Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
у мене тут на аватарі колись були мої в ліфоні, художньо оброблені і змахувало на аватарку з інету, але то просто чоловік сфоткав коли я каву на кухні розхристана пила :D та зараз не найду, десь загубилась на якомсь компі, не знаю й де.
Та давайте свіжі. Каву можна не фотать.

у мене тут на аватарі колись були мої в ліфоні, художньо оброблені і змахувало на аватарку з інету, але то просто чоловік сфоткав коли я каву на кухні розхристана пила :D та зараз не найду, десь загубилась на якомсь компі, не знаю й де.
Надо найти !))
Не про себя думаю . Человеку для выздоровления, положительные эмоции как никак )

Схоже сірковий корок зсунувся. Треба до лікаря промити.
Вранці сходив в ЦРЛ до ЛОРа. Пробок немає, отиту немає. Заклало просто так, мабуть ;)

Я відсьогодні знову в стаціонарі, невропатологія в одній з лікарень Дніпра, годину тому оформили.
Перші враження приємні: відділення набагато краще попередньої совдепівської інфекційки, все свіже, відремонтоване. В палаті троє. Ліжко просто ахуїтєльне, нарешті))
Годують, схоже, непогано - вечеря була збс. Є душ, прання. Зовсім поруч магазини і ринок. Машину загнав під дерева біля відділення, з вікна її чудово видно.
Єдине що не радує - слабкий сигнал мобільної мережі, інтернет або дуже повільний, або його взагалі немає.

Шукай в архівах. Там, в архівах ХФ купа фоток лежить. Навіть такі, про які вже й забув давно. Та найкращі скачуй собі з ХФ, в свій архів. Поки твій акк не потерли.
Якщо були на аватарі, то в архіві ХФ точно лежать.
ты смотри как все мужское население обеспокоилось о здоровье т.с как только пообещали ******

Все от завотделения зависит и нв всегда гипсокартон и пластмассовые окна лучше крашеных масляной краской стен и деревянных рам.
Казав сліпий: побачимо!
Був на огляді у лікарки. Поважна пані, моя землячка.
Каже що зазвичай вони тут радикуліти лікують, а я (і ще хтось один) пацієнт незвичайний, інтересний))
Написала лист призначень. Знову будуть уколи, крапельниці, таблетки, плюс ЛФК та електростииуляція.
Сказала що це лікується, але погано і довго ((

Казав сліпий: побачимо!
Був на огляді у лікарки. Поважна пані, моя землячка.
Каже що зазвичай вони тут радикуліти лікують, а я (і ще хтось один) пацієнт незвичайний, інтересний))
Написала лист призначень. Знову будуть уколи, крапельниці, таблетки, плюс ЛФК та електростииуляція.
Сказала що це лікується, але погано і довго ((
Так охота в штат вернуться?

Я відсьогодні знову в стаціонарі, невропатологія в одній з лікарень Дніпра, годину тому оформили.
Перші враження приємні: відділення набагато краще попередньої совдепівської інфекційки, все свіже, відремонтоване. В палаті троє. Ліжко просто ахуїтєльне, нарешті))
Якщо троє, то мабудь ТС і двоє дівчат :kiss2:...

Заибло это ВЛК... Седня такой красивой женщине пришлось **** показывать (....
Антогонізм. Красиве дивиться на ****, чи **** дивиться на красиве? І як? Ніхто не постраждав)))?
Всім гарного настрою!!!

може підкаже хто

потрібен годинник с ЖПС та компасом, але без датчиків пульсу і тд.
Карта б дуже не завадила теж, але не обов'язкова.
Датчики всі просто *** не потрібні.
Формфактор "спорт" пластикові.
Щось брендове, а не незрозуміла погремуха китайська.

Тут варіантів небагато:
- гєморой
- простатит
- аналіз на яйцегліст
- *хвастався*
Тим рєкрутам, кому полтіннік+ можна і не показувать. Зразу плюсікі ставіть на вєсь спісок.

може підкаже хто

потрібен годинник с ЖПС та компасом, але без датчиків пульсу і тд.
Карта б дуже не завадила теж, але не обов'язкова.
Датчики всі просто *** не потрібні.
Формфактор "спорт" пластикові.
Щось брендове, а не незрозуміла погремуха китайська.
Найти чисто ЖПС часы теперь проблема. Однако можно выключить большую часть мониторинга и сэкономить батарею (как я понимаю именно поэтому не хочется иметь сенсоры?).
Какой бюджет?

скарг нема, але їй захотілось туди глянуть. Добре, шо жінка... Мужики, кажуть, полюбляють ще й палець туди пхнути... Чи не палець...
Та ліш би чиста була, а в обслєдованіях нема ніц плохого😳

Назад
Зверху Знизу