*вздохнула і побігла трєскать вареники с вишньой. Куповані 😳

Тоісь наоборот... холєричний меланхолік... ну штош...

Як вам не оч протівно, читніть расказік поета Чехова "Темпераменти". Смішненько-саркастично. А мож і себе взнаєте. Ну тоісь не зациклювацця в болячАх. А ті сіськи-піськи ніц не змінят. Разві шо на время.

*вздохнула і побігла трєскать вареники с вишньой. Куповані 😳
Ну хоть полсiсi моглi бi i прiслать, раз нiц не змiнят. Простiтi.

Ну он же ходе с якимито мілфами в кІна, то они можут 😳🤷‍♀️
То такі мілфи - спеціально для кіна, вони не присилають сісь :незнаю:

Та шо ж ви все фораєте і фораєте! А када шури-мури крутить? А пенсія у Гданьську? 🤷‍♀️
Старість - не радість.. 😐

Ну хоть полсiсi моглi бi i прiслать, раз нiц не змiнят. Простiтi.
Якось пані Агнєшка виклала фото свого ліфака. А це вже щось 🤣
Там розмір D, тому полсісі пані А. - це як одна повноцінна сіся у більшості молодих панянок. Скарб, в общєм))

Не знаю чи потерла А. ті свої повідомлення, але я запам'ятав ;)

Останнє редагування:
Якось пані Агнєшка виклала фото свого ліфака. А це вже щось 🤣
Там розмір D, тому полсісі пані А. - це як одна повноцінна сіся у більшості молодих панянок. Скарб, в общєм))

Не знаю чи потерла А. ті свої повідомлення, але я запам'ятав ;)
Ну от влибнулись - уже гут.
Ніц я не терла - ще чого 😳

1000020403.jpg

Здається, я так днями ліве вухо застудив. Вже другий день поспіль трохи закладене, як після літака, і я реально не розумію, як воно могло статися..
Схоже сірковий корок зсунувся. Треба до лікаря промити.

Назад
Зверху Знизу